Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

MamaVista

MamaVista organiseert retraites en evenementen voor jonge moeders.

Volgen

0683948806

Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16, 4858 RL Ulvenhout, Nederland

Niet beschikbaar

Evenementen van MamaVista

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Voor jonge moeders: Rust in het heden, Kracht voor de toekomst”

Over de organisatie

MamaVista organiseert retraites en evenementen voor jonge moeders. Het is opgericht door Naima Salhi (systeemtherapeut) en Anouk de Bruijn (GZ-psycholoog) die beiden gespecialiseerd zijn in het werken met jonge gezinnen.

Tijdens onze retraites ga je ontdekken hoe je de balans kunt herstellen en hoe je opnieuw verbinding kunt maken met je eigen lijf en behoeftes. Zodat je de beste versie van jezelf wordt in het prille moederschap.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
MamaVista

 • Anoniem
  Mamavista Retreat

  Een heerlijke dag, een cadeautje aan mezelf! Anouk en Naïma zorgen voor een heel fijne, veilige en rustgevende sfeer. Vertragen is de kern van de dag. De onderwerpen zijn specifiek gericht op het (jonge) moederschap en er gaat veel aandacht naar wie IK ben, naast het moeder zijn.

  Lees meer
  31 May 2024 om 12:41
 • M. Janssen
  Mamavista Retreat

  Hele fijne dag vol rust, reflectie en herkenbaarheid. Zo’n dag gun ik iedere mama. Echt even een dag voor jezelf. Met veel nieuwe (praktische) inzichten naar huis gegaan. Bedankt!

  Lees meer
  31 May 2024 om 12:05

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

1-Dags retraite
Energetisch therapeut, ouder en kindercoach en energetic yogadocent, oranisator van retraites en workshops tbv meer bewustwording en balans
Systemisch werk
Marieke heeft met haar lezingen en trainingen in binnen- en buitenland inmiddels duizenden mensen geïnspireerd om bewustere keuzes te maken!
Hi! Ik ben Rosalynn🙋 CREF Psychosociaal Therapeut | Lichaamswerk | Therapie met paarden | Retraites
Zend'r Healing staat voor diepgaande healing op alle vlakken: plantceremonies, ademwerk, traumatherapie (BRTT & TRB), massage en Healingtrajecten.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl