Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Live in Liberty - Systemisch werk

Familieopstellingen en systemische thema workshops.

Volgen

0031618148171

Amsterdam, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Live in Liberty - Systemisch werk

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Binnen Live in Liberty bieden wij (Kim, Monique en Igua) verschillende systemische workshops. We hebben gerichte familieopstellingen workshops waarin we een hele dag de diepte induiken met meerdere opstellingen. En we bieden ook systemische themaworkshops op bijvoorbeeld het vlak van relaties en werk. Daar gebruiken we systemische oefeningen om meer inzicht te krijgen in waar het blokkeert en hoe het weer kan stromen.

Visie van Live in Liberty

Live in Liberty gaat over jezelf bevrijden van alles wat je kleiner houdt dan je werkelijk bent. Vrijmaken van oude, aangeleerde ideeën en overtuigingen. Jezelf vrijmaken van wat JIJ niet bent.

Wie ben je dan wel? Dat is een zoektocht. Een mooi avontuur. Een queeste van persoonlijke ont-wikkeling. Het ontdoen van wikkels die je blik vertroebelden. Na het afwerpen van iedere laag, voel je de helderheid toenemen. Ook besef je ,dat het niet leven van dit pad, eigenlijk geen keuze meer is. Het gevoel van wie je bent, voel je met de tijd toenemen. En dat is een lekker gevoel, toch?

Wat we graag willen stimuleren is een lerende levenshouding die er op uit is om de beste versie van jezelf te willen gaan leven. En waar we in geloven is dat alles al in je zit. Het is een kwestie van jezelf te bevrijden van wat niet van jou is en regie te pakken over je leven. To Live in Liberty. To create the life you want.

Live in Liberty is een leerschool voor vrijgeestige professionals die authentiek en gelukkig in de liefde en in het werk willen zijn. Lees minder

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Live in Liberty - Systemisch werk

 • Jan
  Familieopstellingen workshop

  Het was een prachtige en hellende ervaring
  De dames voelen en weten heel goed de zere plek te vinden
  Wat die middag heeft plaatsgevonden zal bij mij de komende tijd wel door resoneren
  Dit is een aanrader voor Mensen die nog beter zelfreflectie willen hebben

  Lees meer
  25 April 2023 om 16:12

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Familieopstellingen Systemisch werk
Bewustzijnstrajecten, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke balans, (dag)workshops, familieopstellingen, coaching alleengeboren twee-/meerlingen.
Familieopstellingen
'Ergens voor staan' begeleidt familieopstellingen, teamopstellingen, organisatieopstellingen en andere systeemopstellingen. Eerlijk en met humor.
Familieopstellingen Healing
Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.
Familieopstellingen
Puur Tess biedt workshops, training en coaching aan voor iedereen die zichzelf in puurheid wil ont-moeten en zich verder wil ontwikkelen.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl