Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kasteel de Schans

Persoonlijke ontwikkeling is waar het om gaat op Domein Kasteel de Schans. Thuiskomen, zijn en verbinding is de basis in alles wat we doen.

Volgen

+32(0)89 62 92 6

Cursuscentrum De Schans, Kasteelstraat 18, 3680 Maaseik, België

Bezoek de website

Evenementen van Kasteel de Schans

Friday, 19 Apr. om 10:00
Traject – De Ont-dekkingstocht [Laatste editie]
Kasteel de Schans
Innerlijk Kind Familieopstellingen Adem
Thursday, 02 May. om 10:00
Mannenwerk – De Initiatie [Wachtlijst]
Kasteel de Schans
Mannen Workshops Ritueel Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 17 May. om 10:00
Traject voor koppels – Echtgenoten / Echt-genieten
Kasteel de Schans
Relaties Liefde Hartsverbinding
Saturday, 18 May. om 11:00
Gemengd Zweethut-weekend
Kasteel de Schans
Zweethut Innerlijke Reis Verbinding
Friday, 24 May. om 10:00
Verbindende Communicatie 3-daagse [Wachtlijst]
Kasteel de Schans
Geweldloze Communicatie Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 25 May. om 11:00
Mannen Zweethut
Kasteel de Schans
Zweethut Mannen Workshops Innerlijke Reis
Thursday, 30 May. om 10:00
Magie van de Moederschoot
Kasteel de Schans
Vrouwen workshops Persoonlijke Ontwikkeling Verbinding
Friday, 31 May. om 10:00
Tantra Massage – voor koppels
Kasteel de Schans
Aanraking Massage Tantra
“Samen Thuiskomen bij Jezelf”

Over de organisatie

Kasteel de Schans is in 1994 opgericht door een groep trainers en alternatieve therapeuten. Zij vestigden een woon/werkgemeenschap in het historische Kasteel de Schans in het Belgisch Limburgse Opoeteren. In de loop der jaren hebben leden van die groep afscheid genomen en andere hun intrede gedaan. De basis is echter altijd hetzelfde gebleven: Een woon-werkgemeenschap en het streven om vanuit liefde en professionaliteit mensen te ondersteunen op weg in hun leven en vorm geven aan het centrum en de diverse trainingen.

Het trainingsaanbod van de Schans wordt verzorgd door trainers en therapeuten die elkaar als leden van een team onderling stimuleren, ondersteunen en toetsen. Werken op Kasteel de Schans betekent: werken in een bijzondere verwevenheid van natuurlijke schoonheid, stilte, historie en professionaliteit. Van alle leden van het team vind je op deze website een korte biografie.

Er is een breed aanbod aan cursussen en trainingen. Vaak zijn deze themagericht. Enkele voorbeelden: 'Hoe heb jij je ontwikkeld gedurende een bepaalde levensfase?' of 'Wat wil je met je relatie?'. Andere cursussen, trajecten en therapieën zijn gericht op een bepaalde werkvorm, bijvoorbeeld Emotioneel Lichaamswerk®, Verbindende Communicatie of Ademen, dan wel bieden ze je een kennismaking met thema's bijvoorbeeld tantra, mannenwerk, vrouwenwerk of relatietherapie.

Veiligheid, respect voor je grenzen en alle ruimte om te zijn wie je bent, zijn kernwaarden voor Domein Kasteel de Schans.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Kasteel de Schans

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vrije Dans
Al meer dan 20 jaar het feest voor de vrije geest. Grote en kleine edities door het hele land en zomers op het strand. Legendarisch!
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Zachte verbinding met jezelf en anderen ervaren dmv muziek, spoken word, meditatie, dans en contactoefeningen in groep en/of één op één sessies
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Join us for an enchanting experience in the heart of nature, where the rhythm of life meets the celebration of freedom. Welcome to the Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl