Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

FLO Coaching

VERRIJK JE LEVEN - Vind meer diepgang en voldoening met FLO’s psychedelische coaching. Wij bieden we de ideale setting voor een 1:1 truffelreis.

Volgen

0638306054

Anna Paulowna, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van FLO Coaching

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Ervaar levensverrijkende transformaties met FLO’s één-op-één psychedelische coaching. Onze sessies zijn zorgvuldig ontworpen om je veilig en verantwoord te begeleiden tijdens een reis van zelfontdekking.

Het ondergaan van een psychedelische ervaring is voor veel mensen zowel opwindend als spannend. Wij begrijpen dit! Daarom zorgen wij voor een veilige en verantwoorde setting, zodat jij je volledig kunt overgeven aan de beleving. Met onze zorgvuldige voorbereiding en focus op integratie zorgen we voor een reis die niet alleen veilig is, maar ook diepgaand transformatief.

★★★★★ “Ik zou dit iedereen aanbevelen die in een veilige omgeving dieper in zichzelf wil duiken” – Izak, 32

Lees meer

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Zweethut Vision Quest Ritueel
Het Ganse Land biedt Creatief of Natuur Verblijf, Workshops, Vrouwencirkels, Zweethut Ceremonies, Retraites en Coaching. Op een betoverende plek.
Cacao ceremonie
Voor jouw welzijn en geluk. Een plek om thuis te komen en te verbinden, in en met je-zelf.
1-Dags retraite Persoonlijke Ontwikkeling
Stichting Una4All biedt ondersteuning aan individuen en lokale initiatieven die zichzelf willen ontwikkelen en impact willen maken in hun omgeving.
Lichaamsbewustzijn Soundhealing
Sjamanisme, soundhealing, retraites, Ankh & kosmische schijven. BewustZijn en soundhealing zijn de basis van het aanbod. Sjamaan Drayang Gyalpo.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl