Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrijwilligersweekend voorjaar 2023

Friday 21 April 2023 om 10:00 tot Sunday 23 April 2023 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

De kracht van samen komt tijdens deze vrijwilligersdagen echt naar boven. Met elkaar fijne klussen oppakken en heerlijk verbinden met elkaar. Het seizoen nodigt ons uit om meer en meer van binnen naar buiten te bewegen. Mens én natuur laten dit hier op Vlierhof al aardig zien. De zaadje steken al hun kopjes boven de grond. En ook de planten en bomen beginnen al tot bloei te komen. Wat is het leven toch wonderschoon.

Tijdens deze vrijwilligersdagen gaan we weer lekker veel buiten aan de slag. Onze tuin wordt altijd zo blij van alle energie die ze mag ontvangen. Ook zijn er mogelijkheden in en om de gebouwen qua opknap klussen, als je daar meer op 'aan' gaat. De vrijwilligersdagen zijn tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met Vlierhof en geven een inkijkje in community leven.

Laten we vooral ook niet vergeten om te verbinden en te ontspannen. We zullen deze drie daagse co-creëren met elkaar, mogelijkheden voor ontspanning zijn bijvoorbeeld sauna, sharing/deelrondes, spellen, dans, muziek, creativiteit.

Deze 3-daagse vrijwilligersdagen vindt plaats op Vlierhof van 21 april 2023, 10.00 uur t/m 23 april 2023, 16.00 uur. Je bent van harte welkom.

Nog even praktisch wat je kunt verwachten:
• Een aantal uur per dag (5 á 6 uur) lekker bezig zijn met fijne klussen;
• Sauna-avond, verbindingsavonden waar dans, muziek of spel welkom zijn (co-creatie);
• Drie heerlijke biologische maaltijden per dag;
• Prachtige en inspirerende locatie, om volop van te genieten, te ontspannen en elkaar te ont-moeten;
• Mogelijkheid om ons krachtige labyrint te bewandelen;
• Verbindende momenten die we samen creëren.

Lijkt het jou leuk om te komen en met elkaar te verbinden? Meld je direct aan. Verblijf is gratis in onze gedeelde kamers/dormitory of op onze camping. Bij een privé kamer vragen we een kleine bijdragen (beperkt aantal plekken beschikbaar).

Kun je deze dagen niet of gedeeltelijk, maar wil je wel graag komen vrijwilligen, laat dan vooral ook van je horen. Buiten deze dagen om verwelkomen wij ook vrijwilligers die een dag/enkele dagen willen komen vrijwilligen. Stuur een mail naar maryam@vlierhof.org om te informeren naar de mogelijkheden.

Zien we je in de maand april op Vlierhof?

Warme groet,
Namens Team Vlierhof

Friday 21 April 2023 om 10:00 tot Sunday 23 April 2023 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Reviews

Maureen

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

Dit weekend was zo mega magisch! Wauw, echt ik heb intens veel mogen leren, genieten, ontvangen, groeien en nog zo veel meer. De begeleiding van Maryam en Karen is zo liefdevol en helend. Ik voel me echt gezien en gehoord door ze. Ze weten vanaf het eerste moment een super fijne en veilige energie neer te zetten. Ook Belinda en Karlijn ben ik mega dankbaar voor hun fijne bedding tijdens de sessies. Je voelt gewoon dat het erorm vanuit hun hart komt. Ook het liefdevolle eten en de deelname van Rheatanya was zo bijzonder! Een hele fijne ervaring en super creatief. Al met al echt super mooie mensen die het een veilige, fijne en ontspannen energie maken. De verbinding die ik hier heb mogen ervaren met mezelf en alle andere vrouwen die deelnamen aan dit weekend, is niet in woorden te omschrijven. Ik voel me zo gedragen, geliefd en gezien en gehoord. Ik kan hier voorlopig nog wel even op teren. Ook de locatie is geweldig! Tussen de blokken door lekker aarden met blote voetjes in het gras, een wandeling maken net buiten Vlierhof of gewoon rusten in de tuin, het kan allemaal. Ik kom zeker nog terug bij de Vlierhof Community met al deze mooie mensen! En ook zeker nog bij evenementen van deze mooie vrouwen! Ik voel mij enorm dankbaar en ik heb een hart gevuld met liefde ❤️

Lees meer

Norah Brinkerhof

Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

Hele mooie en bijzondere plek. Wat een geweldig weekend. Zo fijne begeleiding, voelde me zo gezien en gehoord. Ben jullie enorm dankbaar en kom heel graag nog veel vaker terug. Het liefst komend weekend al! 😀

Lees meer

Ben Edel

Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

Wauw, wat een magisch, prachtig en verdiepend weekend in vele opzichten. Met een mooie groep mensen op een redelijk eenvoudige manier patronen en systemen in beeld krijgen, en achterliggend trauma/emoties opschonen. Een fijne balans tussen processen, rust, vreugde en heerlijk eten, op professionele en liefdevolle wijze begeleid. Dankjewel Karen en Maryam ✨✨

Lees meer

Vrijwilligersweekend voorjaar 2023

Meer evenementen van Vlierhof Community

Saturday, 17 Jun. om 14:00
Transformerende ademcirkel
Maryam Janssen
Adem Ademcirkel
Tuesday, 27 Jun. om 14:00
Co-creatieve Community week
Vlierhof Community
Festivals Ecstatic Dance Zweethut
Wednesday, 05 Jul. om 10:00
Zweethut & Cacao - voor sisters
Vlierhof Community
Zweethut Cacao ceremonie Vrouwen workshops
Saturday, 08 Jul. om 14:00
Ecstatic Dance Vlierhof | dj de Nachtpapegaai
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Contact Improvisatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 10 Jun. om 10:00
Community creatie dag
Centrum Bloei
Vrijwillgers Klusdagen Verbinding
Saturday, 24 Jun. om 10:00
Hartenlust creatiedag
Hartenlust
Klusdagen Vrijwillgers Samen eten
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl