Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kashmierse Tantramassage weekend

Friday 31 March 2023 om 20:00 tot Sunday 02 April 2023 om 17:00

Centrum voor Zingeving, Brinkweg 2, 8315 AA Luttelgeest, Nederland

Over dit evenement

Nog plek voor één single man.

In dit hartsverbonden Kashmierse Tantramassage weekend voor singles en paren ga je een intieme verbinding met jezelf aan.

Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste Tantramassage vormen die wij kennen. Massages die je niet alleen uitnodigen om te leren genieten van je eigen lijf, maar die je ook dieper thuisbrengen in de liefde die je in wezen bent.

Tijdens dit weekend staat de beoefening van de Kashmierse Tandavamassage centraal.

Deze Tantra stroming omvat niet alleen het geven van massages, maar helpt je ook te ontspannen in wat ze in het Oosten ook wel je Buddha-natuur noemen: de onbegrensde ruimte en stilte rondom en achter de gedachtes.

Via meditaties en meditatieve bewegingsvormen verlevendigen we met elkaar deze ‘Zijnsdimensie’ in onszelf.

Je leert stapsgewijs de Tandava oftewel Kashmierse Tantramassage. Spelenderwijs ga je de diepte en schoonheid van deze massage verkennen en ervaren. Je leert 17 aandachtspunten van deze massage. Tijdens de Tandava wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Kwaliteit van het aanraken
Tijdens de tantramassages in onze training ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van het aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol. Deze massages zijn helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook de gebruikelijke remmingen en fixaties op seksueel gebied waar veel mensen mee behept zijn, kunnen via deze massages oplossen.

Hoewel het prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens tantra massages, is dit niet het doel ervan en zonde als dat je focuspunt is. Als je je overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind, je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan ga je over naar een ander niveau van geluksbeleving: de subtiele seks van je ‘energielichaam’. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Tijdens deze workshop zullen we naast de massage uitwisselingen ook andere werkvormen aanbieden zoals actieve meditaties, lichaamswerk, inquiries, dans en Tantra oefeningen.

Dit weekend is onze basistraining. Na dit blok kun je besluiten of je al dan niet de wat meer gevorderde Tibetaanse Tantramassage Training.

Voorwaarden deelname:

Je hebt enige ervaring opgedaan met Tantra en/of Tantramassage
Je bent comfortabel met naakt in een groep.
Je bent vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep.
Je bent in staat om met personen van het andere geslacht in de groep te masseren tenzij je zelf met je liefdespartner komt of een vaste massagepartner meeneemt.

Kosten: €405, 00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer.
Volpension: 2 nachten met 5 vegetarische maaltijden.

Vanwege de aard van de workshop is het niet mogelijk buiten het Centrum te slapen.

Reacties van enkele deelnemers:
"Superfijne veilige opbouw, waardoor je op natuurlijke manier mee gaat met the flow. Ik heb genoten van de afwisseling van oefeningen. Het voorbeeld van de massages, het dansen en het dansen met blinddoek om heeft me vrijheid in bewegen gegeven, waardoor ik me erg sensueel voelde en me daardoor vrijer voelde om ‘alles’ er te laten zijn/te laten gebeuren wat in me op kwam.

Over de begeleiding: Jullie leggen beiden de oefeningen duidelijk, vanuit je gevoel en met rust uit.

Aan Debby: liefdevol, je laat je liefde zien aan Arnoud en aan ons. Je bent een superfijn en mooi mens.

Aan Arnoud: Ik voel heel erg de prachtige zuivere intentie van jou, Arnoud. Ook vond ik fijn hoe je integer en oprecht luistert en waar nodig een vraag stelt of iets terugkoppelt.

Ik ben erg blij dat ik jullie ontmoet heb en zoveel mooie intense gevoelens en releases kon ervaren. Ik voel me een stuk rijker. Dankbaar." P.

"Voor mij was het Kashmierse Tantramassage weekend goed verzorgt, mooie locatie en een we hadden geweldige groep mensen. De beide trainers Debby en Arnoud hebben veel kennis en ze zijn enthousiasme, attent, warm, eerlijk en vol liefde. De workshops waren afwisselend, serieus als het moest, maar ook een dansavond met blinddoek op was spannend maar soms ook hilarische. Ik heb in ieder geval enorm genoten en zou dit zeker aanraden."
F.

"Ik heb echt met volle teugen genoten van de tantramassage training. De training had een erg fijne opbouw, mooie oefeningen en gaf al heel snel een gevoel van saamhorigheid. Daardoor voelde ik me al snel heel veilig en vertrouwd zodat ik helemaal kon zakken in mijn lijf. Top gedaan!" A.t.B.

"Het team van begeleiders tijdens deze workshop was heel uitnodigend, open, respectvol en meelevend. Ik heb me direct thuis gevoeld en kon me daardoor goed overgeven aan de oefeningen, meditaties, massages en alles wat ze ons wilden laten ervaren. De sfeer in de groep was ook erg prettig, waardoor ik makkelijk mijn gevoelens kon delen. De massages waren fantastisch, zowel de demonstraties als het zelf ervaren van geven en ontvangen. Ik zal dit weekend niet snel vergeten en weet dat ik nog eens terug kom." R.

"Een compleet weekend, mooi opgebouwd, een veilige setting neergezet om me open te stellen en te ontwikkelen. Veel geleerd over massage en mezelf. Fijne en deskundige begeleiding en een hele mooie groep." Désirée.

"Ik vond de cursus: fijn, helend, verbindend, openend, veilig. De cursus gaf invulling aan mijn verlangen diep te verbinden en zichtbaar te zijn. Dit maakt mij dankbaar." Jeanot.

Annuleringsvoorwaarden:
https://www.tantramassagetraining.nl/informatie/betalingsvoorwaarden/

Friday 31 March 2023 om 20:00 tot Sunday 02 April 2023 om 17:00

Centrum voor Zingeving, Brinkweg 2, 8315 AA Luttelgeest, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is vrijheid”

Welkom The Tantric Touch. Wil je Tantramassage leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je ons volledige aanbod

Reviews

Jacco

Tantramassage Training 1 - Flow

Het was een mooie ervaring, naast de intense Flow massage die goed begeleid werd, waren er ook geleiden meditaties en een Tantric dance. Het eten was fantastisch en de slaapkamers schoon en fris. Al met al een was het een mooie ervaring met leuke mensen.

Lees meer

Anoniem

Tantra Avond voor paren

Ontzettend mooi en verbindend!

Lees meer

Geerhard Ellens

Kashmierse Tantramassage weekend

Heerlijk weekend. Mooie opbouw. Vloeiend programma met meditatie, dans, ontmoeting en heerlijk eten. Fijn en ontspannen. Veilig en helder. Leerzaam en inspirerend. Weer naar huis gevuld met liefde, nieuwe inzichten en skills om in totale verbinding te kunnen masseren. Dankjewel Debby en Arnoud!

Lees meer

Kashmierse Tantramassage weekend

Meer evenementen van The Tantric Touch

Tuesday, 23 Apr. om 19:30
Tantra Introductie Avond
The Tantric Touch
Tantra Meditatie Conscious Sexuality
Sunday, 05 May. om 11:00
Introductie Tantramassage voor paren
The Tantric Touch
Tantra Massage Sensualiteit
Friday, 10 May. om 17:30
Tantric Dance XL party
The Tantric Touch
Tantric Dance Mantra zingen
Friday, 14 Jun. om 19:30
Tantric Dance Experience Twente
The Tantric Touch
Tantric Dance Conscious Dance

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 28 Apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Friday, 03 May. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Saturday, 01 Jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl