Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vierdaagse training Vrouwenkracht

Zaterdag 12 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 13 oktober 2024 om 17:00

Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Ben je op zoek naar meer diepgang in je dagelijks leven en antwoorden op levensvragen? Wil je je intuïtie versterken en je vrouwelijke kracht herontdekken? Deze exclusieve tweedaagse training Vrouwenkracht, gegeven door internationaal gecertificeerd NLP Trainer Cynthia en medium & coach Marlies, is speciaal ontworpen door en voor vrouwen zoals jij.

In een wereld waarin de mannelijke energie van actie, doelen nastreven, presteren en de 24-uurs cyclus ons leefsysteem bepaalt, lijkt de vrouw steeds meer achter te geraken. En dan hebben we het hier niet over hiërarchie of andere feministische toestanden. We hebben het erover dat de kracht van de vrouw, haar intuïtie, creativiteit, innerlijke wijsheid en zachtheid teniet wordt gedaan. En dat mag anders.

Gelukkig zien we al dat de vrouw wakker wordt en dat de oerkracht die we van nature hebben, haar weg terug begint te vinden en terrein begint te winnen. Maar hoe doen we dat nou, in contact komen met die vrouwelijke energie en bijbehorende natuurlijke talenten, als je dat je levenlang onderdrukt hebt?

Tijdens onze tijd samen nemen we je mee door een reis langs de chakra's. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, intuïtieve ontwikkeling, basisprincipes vanuit NLP en diepgaande verbindingen met jezelf en andere vrouwen, zul je je meer gegrond en in harmonie met je eigen systeem en kracht voelen. Je zult de kracht van het vrouwelijke ontdekken en je zult je gesterkt voelen door die inherente energie die daaruit voort mag vloeien.

Elke training is een dag vol verbinding en verdieping. We starten met lichaamsgerichte oefeningen die je helpen om uit je hoofd te komen en volledig aanwezig te zijn in je lichaam. Dit opent de weg naar een diepere relatie met je intuïtie en vrouwelijke essentie. Gedurende de dag gaan we onder andere aan de slag met elementen uit het oeroude sjamanisme en energiewerk en we combineren dit met technieken uit de moderne wetenschap zoals NLP, om zo een breed spectrum aan helende en transformerende ervaringen te bieden.

Een belangrijk onderdeel is de essentie van de vrouwencirkel. We delen ervaringen, leren van elkaar en ondersteunen elkaars proces. Deze cirkel is geïnspireerd door de traditie van de rode tent, een eeuwenoude praktijk waar vrouwen samenkomen om verhalen te delen, te helen en hun wijsheid door te geven. In deze intieme en veilige setting voel je de kracht van vrouwelijke steun en verbondenheid.

We combineren westerse kennis met oeroude wijsheid, waardoor je een unieke en transformerende ervaring beleeft. Marlies brengt haar wijsheid en bekwaamheid als medium en intuïtief begeleider, terwijl Cynthia haar expertise in NLP, ademwerk en systemisch werk inzet. Samen bieden wij dit programma waarin de ontwakende vrouw van nu kan ontdekken wie ze werkelijk is. We duiken dieper in het vrouw-zijn, ontdekken onze unieke krachten en gaan aan de slag met belemmerende patronen en emoties om ruimte te maken voor nieuw, helpend en anders.

De intentie met deze training is om jou als vrouw een diepere verbinding te laten voelen met je lijf, je intuïtie en vrouwelijke kracht. Je zult beter in staat zijn om je leven te vervullen naar jouw wensen, met meer balans en harmonie.

Verwacht een diepgaande reis – geen theekransjes.

In september starten wij met de eerste lichting van ons bijzondere programma speciaal voor de ontwakende vrouw van nu. We noemen het onderling wel ons 'luik' of de Moderne Heksenketel (met een knipoog). Deze naam weerspiegelt de transformatie en magie die je kunt verwachten, maar ook de lol en humor die wij beiden in ons werk verweven.

Herken jij jezelf hierin?
- Je staat op een punt van transformatie: er gebeurt van alle om je heen en je komt erachter dat het voor jou op deze manier niet meer werkt
- Je ervaart gevoelens van stress, overspanning en/of burn-out
- Je kent veel angst en/of controledrang
- Je voelt sterke behoefte aan een netwerk aan vrouwen die hetzelfde ervaren als jij. Vrouwen tanken bij vrouwen..
- Je voelt dat het systeem waarin je leeft niet klopt en bent op een zelfontdekkingstocht naar je innerlijke wijsheid
- Je weet dat duwen, rennen, trekken en forceren niet langer voor je werken en wilt leren opereren vanuit je vrouwelijke energie; in overgave en vertrouwend op je intuïtie
- Het is fijn als je enigszins bekend bent met energiewerk

Je verlangt naar;
- Meer zelfvertrouwen
- Uit je hoofd, in je lijf
- Vrouwelijke Verbinding
- Vertrouwen op je intuïtie
- Meer ontspanning en flow in je leven

Sluit je aan en ervaar de helende kracht van vrouwelijk samenzijn - schrijf je nu in voor deze onvergetelijke reis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de animo blijkt al groot. Wacht dus niet te lang met het boeken van een kennismakingsgesprek of neem direct je plek via de button rechts.

In deze training werken we met hoofd, hart en buik en belichamen we alles wat we doen. Dit is geen droge kennistraining, maar een moderne heksenkring waarin oeroude wijsheid, rituelen en moderne kennis samenkomen.

We hebben een diep vertrouwen in het doel van deze gezamenlijke reis: transformatie op een diep spiritueel niveau. Mogelijk word je getriggerd en geconfronteerd met jezelf, je lichaam, je beperkende mindset of zelfs met wat het leven van je vraagt. Weet dat dit altijd doorgang is naar groei, mits je het aankijkt. Wij zullen er met al onze liefde en kunde voor zorgen dat dit veilig en verdraagzaam gebeurt.

Data & tijden:
Zaterdag 12 oktober 10u-17u
Zondag 13 oktober 10u-17u

Zaterdag 12 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 13 oktober 2024 om 17:00

Nijmegen, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“All flowers in time bend towards the sun. ”

Training en coaching voor bewustzijnsontwikkeling

1. Kies je tickets
Early bird (1 optie)
Early bird - tm 4 augustus

Deze prijs is inclusief 21% btw. Koop je dit ticket, dan krijg je er een 1:1 Reading van Marlies bij cadeau.

€ 538,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Niet beschikbaar
Regulier (1 optie)
Regulier - vanaf 5 augustus

Meld je nu aan en ontvang een 1:1 reading van Marlies cadeau. Deze prijs is incl. 21% btw

€ 538,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Niet beschikbaar
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Vierdaagse training Vrouwenkracht

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 dec. om 19:30
Dating Your Species with Reid Mihalko (USA) & Wilrieke Sophia (NL)
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Relaties Open Relaties
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Zaterdag, 26 okt. om 10:00
Exploring Kink Step 2: The Deepening
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Dinsdag, 29 okt. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl