Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Friday 19 May 2023 om 17:00 tot Sunday 21 May 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 19 - 21 mei 2023 in Zelhelm – The Place to Be. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

BINKIE & LOES SWINKELS FACILITEREN DIT ZOMERSE WEEKEND MET ALS THEMA ZELFLIEFDE!

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga (geen ervaring nodig), natuur, puur en eerlijk eten en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben vele Sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, zegt altijd JA!, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Vrouwen leven al jaren samen met de cycli van de maan. Het is een vrouwelijke energie die een prachtige invloed heeft op 19 mei in nieuwe maan. We zullen deze avond een ceremonie doen rondom een groot vuur.

Er zijn 8 eenpersoons kamers met een tweepersoons bed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent, deze deel je dus met een ander. Omdat het nog in het voorjaar valt kan het 's avonds fris zijn. De bedden in de tent hebben een elektrische deken en zijn dus lekker warm. En er is ook de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.
We starten vrijdag om 17 uur en eindigen zondag ook om 17 uur. Verdere info zie: https://www.binkie.nu/sister-retreat/

Over Loes: Het is Loes haar missie om heling te bieden, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Systemisch Werk, Life Coaching Outdoor, Workshops en Healing Concerts. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte van het moment. De muziek die Loes deelt, raakt op hartsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. www.loesswinkels.com

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. www.binkie.nu

Friday 19 May 2023 om 17:00 tot Sunday 21 May 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Reviews

Birgit Krüger

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Lieve Binkie en Loes, Wouw, wat was het een fijn weekend. Ik kijk met dankbaarheid terug. Mooi om het thema zelfliefde met allemaal zo mooie en lieve vrouwen te mogen omarmen. De cacao ceremonie en de drum meditatie hebben diepe indruk op mij gemaakt.

Lees meer

Trees Zegers

SISTER DAG "SLA JE VLEUGELS UIT'

Deze dag (Sisterdag 'Sla je vleugels uit') was een cadeau aan mijn nicht van 21 jaar en aan mezelf. Het was een fantastische dag. We werden verwend door Binkie, zowel door haar begeleiding door de dag heen als door de heerlijke lunch en de prachtige locatie én haar warme persoonlijkheid. Een dag met diepgang, emotie, lekker eten, mooie oefeningen, fijne uitwisselingen, inzichten. Echt een aanrader!

Lees meer

Wilhelmina Bontenbal mitrano

SISTER DAG "SLA JE VLEUGELS UIT'

Wat een heerlijke dag in de bijzondere ruimtes met deze speciale Vrouw Vol Liefde. De cacao ceremony was een diepe connectie met Panchamama en een fantastiche meditatie reis naar binnen, begeleid door prachtige muziek en zang van Binkie. We kregen een zalige lunch en hebben inzichtvolle oefeningen gedaan. De cirkel van vrouwen, we waren met zijn negenen, was ook zo speciaal! Als ik weer in Nederland ben, hou ik zeker haar evenementen in de gaten. Een warme aanrader dus om dit mee te maken. Nog maals bedankt Binkie!

Lees meer

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Meer evenementen van Binkie

Uitverkocht
Friday, 02 Jun. om 10:00
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Monday, 03 Jul. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Friday, 07 Jul. om 10:00
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Tuesday, 01 Aug. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 04 Jun. om 10:30
Mantra zingen met Anja Timmermans
De Roos
Mantra zingen Verbinding Soundhealing
Wednesday, 28 Jun. om 19:15
Play - Intro into Tantra - een drieluik voor vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Sensualiteit
Friday, 02 Jun. om 10:00
Vervulling: retreat voor de onvervulde kinderwens
Vervulling
Familieopstellingen Adem Meerdaagse retraites
Wednesday, 26 Jul. om 11:00
The Joy of Tantric Life - Bliss Your Body Zomerretreat
Bliss Your Body
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl