Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Vrijdag 19 mei 2023 om 17:00 tot zondag 21 mei 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 19 - 21 mei 2023 in Zelhelm – The Place to Be. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

BINKIE & LOES SWINKELS FACILITEREN DIT ZOMERSE WEEKEND MET ALS THEMA ZELFLIEFDE!

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga (geen ervaring nodig), natuur, puur en eerlijk eten en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben vele Sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, zegt altijd JA!, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Vrouwen leven al jaren samen met de cycli van de maan. Het is een vrouwelijke energie die een prachtige invloed heeft op 19 mei in nieuwe maan. We zullen deze avond een ceremonie doen rondom een groot vuur.

Er zijn 8 eenpersoons kamers met een tweepersoons bed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent, deze deel je dus met een ander. Omdat het nog in het voorjaar valt kan het 's avonds fris zijn. De bedden in de tent hebben een elektrische deken en zijn dus lekker warm. En er is ook de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.
We starten vrijdag om 17 uur en eindigen zondag ook om 17 uur. Verdere info zie: https://www.binkie.nu/sister-retreat/

Over Loes: Het is Loes haar missie om heling te bieden, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Systemisch Werk, Life Coaching Outdoor, Workshops en Healing Concerts. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte van het moment. De muziek die Loes deelt, raakt op hartsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. www.loesswinkels.com

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. www.binkie.nu

Vrijdag 19 mei 2023 om 17:00 tot zondag 21 mei 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Reviews

Wendy Putter

Full Moon Sister Circle | Landsmeer

Een prachtige eerste keer voor mijn vriendin en mij. De liefdevolle aanwezigheid van andere powervrouwen en genoten van de sound healing en heerlijke cacaodrank van Binkie. Dankbaar! Annemiek & Wendy

Lees meer

Meau Van Raam

Full Moon Sister Circle | Landsmeer

Wat een fijne ervaring op de sfeervolle zolder, met prachtige muziek en zang van Binkie. Met heerlijke, pure cacao een mooie reis naar ons hart. Kleine Chico als vrolijke noot en de volle maan maakte het een perfecte ervaring 💖

Lees meer

Yvette Schuit

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Een enorme fijne ervaring van een samenzijn met verschillende vrouwen. Zo mooi om te delen, te luisteren, voelen , geven en te ontvangen. Zo herkenbaar de pijn en ook liefde die er in en met de vrouwen womb leeft. Prachtig en krachtig al deze vrouwen te hebben ontmoet. En dankbaar om in het fraaie huis te mogen zijn van Binkie. Zij heeft een overheerlijke sound healing gegeven, die tot in mijn diepste heeft geroerd. Dank, dank. Een aanrader deze ceremonie.

Lees meer

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Meer evenementen van Binkie

Zaterdag, 06 apr. om 10:00
SISTER JOURNEY 7 ZATER-& ZONDAGEN april - juni
Binkie
Vrouwen workshops Innerlijke Reis Cacao ceremonie
Vrijdag, 12 apr. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Zondag, 14 apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Woensdag, 24 apr. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Maandag, 08 apr. om 19:30
(VOL) Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Vrijdag, 29 mrt. om 10:00
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl