SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Friday 19 May 2023 om 17:00 tot Sunday 21 May 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 19 - 21 mei 2023 in Zelhelm – The Place to Be. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

BINKIE TOUBER & LOES SWINKELS FACILITEREN DIT ZOMERSE WEEKEND MET ALS THEMA ZELFLIEFDE!

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga (geen ervaring nodig), natuur, puur en eerlijk eten en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben samen een aantal sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, zegt altijd JA!, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Vrouwen leven al jaren samen met de cycli van de maan. Het is een vrouwelijke energie die een prachtige invloed heeft op 12 augustus in volle maan in Waterman. We zullen deze avond een ceremonie doen rondom een groot vuur.

Er zijn 8 eenpersoons kamers met een tweepersoons bed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent, deze deel je dus met een ander. Omdat het nog in het voorjaar valt kan het 's avonds fris zijn. De bedden in de tent hebben een elektrische deken en zijn dus lekker warm. En er is ook de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.
We starten vrijdag om 17 uur en eindigen zondag ook om 17 uur.

Over Loes: Het is Loes haar missie om heling te bieden, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Systemisch Werk, Life Coaching Outdoor, Workshops en Healing Concerts. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte van het moment. De muziek die Loes deelt, raakt op hartsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. www.loesswinkels.com

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven met haar man Tijn Touber, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. www.binkie.nu

Friday 19 May 2023 om 17:00 tot Sunday 21 May 2023 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Reviews

Eveline De Boer

Sunday Morning Sister Circle

Een fantastische ervaring met Binkie en cacao. Na de ceremonie was ik vol energie, gevoel van blij- en openheid. Dit gevoel hou ik al de hele week bij me.

Lees meer

Angelina Terraneo

Sunday Morning Sister Circle

Ik vond het SUPER!!! Hele fijne ervaring, Binkie vind ik een prachtige en super lieve vrouw, met een prachtige stem!!! Ik heb echt genoten!!!

Lees meer

Riek Heres

Sunday Morning Sister Circle

Het was een bijzondere ervaring om de kracht van alle aanwezige vrouwen te voelen! En de groep paste zo goed bij elkaar. Dankjewel Binkie voor jouw inzet! Liefs, Riek

Lees meer

1. Choose your tickets
EENPERSOONSKAMER

Eenpersoonskamer in de boerderij, met eigen wastafel en gedeeld toilet en douche,. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 525,55
Including € 0,55 service fee
GLAMPING IN BELL TENT 2 PERSONEN

Luxe tent met twee bedden en beddengoed. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 450,55
Including € 0,55 service fee
EIGEN TENT OF CAMPER

Kampeerplek met uitzicht op de bossen. Douche Toiletgebouw aanwezig. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 425,55
Including € 0,55 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Meer evenementen van Binkie

Uitverkocht
Sunday, 23 Oct. om 10:00
Sunday Morning Sister Circle
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Tuesday, 08 Nov. om 19:30
Full Moon Sister Circle
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Saturday, 12 Nov. om 13:00
Sister Circle 'Way of the Heart' met Jennifer Ann & Binkie
Binkie
Vrouwen Cirkels Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 20 Oct. om 11:00
Letting Go Deeper - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 21 Oct. om 13:00
Aliveness Retreat: rewilder & breathe
Janneke Meijers
Meerdaagse retraites Ijsbad Cacao ceremonie
Friday, 28 Oct. om 10:00
Yoni Vrouwen Tempel weekend 1 (FULL, second edition 2-4 dec)
Maartje Derks
Vrouwen workshops Tantra Conscious Sexuality
Thursday, 20 Oct. om 11:00
Letting Go Deeper - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl