Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger

Saturday 25 May 2024 van 20:00 tot 22:00

Rosenstock Huessy, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem, Nederland

Over dit evenement

TransformatieTheater met Camie Bonger
Ze wist niet waar te beginnen, dus ging ze maar naar binnen.

MOOIE MENSEN
de kaartverkoop ging zo goed dat je alleen nog kunt komen met je eigen klapstoeltje of meditatie kussen. Als je die mee neemt zou super zijn! CODEWOORD op HIPSY is MEDITATIEKUSSEN met de nadruk op kussen ;) voor een Kortingsprijs. Ik Verheug mij jullie te zien liefs door de lucht Camie

Je hoort het wel vaker, dat een moeilijke jeugd later in het leven parels kan opleveren.
Camie laat het zien, leeft het voor en inspireert om zelf ook je shit te transformeren. Stoppen met overleven, maar echt mogen leven. Omdat het kan, omdat het mag.
De parels zitten in je. Net als in een oester, goed beschermd. Soms heel diep weggestopt, maar ze zijn er. In een openhartige, indringende en herkenbare voorstelling deelt ze met een heerlijke dosis humor fragmenten uit haar eigen leven. Met hart en ziel raakt ze de onderstroom, ver voorbij het oppervlak. En nodigt je uit om jezelf te zijn. Helemaal welkom, precies zoals je bent, met alles wat er is. Zodat de weg vrijkomt naar je eigen parels.

"Ze wist niet hoe ze zich moest uiten, dus ging ze maar naar buiten".
In het hele land speelde Camie haar voorstelling. Tot optreden niet meer kon, niet meer mocht. In die onstuimige coronatijd ging ze maar de straat op. Naar buiten. Met een oude praatpaal. Voor
iedereen met een beetje pech onderweg. Om te luisteren. En voor een hart onder de riem. Iedereen leek dit nog een beetje harder nodig te hebben. Vooral de kinderen. En Camie weet als geen ander: je verhaal kunnen delen, is het begin van helen en dan weer spelen. Ze stelde de vraag: hoe help ik je écht? En bood een luisterend oor. Of liet spontaan een gedicht ontstaan, een liedje, een dansje. Daarmee raakte ze harten en toverde verrassend vaak weer een lach op een gezicht.

Praatpaalverhalen
Meer dan duizend verhalen hoorde ze. De Praatpaalverhalen gingen online en de wereld ging weer open.
Terug naar de voorstelling? Niet zonder praatpaal. Die moest mee. En zo ontstond iets nieuws. Iets dat zoveel meer is dan een voorstelling. Met humor, zelfkennis en warmte maakt Camie gevoelige onderwerpen bespreekbaar. En voelbaar. Want zij voelt intuïtief en feilloos aan wat nodig is om hiervoor de juiste plek te creëren. Precies zo’n plek waarin beschadigde harten durven te openen. Een veilige haven waar tranen mogen vloeien, om over te gaan in opluchting, ruimte gevend aan de lach.

Lichtgedicht
Aansluitend op dit bijzondere transformatietheater krijgen drie aanwezigen de mogelijkheid om een uniek lichtgedicht te ontvangen. Een lichtgedicht is een antwoord. Op een vraag. Maar niet zomaar een antwoord. Het is persoonlijk, helder en vooral liefdevol. Vanuit de ziel. In dichtvorm. Een spontaan ontstane rap. Inspirerend en helend. Rakend, recht in het hart.

De gehele voorstelling bespeelt Lisette van Pavoordt de vleugel, die intuïtief altijd de juiste snaren weten te raken. Voor een nieuwe theaterbelevenis waar geen woorden voor te vinden zijn. Altijd uniek en geraakte harten gegarandeerd.

Jij bent meer dan welkom om een avond te ervaren die je niet gaat vergeten!

Reacties na de voorstelling;

"De theater voorstelling van Camie scheelt weer 90,- therapie". Marcus

"Camie kan de mooiste verhalen vertellen, ze neemt je mee op reis, op een adembenemende manier word je meegetrokken in haar avonturen, we hebben allemaal onze verhalen , waarin ik iedereen de helende magie toewens die deze vrouw bezit, doordat zij dit deelt met de wereld lukt het anderen ook om hun eigen verhaal te dragen ieder op zijn eigen manier". Vino

Reacties na de voorstelling Op Hodenpijl;
https://www.youtube.com/watch?v=hxZp3MBZDIo&t=14s
Meer info
www.transformatietheater.nl
Fotograaf Ralf Silvius

Saturday 25 May 2024 van 20:00 tot 22:00

Rosenstock Huessy, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“Je mag er helemaal zijn want je bent er al, confetti knal.”

TransformatieTheater van heartist Camie Bonger maakt graag het onderbewuste bewust, geeft nieuwe inzichten en zorgt voor ruimte voor verandering.

Reviews

Monique Brouwer

TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger

Camie Camie wie kent haar nie? Prachtige voorstelling over dat waar jij en ik en dus de wereld zo’n behoefte aan heeft. Of we ons dat nu bewust zijn of niet. Dus als je niet weet waar te beginnen ga dan naar binnen. Doe als Camie en ontdek jezelf, licht en je schaduw en vooral je Hart. Liefs Monique

Lees meer

Carina

TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger

Nieuwe vorm van theatermaken; hier wil ik wel meer van!

Lees meer

Anne Meijvogel

TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger

Kijk, kijk, daar...daar..Een wonder eerlijk waar. Je ziet het door haar ogen je voelt het in haar blik. Deze vrouw raakt harten, deelt smarten en geeft inzichten. Zonder schroom, gewoon zichzelf. Deelt zij, heelt zij en nog veel meer. Het was een fijne avond in de Kapel in Haarlem. Dank Camie voor jouw lichtgedicht aan mij. Mijn hart is blij. Mijn wens voor een ieder ander mens: Wees erbij. Een cadeau aan jezelf. Dank.

Lees meer

TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Nov. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in HILVERSUM ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Saturday, 21 Dec. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DORDRECHT ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Saturday, 16 Nov. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in RHENEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Friday, 21 Jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl