Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The vibrating sleep meditation

Wednesday 24 April 2024 van 18:15 tot 19:45

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Op platforms zoals YouTube vind je ontspannende muziek met specifieke frequenties. Mensen luisteren naar deze muziek tijdens meditatie, slaap of studie en om blokkades op te lossen. Om dit effectiever te maken, ben ik teruggegaan naar de basis van de sinewaves. Sinewaves zijn zichtbare hertz frequenties, vergelijkbaar met wat je hoort op YouTube, maar minder verfijnd.

Net als bij een meditatie sessie zit je met ongeveer tien tot vijftien deelnemers bij elkaar. Het is een liggende sessie van ongeveer anderhalf uur. Tijdens het ritueel worden verschillende frequenties afgespeeld, zoals frequenties van verschillende organen of interne chakra frequenties.

Of je nu worstelt met trauma's, vermoeidheid, pijnen of ziekte. Dit ritueel geeft niet alleen verlichting, maar ook een kans om deze obstakels te overwinnen. We garanderen niet alleen een kalmerende ervaring, maar ook de potentie om blijvende veranderingen in je welzijn te realiseren. Wees welkom en kom ook sinewaven in een bad van heerlijke frequenties!

Wednesday 24 April 2024 van 18:15 tot 19:45

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Omdat je bent wie je, mag?”

SinewaveHealing biedt unieke meditatie met rustgevende sinewave/stem geluiden voor zelfbewustzijn en het opheffen van blokkades, intern en extern.

Reviews

FRED

The vibrating sleep meditation

op 06-04-24 heb ik een sinewavehealing gehad in Assendelft. er werden behandelingen gegeven door energie frequenties ( geluidsgolven ) Meerdere onderdelen van het lichaam kwamen aan bod. Tijdens de behandeling van de spieren en gewrichten voelde ik het wel trekken waardoor ik merkte dat de behandeling wat deed Ik merk een kleine verbetering van mijn pijnklachten en spraakmotoriek, en wacht de volgende healing af.

Lees meer

Rebecca Richardson

The vibrating sleep meditation

Wauw wat een ervaring geen arts die me kon helpen na een keer meedoen gelijk resultaat geen pijn meer ik hoop dat het weg blijft

Lees meer

Jamila Zagmouti

The vibrating sleep meditation

Dit was de derde keer dat ik meedeed. En ik merk hoe vaker ik het doe, er meer resultaat te merken is. Ik ben nog steeds van mijn zenuwpijnen af, waar ik al jaren last van had. Ook is dit keer mijn huid verbeterd. Ik had al enkele tijd huidirritatie rondom mijn ogen en de hormonencreme van de huisarts, gaf bijwerkingen en het ging er niet blijvend was weg. Nu is mijn huid hersteld en rustig. Ik blijf absoluut doorgaan met deze sessies, want ik ben ontzettend tevreden en raad het iedereen aan. Het maakt niet uit welke klachten je hebt, voor elk soort klacht is dit effectief.

Lees meer

The vibrating sleep meditation

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 10:00
PLAY Nijmegen Weekend - Massage & Aandacht
Play Nijmegen
Massage Ontspanning Meditatie
Friday, 21 Jun. om 18:00
NĀDA YOGA + MANTRA + KIRTAN WORKSHOP
Maximilian Bergauer
Kirtan Mantra zingen Meditatie
Saturday, 03 Aug. om 10:00
Intensiteit & Verstilling: eendaagse tantra-soefi retreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Soefisme
Sunday, 02 Jun. om 10:00
Didgeridoo Learning Day 2024
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Soundhealing Cursus Muziekles
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl