Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Monday 06 May 2024 van 19:00 tot 20:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Jouw lichaam is ontworpen om zichzelf te helen en het EESystem geeft je lichaam de stimulans die het nodig heeft om het natuurlijke zelfhelend vermogen aan te zetten. Terwijl je deze mooie lezing volgt, laden jouw lichaamscellen op: waardoor er een reset, recharge en renew van je lichaamscellen wordt geactiveerd.

Geef je lichaam de boost die het nodig heeft om zichzelf te regenereren. Ontdek het EESysteem, state-of-the-art technologie dat een optimale setting genereert voor jouw lichaam om weer op te laden en zo het zelfherstellend vermogen te activeren.

In deze introductie, nemen we je mee in de wereld van frequenties en electromagnetische golven en quantum healing.

Wij zijn Evelyne en Elysa Kramer en we nodigen je van harte uit om meer te weten komen over het EESystem en hoe het werkt, terwijl je op hetzelfde moment het EE-veld kan ervaren.

We verlaten het tijdperk waarbij gezondheid gezien wordt als het ontbreken van ziekte. Steeds meer komen we tot het besef dat gezondheid gaat over de wijze waarop jij met je hele energiesysteem omgaat. Jouw lichaam kan, mits ze over voldoende energie beschikt, zichzelf genezen: zo zijn al onze lichamen ontworpen: het zit in ons DNA.

Het EESysteem genereert elektromagnetische golven die zacht aanvoelen en die je lichaam helpen om weer in balans te komen. Het activeert het licht in de kern van ons DNA. Het is alsof de lichten weer aangaan. Het geeft ons lichaam de energie om zichzelf te genezen.
 
We nodigen je uit om in onze Energy Studio plaats te nemen en je onder te dompelen in de veilige en ontspannen omgeving van het energieveld in onze Energy Studio. Ontdek wat deze technologie kan betekenen en al heeft betekend in vele levens de afgelopen dertig jaren. Ook staan we stil bij een nieuwe definitie van gezondheid en hoe belangrijk het is om je mindset, je gevoelens, je voeding en je energie te managen.

Normaal gesproken kosteen sessie van twee uur € 110,00. Voor slechts €60,00 kun jij kennismaken en ervaren wat het EESystem je te bieden heeft.

Belangrijk

Trek comfortabele kleding aan, liefst laagjes, warme sokken en neem een deken en/of kussentje mee en bereid je voor volledige ontspanning en rust. 😴 PS. Je kunt ook extra water, je medicijnen, supplementen en kristallen meenemen en opladen in het energieveld.

Wat je kan verwachten?

Je bent welkom vanaf 18.45 om samen een kopje thee te drinken. Om 19.00 uur sluiten we de deuren en gaan we samen de EEStudio binnen.

We beginnen met een uitleg over het EESystem en er is tijd om vragen en ervaringen te delen. Dan volgt er een korte meditatie van 15 minuten en zakken we een klein half uur in het energieveld, Na afloop praten we bij met een kopje thee en heb je de tijd om weer te landen na je sessie,. Om 21.00 stoppen we.

En omdat detoxen na een EEsessie heel belangrijk is, krijg je een zoutvoetenbad mee na afloop ter waarde van 6,50 euro.

Schrijf je in en reserveer jouw plekje. Kom je flowen met ons?

Namaste,

Evelyne & Elysa Kramer
-------

Jouw lichaam is ontworpen om zichzelf te helen en het EESystem geeft je lichaam de stimulans die het nodig heeft om het natuurlijke zelfhelend vermogen aan te zetten. Terwijl je deze mooie workshop volgt, laden jouw lichaamscellen op: waardoor er een reset, recharge en renew van je lichaamscellen wordt geactiveerd.

Misschien ben je al een tijd onderweg en wat je ook probeert, dat gevoel van thuiskomen ontbreekt.

Het secret ingrediënt is niet die nieuwe job of die andere partner om je het gevoel van thuiskomen te geven.

Zoals Paul Young ook zong: wherever I lay my hat that’s my home!

Als jij je heel thuis voelt bij jezelf, jezelf kunt lezen en schrijven, twee handen op één buik bent met jezelf, je door jezelf gezien, gehoord en begrepen voelt. Jij helemaal Aloha en Ubuntu bent met je eigen ik.. dan ben je thuis gekomen bij jezelf !

Van oorsprong zit er in de mens een verlangen om zijn/haar ware kern weer te vinden. Thuiskomen bij jezelf met Brian van Leeuwen is diep in contact komen met je innerlijke zelf.

Brian: "Als ik naar de mensen waarmee ik werk kijk dan zie ik het paradijs al. Ik zie ook waar ze nog aan mogen werken en waar de pijnstukken zitten. Je zit als groep ook niet voor niets bij elkaar met gemeenschappelijke thema’s en mooie spiegels. Vandaar dat iedere workshop ook anders is, omdat ik aansluit op wat er nodig is. Alleen ik zie ook dat het paradijs beschikbaar is. En dat het mijn taak is om daar telkens weer naartoe te navigeren, daarop af te stemmen en het licht meer aan te zetten. "


🌱 Wat staat er op het programma? 📖

Deze workshop is niet voor iedereen, want het vereist openheid voor verandering en bereidheid om los te laten. Je wordt uitgenodigt om eerlijk tegen jezelf te zijn, om een diepere verbinding te leggen met je eigen innerlijke wijsheid, zodat jij zelf de antwoorden kan vinden die je zoekt.

Wat Brian vervolgens wil gaan doen is je meenemen in verschillende meditatieve en activerende oefeningen met als intentie meer thuis te komen bij zichzelf. Thuiskomen bij jezelf kan je onder andere vergelijken met meer liefde, vreugde, bewustzijn, innerlijke rust en acceptatie van het zelf.

Tijdens deze avond ga je jezelf verbinden met de aarde, met de hemel om jezelf daar vervolgens tussen te centreren, ook wel de Hemel op Aarde genoemd. Vanuit daar bewegen we naar het herinneren van de eigen authentieke energie en gaven.

Het is een combinatie van transformatief innerlijk werk en het downloaden uit het quantum veld. Het wakker maken van herinneringen die opgeslagen liggen in ons DNA.

Wanneer dit proces zich voltooid dan komen over het algemeen altijd dezelfde antwoorden omhoog:

“Ik voel mij ontspannen, rustig en in acceptatie”
“Mijn hart staat veel meer open”
“Ik kan de liefde voelen stromen”
“Alles valt nu veel meer op zijn plek”
“Ik begrijp nu waar deze angst vandaan komt”
“Ik zie het heel helder nu”

Tot slot

Deze sessie nodigt jou uit jouw processen te transformeren van angst naar liefde. Een interne keuze voor de bekrachting van het Zelf, waarin de keuze altijd Liefde is.

Benieuwd naar deze workshop en wat het jou kan brengen?

Laten we samen de hemel op aarde creëren,

Liefs,

Brian----
🌟In het energieveld van het EESystem

Over het EESysteem energieveld

Het EESysteem is vrij nieuw in Nederland en biedt een revolutionaire benadering van zelfhelend vermogen. Bij ons kun je een energy enhancementsessie boeken waarbij je twee uur in het energieveld verblijft. Mensen doen dan twee uur een dutje. Hebben een gesprek met zichzelf. Of doen een lange meditatie of yoga nidra sessie.
Nu kun je voor bijna hetzelfde bedrag genieten van een workshop.

Miracle stories
We hebben al mooie dingen terug gehoord.

Een man kwam naar de lezing en had een writers block. Hij hervond zijn creativiteit terug.
Een vrouw met een hernia was voor het eerst sinds lange tijd pijnvrij.

En de man die blind was aan een oog, woonde ook een introductie bij op een maandagavond in Hilversum. Zie filmpje: https://www.facebook.com/reel/1574238940057191

Geef je lichaam de boost die het nodig heeft om zichzelf te regenereren.

Voor alle helderheid, dat je lichaam oplaadt, dat gebeurt. Maar wat erna kan gebeuren, daar gaan wij, en ook jij niet over. dat is een wonder dat ons wordt gegeven. Sommige mensen hebben een sessie nodig, anderen weer meer. Het is jouw lichaam die zichzelf heelt. En daar heeft het lichaam energie voor nodig

Heb je vragen over het EESysteem? Neem contact met ons op via: https://www.flowmotionhealingcenter.nl/linktree. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Monday 06 May 2024 van 19:00 tot 20:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“When you are in the flow, everything falls into place”

Tijdens onze events word je ondergedompeld in het zachte, opladende en kalm-makende energieveld van de revolutionaire EESystem technologie.

Reviews

Judith

Raise your frequency: Energy Clearing & Past Life Regression

Prachtige ervaring in een zachte, veilige en liefdevolle omgeving! 💖

Lees meer

Judith

Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Wat een heerlijke avond! Geweldig om op deze manier kennis te kunnen maken met het eesystem. Eve en Elysa zijn schatten. Ze vertellen duidelijk wat het inhoudt en wat hun inspireert. Het is een prachtig centrum waar je je meer dan welkom voelt en met een ongelofelijke boost weer naar huis gaat… 🚀💖🙏🏻

Lees meer

Friso

Ontdek jouw potentieel in de revolutionaire omgeving van het EESysteem

Weer een mooie ervaring rijker, veel waardering voor de warme omgeving die men in dit centrum weet te creëren!

Lees meer

1. Choose your tickets
Introductie in de EESystem (1 option)
The power that made the body heals the body

Als je nieuwsgierig bent naar de EE-System en graag wilt weten hoe het werkt en wat er gebeurt in je lichaam.

€ 60,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Meer evenementen van Flowmotion Energy Center

Monday, 29 Apr. om 19:00
Kom thuis bij jezelf
Flowmotion Energy Center
Healing Meditatie De stem van binnenuit
Saturday, 11 May. om 09:45
Droom je droomleven in de revolutionaire omgeving van het EESysteem
Flowmotion Energy Center
Meditatie Hartsverbinding Quantum Jumping
Monday, 13 May. om 19:00
Activeer je levensenergie door een helende embodiment practice
Flowmotion Energy Center
Healing Chakra's Lichaamsbewustzijn
Friday, 24 May. om 19:00
Movie Night in the EESystem
Flowmotion Energy Center
Film Energiewerk Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 05 May. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Sunday, 02 Jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Sunday, 21 Apr. om 15:00
Kundalini NRGY Awakening Semi-Private
mariannehermsen.com
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Sunday, 28 Apr. om 14:00
multidimensional energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Multidimensional Embodiment Transmission Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl