Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Supervisie voor Healers

Vrijdag 26 april 2024 van 13:30 tot 17:30

Cruquiuseiland, 1019 Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Meer dan ooit tevoren heeft de mensheid healing nodig om door de shift te komen die deze planeet momenteel ondergaat. Voor healers die werken met energie en multidimensionaliteit vraagt deze periode het uiterste van hun capaciteiten om overeind te blijven. Vaak werken healers solitair en kunnen ze hun werkervaringen niet met anderen delen. Ze moeten er zijn voor hun klanten terwijl hun eigen proces ook doorloopt. Daarom start vanaf eind april een maandelijkse groeps-supervisie voor healers onder leiding van Laozi Viola Blessing.

Viola studeerde in 2002 af aan een 4 jarige internationale opleiding voor energetische healing de 'Snowlion Center School'. Samen met healers van de Barbara Brennan School of Healing richtte zij in die tijd de 'Healers Connectie' in Nederland op om het beroep van healer verder te professionaliseren. Inmiddels heeft zij duizenden clienten ondersteund in hun eigen healing en hun transitie naar een multidimensionale werkelijkheid. Zij had 4 jaar lang een eigen centrum voor trainingen op multidimensionaal gebied, het 5D Centrum, en heeft nu een praktijk voor multidimensionale healing in Amsterdam. Daarnaast verzorgt zij online programma's ter ondersteuning van collectieve healing en het belichamen van de ziel en hoger- bewustzijn. Meer informatie vind je hier: https://www.activate.me/viola.blessing
Online programma's: https://eu1.course-flow.com/shop/80716/

In deze tijd staan healers voor hete vuren. Deze kleinschalige groeps-supervisie bijeenkomsten geven ruimte voor het inbrengen van jouw persoonlijke werk-gerelateerde issues. Viola reflecteert samen met jou op de situatie en geeft waarnodig bijscholing, oefeningen en persoonlijk advies. We werken in groepjes van maximaal 6 healers. Iedereen leert tevens van de processen en casus-inbreng van de anderen.

Omdat iedere bijeenkomst een andere groepssamenstelling heeft, zal de inhoud per bijeenkomst ook varieren. Sommige onderwerpen zullen meer of dringender aandacht vragen dan andere zaken. Viola laat zich daarbij leiden door de flow van het moment en het groepsveld.

We werken samen met het eigen Hoger Zelf, eigen gidsen en verlichte meesters om meer inzicht te krijgen in situaties en healing en harmonie voor de healer zelf te bewerkstelligen.

Voor wie zijn deze supervisie bijeenkomsten bedoeld?
- beginnende healers die hun praktijk aan het opbouwen zijn (maar die wel al capaciteiten en goede scholing in huis hebben. Let op: een weekend workshop Reiki is geen opleiding voor healing).
- ervaren healers die support nodig hebben bij complexe casussen
- healers die dreigen burn-out te raken of niet weten hoe ze verder moeten
- healers die ondersteuning zoeken in de omschakeling naar het werken met multidimensionaliteit
- healers die extra handvatten en upgrades nodig hebben om hun praktijk naar een nieuw level te brengen
- healers waarbij de clientenstroom niet op gang komt
- healers die moeite hebben om hun eigen ruimte en grenzen te bewaken
- healers die het contact met gidsen missen
- healers die energetisch aangevallen worden
- healers die getriggerd worden door clienten
- healers die zich alleen voelen in hun werk en graag met andere healers zouden verbinden.

Vergeet cursussen om je praktijk 'voller' te krijgen. Dat is niet de juiste benadering om healing aan te bieden. Een goede healer heeft geen klantentekort, zeker niet in deze tijd. Een goede healer is in service aan de mensheid terwijl hij/zij geniet en groeit van het werk dat hij/zij doet, in verbinding met de Eenheid vanuit de Bron des Levens die in alles voorziet. Een healer die in eigen kracht staat kan de hele wereld aan.

Laten we samen, met elkaar, in verbinding, deze service de heilige positie teruggeven die het verdient.

Voordat je jezelf opgeeft check dit:
- heb ik een opleiding voor healing achter de rug en of/ heb ik al een praktijk voor healing en werkervaring? Als het antwoord 'ja' is kun jij jezelf opgeven.
Deze bijeenkomsten zijn NIET voor belangstellenden of mensen zonder praktijk of opleiding. Dit is GEEN opleiding voor mensen die healer willen worden.
Bij twijfel stuur je een mailtje met beschrijving van je situatie naar: laoziblessing@hotmail.com

Datum:
vrijdag 26 april van 13.30 - 17.30 uur (aansluitend mogelijkheid om samen in de omgeving wat te drinken en elkaar beter te leren kennen). Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Deur open 13.15 uur, start 13.30 uur.

Locatie:
Blessing Amsterdam, Amsterdam Rijnkanaalkad 1B, 1019VA, Amsterdam
Ring Oost, afslag 14 (richting Artis) dan ben je binnen enkele minuten op Cruquiuseiland. Parkeren kan in de omgeving met parkeerapp of in een van de 2 parkeergarages op loopafstand.

Let op: jouw ticket dat je kunt uitprinten van Hipsy is jouw betaalbewijs en toegangsbewijs. Het is niet mogelijk je ticket te annuleren. Doorgeven van het ticket aan een ander kan alleen als de nieuwe deelnemer aan de voorwaarden voor deze supervisie bijeenkomst voldoet.
Blessing Amsterdam heeft het recht om deelnemers te weigeren die niet aan de volwaarden voldoen aan om zo het groepsveld van de overige deelnemers te bewaken.






Vrijdag 26 april 2024 van 13:30 tot 17:30

Cruquiuseiland, 1019 Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Be the Blessing you wish to see in the world.”

Blessing Amsterdam richt zich op belichaming van zielsbewustzijn, hoger bewustzijn en multidimensionaal bewustzijn, zowel individueel als in groepen

Reviews

Gerlanda Hobert

Creatie vanuit de Bron

Het was een fijne dag met voldoende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Alle lagen kwamen aan bod, creëren vanuit lichamelijke behoefte, ego, ziel, hoger zelf en de bron. Met aan het eind van de dag een integratie. Aanrader!

Lees meer

Wendy Van Kemenade

Lions Gate Portal Gathering

Goede duidelijke informatie in het theorie gedeelte van de dag. Daarnaast fijne begeleiding voor het gedeelte van de samenkomst waar we voor bijeen zijn gekomen (lionsgate portal activatie). Mooie locatie en goede vibes. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Annelies Van der Valk

Lions Gate Portal Gathering

Viola een mooie en fijne theorie en praktijk dag gecreëerd. Haar uitleg waar we ons bevinden was duidelijk en verhelderend, liet weinig tot geen vragen over. De aanloop naar het individuele/ groepsgerichte proces werk werd in een mooi afgebakend en veilige omgeving neergezet. T bewaken daarvan tijdens was ook duidelijk voelbaar. Bijt na bespreken was t voir mij goed voelbaar hoe we elkaar ondersteund en gedragen hebben. De ervaring van Viola zelf inde aarde kwam overeen met de mijn eigen ervaring. Deels was ik daar met Aartsengel Michael en Gabriel, via portal via andere dimensies, gangenstelsels aan t schoonmaken van eeuwen opgeslagen wonden, geketende wezens naar t licht mogen brengen. Deels eigen pijnen, ja van mij is daar ook nog zielstuk aanwezig-hier werk ik vandaag/komende dagen aan, doorleefd en getransformeerd naar licht. Kort en bondig. Super dag met veel inzichten, energie-ferquentie verhoging en healingen op allerlei vlakken. Dankbaar dat ik daar was Namaste 💙🦋💙

Lees meer

Supervisie voor Healers

Meer evenementen van Blessing Amsterdam

Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 16:00
Totem Animal Ritual Teachings
Kura Waka
Healing Sjamanisme Ritueel
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Zondag, 02 jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl