Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Samenzang ~ Mantra's & Klankbeleveing

Friday 08 March 2024 van 20:00 tot 21:30

Dorpskerk, Kerkstraat 2-6, 7251 BC Vorden, Nederland

Over dit evenement

Laten we samen zingen! Laten we elkaar in de prachtige Dorpskerk van Vorden ontmoeten. Laten we samenkomen, onze gemeenschappelijke trilling ervaren, nieuwe verbindingen maken en de eenheid vieren.

Laten we zingend en klankend verkennen wat er is. In ons, in onze verbinding, in deze mooie ruimte, in onze harten. Laten we lostrillen en op z’n plek laten vallen. In harmonie komen.

In deze fijne nieuwe samenwerking brengen we onze stemmen, eigenheid en trilling samen. Anadya en haar team zingen een rijke mix van heerlijke mantra’s, Bianca en Menno van ‘Het is er al’ nemen ons mee in een magische samenzang van boventonen en Alice en Taco zingen onze harten open met herkenbare en lichte mantra’s.

Er worden mantra’s en liederen uit verschillende tradities en culturen gezongen, niet gebonden aan een specifieke religie. Je kunt meezingen, luisteren, een andere stem zingen, net wat fijn is voor je. Na iedere mantra is er even stilte om te ontspannen en de klanten door te laten werken.

Verstilling, vreugde, luisteren, zachtjes je eigen stem ontdekken, voluit genieten, overgave aan het geheel, een plek met een fijne energie….een magische, voedende avond samenzang.

Zangervaring is niet nodig. Je ontvangt een boekje met de teksten zodat je lekker mee kunt zingen.
Er zijn stoelen aanwezig en je kan op de grond zitten op een kussentje, wil je die dan graag zelf meenemen? Verder is een warme omslagdoek of dekentje, een flesje water en evt sloffen oid fijn om mee te nemen.

Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur

Tickets: www.alicedevos.nl/mantras/

Over Bianca en Menno van Het is er al:
Laat je ziel beroeren door de betoverende klanken van Menno & Bianca van ‘Het is er al’ en klink mee vanuit je hart. Een samenzang van boventonen: magisch, verbindend en speels.
www.hetiseral.nl

Over Anadya:
Anadya zingt deze avond samen met Ineke, Marike en Paula.
Anadya zingt live en online mantra’s, is koordirigent en geeft zangles. Met haar Mantragroep geeft ze regelmatig Mantra Meezingconcerten.=; Zingen vanuit het hart, voor jezelf en voor de wereld. Concerten met zang, verstilling, meditatie, lichtpuntjes en inspiratie.
www.anadya.nl

Over Alice en Taco:
Alice is eigenaar van Studio Starshine, gelegen aan de overkant van de Dorpskerk. Zij beheert Starshine, geeft coachingssessies, opstellingen, klank- en dansavonden en workshops om jezelf helemaal te ontvangen op aarde. Van Licht naar Lichaam. Ze werkt met de geboorte, geeft readings en helpt je je heelheid te herinneren.
www.alicedevos.nl
Taco is als tuinder dol op de aarde en ook op muziek. Zijn diep trillende zang en fijne gitaarspel werkt verbindend met de aarde, het lichaam en het hart. Taco geniet van samen zijn, ‘hart’ zingen en plezier hebben.

Friday 08 March 2024 van 20:00 tot 21:30

Dorpskerk, Kerkstraat 2-6, 7251 BC Vorden, Nederland

Over de organisatie

“Dans jezelf tot Leven”

Volg je natuurlijk stroom en Dans jezelf tot leven! Coaching, Healing, Dans, Geboortewond, Soul Retrieval, Lichaamswerk, Opstellingen, Starseeds

Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos

In samenwerking met

Samenzang ~ Mantra's & Klankbeleveing

Meer evenementen van Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos

Monday, 24 Jun. om 19:00
Open Me - ontspan - klank - dans - open
Starshine Coaching & Healing | Alice de Vos
Energiewerk Dansen in verbinding Klankbad

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 06 Oct. om 14:30
Mantra Concert - Singing Circle
Hédi Carlee
Mantra zingen Zangcirkel Sanskriet Mantrarecitatie
Friday, 06 Sep. om 19:30
Praful :: Ceremonial Concert
HeartFire.nl
Live muziek Optreden Klankreis
Saturday, 29 Jun. om 19:30
Mantra Concert - Mahatma das
Vedic Essence
Mantra zingen Kirtan Live muziek
Sunday, 23 Jun. om 17:00
Singing Circle - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Mantra zingen Zangcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl