Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magic Restful Morning

Saturday 30 March 2024 van 10:00 tot 13:00

Breda, Nederland

Over dit evenement

Heb jij behoefte aan meer rust en verbinding met jezelf? Dan is deze magische en liefdevolle restorative ochtend in een prachtige studio in Breda wellicht iets voor jou.

Gedurende deze restorative journey nemen wij jou mee naar de diepere lagen van jouw Zijn. Dit doen wij door middel van cacao + micro-dose magic truffel ceremonie, meditatie, Restorative Yoga en een sharing.
Het is een warm bad van liefdevolle en zachte vibraties die door elke cel van het lichaam heen bewegen en jou helpen om los te laten en weer helemaal op te laden.

Sanne zal de gehele ochtend spaceholder zijn en de Restorative Yoga-sessie begeleiden. Abir creëert een veilig veld waarin jij contact kunt maken met je hogere zelf. Ze nodigt je energetisch uit om je hart te openen en je lichaam weer helemaal te verbinden met de aarde.

Wij bundelen onze krachten van yoga, plantmedicijn en energetisch werk om jouw terug te begeleiden naar de stilte in jezelf.

Sanne Aruna Bogers is een ervaren Yoga-docente en therapeute die zoveel mogelijk de Yoga leeft. Hoe langer ze Yoga-beoefent en doceert, hoe meer ze getrokken wordt naar de stillere en meditatieve vormen van Yoga. Het creëren van een veilige sfeer en een gevoel van welkom te zijn, is voor haar een belangrijke basis van haar lessen.

Abir is holistisch coach en healer. Ze beweegt intuïtief door het leven, zo ook tijdens het begeleiden van mensen in ceremonies. Vanuit haar gevoelige bedrading voelt ze in wat er nodig is in de ruimte. Ze staat voor liefde en warmte, waarmee ze een veilige bedding voor jou creëert. Abir is toegewijd aan haar pad om anderen te helpen dichter bij hun kern te komen.

Programma :
- Cacao + magic truffel ceremonie met intentie
- Meditatie
- Restorative Yoga
- Sharing

Jouw investering €66

Wat is Restorative Yoga?

‘Restorative yoga is the use of props to support the body in positions of comfort and ease to facilitate relaxation and health.’ ~ Judith Lasater

Restorative Yoga is de zachtste en meest rustgevende Yogavorm die er is. Het wordt de fysieke Yoga voor het zenuwstelsel genoemd. In de houdingen die je beoefent, gebruik je veel Yoga-materialen zoals blokken, bolsters, kussens, dekens en oogkussentjes. Je gebruikt de materialen om het lichaam bewust van buitenaf te beïnvloeden om fysieke ontspanning uit te nodigen. Dit betekent dat je in een houding op zoek mag gaan naar absolute comfort, zachtheid, geborgen- en gedragenheid. In een houding hoeven we niets te doen, als de houding voor ons te laten werken.

Restorative Yoga is geen meditatie, maar is meditatief van aard. Stilte is een heel belangrijk onderdeel van deze Yogavorm. Dit in letterlijke zin, maar ook figuurlijke zin. Je probeert als beoefenaar zo stil mogelijk te liggen zodat de ontspanning naar je toe kan komen. En daarnaast blijft de docent, Sanne, stil gedurende de hele houding. Oftewel we proberen tijdens de beoefening van Restorative Yoga de prikkels van buitenaf zoveel mogelijk weg te nemen, waardoor de reis naar binnen kan worden ingezet.

☽ cacao: voordat je de stilte en rust induikt, verbinden we ons met moeder cacao door een cacao ceremonie. Dit doen we met ceremoniële cacao en is de meest pure vorm van cacao die er is. In Midden en Zuid-Amerika werd het gebruikt door de Maya’s en Azteken voor spirituele, medicinale en rituele doeleinden. Het was voor hen letterlijk goud. Ceremoniële cacao heeft verschillende uitwerkingen op ons zijn zoals het openen van je hart, aanwakkeren van creativiteit en geeft je het gevoel van heelheid. Ook bevat het allerlei gezonde stoffen en mineralen. Met deze cacao ceremonie zet je mogelijk een intentie voor de rest van de middag en open je je voor jeZelf.

Saturday 30 March 2024 van 10:00 tot 13:00

Breda, Nederland

Over de organisatie

Holistische begeleiding met coaching, healings & ceremonies.

Reviews

Joey Hendrickx

Psychedelic Journey

Fijne ervaring gehad! Goede inzichten en erg goed verzorgd, dank voor de hulp en de inzichten.

Lees meer

Sophie Gorissen

Magic Restful Morning

Abur en Sanne zijn samen een geweldig duo die deze ochtend met aandacht verzorgen. Ik was er voor de 2e keer bij. Ze creëren een veilige, open, zachte setting waarin je helemaal bij jezelf kan komen. Aanrader als je de behoefte voelt voor dit type ervaring!

Lees meer

Daan

Magic Restful Morning

Gisteren voor de tweede keer deze bijzondere ochtend mogen ervaren. Twee heel verschillende maar leerzame ervaringen!

Lees meer

Magic Restful Morning

Meer evenementen van By Habibi

Thursday, 25 Apr. om 18:30
☽ Blue lotus Breathing - Full Moon
By Habibi
Cacao ceremonie Ademcirkel Plantmedicijn
Saturday, 04 May. om 15:00
Inner Godess Retreat Ibiza!!
By Habibi
Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur Vrouwen workshops
Thursday, 23 May. om 18:30
☽ Blue lotus Breathing - Full Moon
By Habibi
Cacao ceremonie Ademcirkel Plantmedicijn
Thursday, 23 May. om 18:30
☽ Blue lotus Breathing - Full Moon
By Habibi
Cacao ceremonie Ademcirkel Plantmedicijn

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Saturday, 27 Apr. om 13:30
Yoga of Listening. Non-dual Kashmir yoga with Ellen Emmet and Ganga Ma
Soulful Silence ~ Ganga ma
Non-dualiteit Yoga
Thursday, 02 May. om 14:00
Upstream Lente Gathering
Stichting Upstream Gathering
Mantra zingen Natuur Yoga
Sunday, 12 May. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl