Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE' - 7 DAGEN

Monday 05 August 2024 om 14:00 tot Sunday 11 August 2024 om 14:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 5 tot 11 augustus in Zelhelm – The Place to Be bij de SISTER RETREAT 'Zelfliefde'

Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

BINKIE FACILITEERT DEZE ZOMERSE WEEK VOL VERBINDING, CEREMONIE, CREATIE EN VOORAL VEEL ZIJN, STILTE EN GENIETEN.

Chico mijn hondje zal er ook zijn en die leeft altijd in het nu. Hij is daarom de beste leermeester om gewoon te zijn en de dingen te doen waar jij zin in hebt.

Kom jezelf onderdompelen in een week van 'zelfliefde'. Elke ochtend ga ik verbonden en liefdevol beginnen vanuit stilte met meditatie of yin of restorative yoga en een fijn ritueel of een ceremonie (denk aan een cacao ceremonie, sound healing, begeleide trancereis op drum of een stiltewandeling). Tot het middaguur is het in stilte, zodat je ook echt even heerlijk bij jezelf kan zijn. Daarna breken we de dag open en is er tijd om te sharen en van de plek te genieten. We gaan een wildpluk doen en daarvan koken, samen dansen, vuren maken en een drumcirkel maken om het vuur.
Het wordt een heerlijke week verbinden en zijn met andere bewuste en wijze vrouwen. De natuur is waanzinnig, er is een buitensauna en de plek 'The Place to Be' heet niet voor niets zo 🤩

In 7 dagen gaan we langs de 7 windrichtingen en zal ik vele elementen uit mijn Sister Journey in een weekretraite gieten gecombineerd met stilte, omdat dit je zo veel kan brengen. Ik hou van de stilte en geloof dat daar de ware creatie uit voortkomt. Dit wordt een heerlijke lichte variant op een Stiteweek, omdat er ook ruimte is om te verbinden. Maar elke dag gaan we in een fijne reset weer terug naar je essentie en naar jouw zelfliefde om de dag opgeladen te beginnen. Ik kijk hier enorm naar uit om deze liefde te combineren.
EEN VAKANTIE WEEK WAARIN JE JE KAN ONDERDOMPELEN IN SISTERHOOD. ELKE DAG WORDT EEN FEESTJE WAARIN JE NIETS MOET EN ALLES MAG. MIJN MOTO IS: ER ZIJN GEEN REGELS ER IS ALLEEN RESPECT. ONDERTUSSEN VINDT JE HEEL VEEL DIEPGANG EN VERBINDING DOOR DE VELE CEREMONIES, RITUELEN EN HET SAMEN VUUR MAKEN, DANSEN EN NOG ZOVEEL MEER.

In de middag is er ruimte voor creatie, zoals het maken van Talking Sticks, Een pocket altaar, Een wildpluk waar we mee gaan koken,

Het pure en (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Ine van den Boomen. Zij kan toveren met eten en in de stilte kan je nog meer de liefde en smaken van het eten proeven.

Er is een buitensauna aanwezig, een buitenvuur, er komt een stilte-wandeling door de natuur en er is genoeg tijd om te relaxen & wandelen.

Alles is optioneel en je kiest zelf waar je zin in hebt.

Ik geloof dat we met zijn allen zo wijs zijn, Samen de geheelde vrouw, vooral ook uit alle generaties en het lijkt me heerlijk dit een hele week te ervaren met gelijkgestemde wijze en lieve vrouwen.

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, zegt altijd JA!, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Er zijn 9 eenpersoons kamers met een tweepersoons bed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent, deze deel je dus met een ander. En er is de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.
We starten maandag om 14 uur en eindigen zondag ook om 14 uur.

Een meerdaagse retraite is vooral een reis naar binnen. Tijdens een aantal dagen yoga, ceremonie, meditatie en ontspanning leer je luisteren naar de signalen en ingevingen! Het is een soort reset. Een waardevolle bijdrage aan een gezond en bewust leven.

Deze reis naar binnen kan gewoon in Nederland. Daarvoor hoef je niet ver te reizen. Duurzaam reizen staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal ook proberen sisters te koppelen voor carpoolen, mocht je dat fijn vinden.

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. www.binkie.nu

Tot 11 mei s er een verlaagde prijs van 1111 euro voor een tent en 1222 euro voor een kamer.
Voor mij is het belangrijk om de retraite vol te krijgen, omdat ik dit alleen draag. Ik heb een aantal van minimaal 13 gasten nodig om sowieso uit de kosten te komen.
Daarvoor bied ik de eerste tickets aan voor een lagere prijs tot 11 mei..
De ticket voor een kamer is daarna 1444 euro en voor een tent 1333 euro. Dus boek vroeg voor een zekere plek. De retraite kan plaatsvinden vanaf 12 inschrijvingen.

In liefde Binkie

Monday 05 August 2024 om 14:00 tot Sunday 11 August 2024 om 14:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Ludmila Kucharova

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Geweldig! Samen zijn met gelijkgestemden vrouwen ook al als je elkaar niet kent. Geen vooroordeel. Gewoon naar elkaar luisteren. Ik genoot van een fijne begeleiding en prachtige muziek. Zo een fijne verdieping en stilte. Luisterend naar mezelf. Ruimte geven aan emoties alles mag. Ik mocht er zijn 🙏

Lees meer

Willemijn Van der Laan

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Heerlijk om op deze prachtige locatie te verbinden met zoveel mooie vrouwen. Mooie muziek, fijn soundbath en heerlijke Cacao.

Lees meer

Karoline Rietveld

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

In een woord fantastisch Alles klopte de energie de liefde de hele ceremonie alles Ik zou het iedereen aanraden deze mooie reis met hun te maken 🙏

Lees meer

1. Choose your tickets
EENPERSOONSKAMER 'early bird 1 mei'

Eenpersoonskamer in de boerderij, met eigen wastafel en gedeeld toilet en douche,. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.222,80
Including € 0,80 service fee
GLAMPING IN BELL TENT 2 PERSONEN 'early bird 1 mei'

Luxe tent met twee bedden en beddengoed. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.111,80
Including € 0,80 service fee
EIGEN TENT OF CAMPER 'early bird 1 mei'

Kampeerplek met uitzicht op de bossen. Douche Toiletgebouw aanwezig. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.111,80
Including € 0,80 service fee
Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer in de boerderij, met eigen wastafel en gedeeld toilet en douche,. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.444,80
Including € 0,80 service fee
Glamping in tent

Luxe tent met twee bedden en beddengoed. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.333,80
Including € 0,80 service fee
Kampeerplek

Kampeerplek met uitzicht op de bossen. Douche Toiletgebouw aanwezig. Inbegrepen ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en snacks.

€ 1.333,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE' - 7 DAGEN

Meer evenementen van Binkie

Wednesday, 15 May. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Uitverkocht
Wednesday, 22 May. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Thursday, 23 May. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Friday, 07 Jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 28 Apr. om 15:00
Move your Inner Body - An Ecstatic Dance and Taoist Qigong Journey
LeilArts
Qi Gong Ecstatic Dance Soundhealing
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Friday, 24 May. om 19:30
Kirtan - Mantra, Meditatie en Soundhealing
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl