Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)

Thursday 25 April 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Woohoo Playfight is nu eindelijk ook in Eindhoven! Kom je samen met ons je grenzen verkennen en verleggen?

Tijdens deze workshop gaan we ontdekken wat er in jou leeft en wat ruimte mag krijgen in stoeispel met de ander. Ben je boos, ondeugend, gegrond of juist all over the place? Alles mag er zijn, we gaan er samen een fijne ervaring van maken.

Middels een paar oefeningen van interactie en vechttechniek werken we met de gehele groep naar vrij stoeispel toe, met vooraf gedeelde intenties, afstemming en consent. Zo kun jij dat wat in jou leeft op een speelse, gecontroleerde en bevrijdende manier de ruimte geven in fijne interactie met de ander.

Het gaat deze avond niet om de beste techniek en ook niet om het winnen van het gevecht. Waar het om gaat is dynamische verbinding, bewustzijn en plezier. Tijdens de oefeningen en stoeipartijen kun je jezelf en de ander weer net wat beter leren kennen.

Stoeispel kan heel snel en krachtig zijn, maar ook heel langzaan of sensueel. Hier kun je verschillende vormen van interactie proberen, je ideeën en de ruimte geven en meebewegen met het spel van de ander.

Benieuwd wat je gaat er varen? Kom maar op als je durft!

★★★ SETTING ★★★
Deze workshop vindt plaats in een mooi ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een landingsmeditatie. Raphael neemt je mee in verschillende oefeningen die zowel in grotere als kleinere groepen zullen worden gegeven. Uiteraard mag je tijdens deze workshop op een speelse manier het duel met de ander aangaan waarna er ruimte is voor een sharing en de workshop in gezamenlijkheid zal worden afgesloten. Je kunt nog even blijven hangen voor een kopje thee en informeel verbinden met andere deelnemers.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome.

★★★ OVER RAPHAEL & SANDER ★★★
Raphael heeft meer dan 30 jaar ervaring in het beoefenen en onderwijzen van verschillende Martial Arts en is zich uiteindelijk gaan specialiseren in krijgskunst als vorm van expressie, weerbaarheid en middel tot persoonlijke groei. Op een prikkelende, oprechte en zorgende manier zal Raphael je begeleiden door oefeningen die je meer inzichten geven over jezelf, in verbinding met de ander.
Sander heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beoefenen van vechtsport. Wat hij graag wil inbrengen is het combineren hiervan met speelsheid en innerlijke groei. Met zijn diepgewortelde enthousiasme en passie zal hij je gemakkelijk mee de diepte innemen en kun je samen met hem op zoek naar jouw wensen en grenzen.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Raphael Klompers & Sander Pilet
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Thursday 25 April 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

Reviews

Ludwik Górski

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Each cuddle cafe with Helmi is great. This time I came stressed and sad and the group and Helmi's guidance helped me get grounded and calm again. Thank you!

Lees meer

Rory

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

A very warm and welcoming evening!

Lees meer

Anoniem

PLAY! Eindhoven - Fijn samen mantra's zingen (alle leeftijden)

Mooie mantra's en heel warm begeleid en supergoed georganiseerd. Mooi gezongen ook door het zang duo. Voor mij was het echter te druk en te veel mensen waardoor ik onvoldoende ruimte voelde om mij heen en zal er daarom niet meer aan mee doen. Ik weet niet of er een grens is in aantal maar ik heb meer mensen gehoord die daar last van hadden van de drukte. Verder ben ik fan van play hoor en zal weer aan andere zaken meedoen!!

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Thursday, 30 May. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Vrij spelen & glimmeren (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Innerlijk Kind Leven vieren
Thursday, 06 Jun. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Monday, 10 Jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Tuesday, 11 Jun. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Verdiepingscursus Shibari (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Tantra Shibari Sensualiteit

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 02 Jun. om 13:00
KiSS - Liquid Love
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Friday, 07 Jun. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Raat Ki Rani (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Saturday, 01 Jun. om 13:00
Regenerate Station: The Grand Opening!
Regenerate
Ecstatic Dance Zangcirkel Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl