Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Daten met een vleugje tantra

Donderdag 28 maart 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Dit evenement is helaas al uitverkocht. Wil je toch nog kans maken op een ticket, meldt jezelf dan aan voor de Play Eindhoven community WhatsApp groep. Daar kopen en verkopen mensen hun tickets als de plannen anders lopen dan voorspeld. Via deze link kom je er in: https://chat.whatsapp.com/IGYLuRAaLkY0QexkjnRMDo

★★★
Ken je dat? De zoveelste date waarbij je een drankje doet en steeds weer vragen krijgt over je werk, je hobby’s, waar je woont? Dat de woorden bijna automatisch lijken te komen, als een plaat die je al zo vaak hebt afgespeeld. En dat terwijl er zoveel dingen in je leven zijn die veel echter en waardevoller zijn om te delen met een ander. Wat als die persoon je nou eens echt mag zien? Dat je wordt uitgenodigd om zowel je speelse levenslust te uiten als de spannende stukjes die in je zitten?

Misschien ben je al eens bij een lichaamsgerichte workshop of een tantra-workshop geweest waar je hebt ervaren dat je ook op hele andere manieren kan connecten. Hoe fijn zou het zijn om vanuit die wijze met iemand te daten?

Dus: wees welkom bij “Daten met een vleugje tantra”! Op deze avond combineren we oefeningen vanuit de tantra terwijl je ondertussen aan het daten bent!

Wat is tantra dan eigenlijk?
Je kunt tantra op veel verschillende manieren beschrijven en insteken. Bij onze workshop zien we tantra als een manier om aanwezig te zijn in het huidige moment, jezelf te voelen, je hoofd en je lichaam met elkaar te verbinden en je bewustzijn te vergroten. Vanuit deze staat van zijn kun je in contact met een ander makkelijker echt verbinding maken, door alle laagjes heen, en vanuit daar communiceren en elkaar ontmoeten. Tantra omvat eigenlijk alle aspecten van het leven: zowel de diepte als de kwetsbaarheid als de levendigheid en de speelsheid. We gaan ons in deze workshop precies daar begeven!

Wat kun je deze avond verwachten?
* Zowel 1 op 1 ontmoetingen als activiteiten met de gehele groep.
* Speelse, verbonden, tantrische, stille en grappige ontmoetingen.
* Het doel van deze avond is op andere wijze te verbinden. Let op: je gaat niet iedereen 1 op 1 ontmoeten en er zal achteraf geen matching zijn. We nodigen je uit om aan het eind van de avond de stoute schonen aan te trekken en een manier te vinden om contactgegevens uit te wisselen voor een mogelijk vervolg.
* De kleren blijven aan, en uiteraard is afstemming en consent een onderdeel van deze avond.

Voor wie is deze avond bedoeld?
Iedereen die de intentie heeft om iemand te ontmoeten om mee te daten/te relateren. Man, vrouw, non-binair, polyamoureus, hetero, queer, en alles wat niet in dit rijtje staat is welkom! Dit heeft een praktische consequentie: omdat we de avond niet in de standaard hokjes indelen is er een kans dat je soms tegenover iemand zit waar je wellicht niet op valt (of denkt te vallen). Echter: het doel van deze avond is dan ook om niet zoveel mogelijk ontmoetingen of telefoonnummers te scoren maar om op verschillende manieren te connecten. Mocht dat mega spannend zijn of mega ongemakkelijk: misschien is deze avond dan niet voor jou.

★★★ SETTING ★★★
Deze workshop vindt plaats in een mooie ruime zaal met een prettige atmosfeer. Je wordt persoonlijk ontvangen met thee en we willen je graag vragen om meteen al in stilte binnen te komen. Als iedereen er is starten we in een cirkel en nemen we je na een korte landingsoefening mee in een aantal speelse, verbindende, tantrische, stille en grappige ontmoetingen. Er zullen zowel 1 op 1 ontmoetingen als activiteiten met de gehele groep zijn. Het doel van deze avond is op andere wijze te verbinden. Uiteraard is afstemming en consent een onderdeel van deze avond. Let op: Er zal achteraf geen matching zijn, maar natuurlijk is er aan het einde van de avond ruimte om zelf met elkaar uit te kunnen wisselen voor een mogelijk vervolg.

Dit event is open voor iedereen met alle seksuele voorkeuren. Man, vrouw, X, op deze avond heten we graag een gemixte groep welkom!

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be mainly given in Dutch.

★★★ OVER SIMONE & ROOS ★★★
Simone gaat enorm 'aan' op de liefde en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten vindt Simone het allerleukst.
Roos staat bekend om haar levendigheid en speelsheid. Ze houdt van beweging en actie. Een potje volleybal, een stoelendans of een klein feestje ontstaat zó rondom haar. Daarnaast heeft ze een therapeutische achtergrond en begeleid cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze haar cliënten intuïtief begeleid. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in haar workshops.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Simone van Oorsprong en Roos Griffioen
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Donderdag 28 maart 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

Reviews

Yvonne Peerdeman

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Intuïtieve speelsheid was de intentie van deze avond. Helmi had niets voorbereid. Ze durfde te vertrouwen op dat wat opkwam in het moment en nodigde ons daarin uit. Dat bracht een onstpannen sfeer waarin je werkelijk kon volgen wat er in je opkwam. Verbinding maken van daaruit: heerlijk.

Lees meer

Yvonne

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Het was een fijne avond om te voelen wat contact met je doet, wat je hierin zelf wilt en te oefenen met ruimte nemen voor je voorkeuren. Ook is er ruimte om speels contact te maken en luchtigheid zonder praten in het contact toe te voegen.

Lees meer

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Superfijne avond gehad met iedereen en fijne begeleiding. Ritual Play mag wat mij betreft vaker komen 🙏

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Daten met een vleugje tantra

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Donderdag, 02 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Fijn samen mantra's zingen (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Mantra zingen Live muziek Zangcirkel
Donderdag, 16 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Vrijdag, 17 mei. om 18:00
Play: Het Avontuurlijke Eiland Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Donderdag, 23 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Full moon sound ceremony (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Full Moon Soundhealing Klankreis

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Zondag, 12 mei. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl