Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Thursday 21 March 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Knuffelen, muziek, dansen, nog meer knuffelen, een drankje, een goed gesprek ennn... nóg meer knuffelen!

Consent samen zijn alsof je thuis met je favo vrienden op de bank ligt én de ambiance van een café waar ieder gewoon lekker zijn ding doet en er op de achtergrond gebabbeld wordt. Wat is het toch heerlijk als deze twee werelden samen komen in één magische avond. De avond staat in het teken van zijn en laten zijn, verbinden, liefde delen, ontspannen en genieten. Met een glimlach op je gezicht en een arm om je schouder.

En hoe gaat dat dan? Nou, je wordt met mooie, zachte en uitdagende oefeningen geprikkeld om eerst goed in verbinding met jezelf te komen staan, waarbij je ook mag voelen hoe je in verbinding zou willen zijn met de ander. Daarna zorgen we voor een zachte overgang naar de open space, waarin je vrij bent om op je eigen manier aanwezig te zijn met de ander.

Klinkt super relaxed! Ondertussen kun je in deze vorm van samen zijn ook worden uitgedaagd. Het kan wat onwennig of spannend zijn, soms wat verwarrend, onzeker of een beetje confronterend. Natuurlijk zijn we er dan om je te helpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen wensen en grenzen, dat je oogcontact kunt maken en woorden gebruikt om je af te stemmen op de ander en om de ander te laten weten hoe die goed kan afstemmen op jou.

En dan is het chillen en genieten maar! Hoe je ervaring ook zal zijn, we zijn er zeker van dat je die avond naar huis gaat met het gevoel dichter bij jezelf te staan én bij de ander. Hoe dichtbij, dat bepaal je zelf.

★★★ SETTING ★★★
Het knuffelcafé vindt plaats in een mooi ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een landingsmeditatie. Helmi vertelt je alles over de avond en zal je meenemen in een paar bewustwordingsoefeningen, om vanuit verbinding met jezelf de verbinding aan te kunnen gaan met anderen. Tijdens de open space wordt de ruimte in drie elementen verdeeld: bar/zitje, dansvloer en natuurlijk een knuffelplatform waar je lekker op kunt liggen of zitten. Tijdens dit deel van de avond zal Helmi beschikbaar zijn als space holder en kun je bij haar terecht als je iets wil delen.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome. Hugs speak every language :)

★★★ OVER HELMI ★★★
Helmi Elmena is warm verbonden met PLAY! en biedt een diversiteit aan workshops aan waarbij ze zich voornamelijk richt op zelfliefde, intuïtie, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding met jezelf bent. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen. Knuffelen is volgens haar de meest zuivere en universele manieren om met een ander mens te kunnen verbinden. Helmi geeft dan ook het knuffelcafe, een-op-een knuffelsessies en knuffelcaching en aan koppels.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Helmi Elmena
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Speciaal voor openhartige jong volwassenen
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Thursday 21 March 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

In samenwerking met

Human Nature Community

Reviews

Yvonne Peerdeman

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Intuïtieve speelsheid was de intentie van deze avond. Helmi had niets voorbereid. Ze durfde te vertrouwen op dat wat opkwam in het moment en nodigde ons daarin uit. Dat bracht een onstpannen sfeer waarin je werkelijk kon volgen wat er in je opkwam. Verbinding maken van daaruit: heerlijk.

Lees meer

Yvonne

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Het was een fijne avond om te voelen wat contact met je doet, wat je hierin zelf wilt en te oefenen met ruimte nemen voor je voorkeuren. Ook is er ruimte om speels contact te maken en luchtigheid zonder praten in het contact toe te voegen.

Lees meer

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Superfijne avond gehad met iedereen en fijne begeleiding. Ritual Play mag wat mij betreft vaker komen 🙏

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Thursday, 25 Apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Thursday, 25 Apr. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Thursday, 02 May. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Fijn samen mantra's zingen (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Mantra zingen Live muziek Zangcirkel
Thursday, 16 May. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 22 Apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Saturday, 18 May. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Wednesday, 24 Apr. om 19:30
Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl