Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klank & ademreis (women only)

Friday 01 March 2024 van 19:00 tot 21:30

Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Een combinatie van soundhealing en trauma release breathwork.

Klank en geluid zijn overal, altijd. Bewust of onbewust. Je kunt je er niet aan onttrekken. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek op het werk, een passerende auto, het kabbelen van water of gekwetter van een vogel.

Wanneer wij klanken waarnemen, doen we dit hoofdzakelijk met onze oren. Het bijzondere aan een klankschaalervaring is de combinatie van twee zintuigen die bij het aanslaan van een klankschaal tegelijk worden geprikkeld, namelijk het horen van de klanken en het voelen van de trilling.

​Als we dit laatste naar het niveau van cellen verplaatsen, is de eenvoudigste manier om cellen in het lichaam aan te spreken door midden van trilling. Trilling van buitenaf veroorzaakt het meetrillen of resoneren van cellen. Doordat cellen van levende wezens zo direct reageren op muziek en klanken, is het mogelijk dat er veranderingen of transformaties optreden als deze cellen gaan resoneren met bepaalde klanken.

​Trillingen van een klankschaal werken in op lichaam, geest en ziel van de mens en spreken zodoende de subtielere en fijnstoffelijke energieën aan. Door de klanktrillingen volgt er in feite een massage van alle lichaamscellen. Dit komt omdat deze een voor ons natuurlijke interval hebben, harmonieus. Er zijn namelijk meerdere hoofdtonen te horen. Op deze manier worden hersenstromen gekalmeerd.

Op plaatsen waar een blokkade (bijv. door angst) zit, waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen of een klacht aanwezig is, kunnen cellen weer gaan stromen. Het maakt de cellen weer los, om deze vervolgens te ordenen en in balans te brengen. Sommige blokkades hebben hoge heldere klanken nodig, andere meer lagere donkere klanken.

​TRB®
Trauma release breathwork (TRB®) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je trauma en opgeslagen energie en tremoren.

Waarom gebruiken we verschillende vormen van ademwerk?

We gaan er vanuit dat ieder mens verschillend is, daarom gebruiken we ook verschillende methoden of combinaties daarvan, die steeds op de karakterstructuur van iemand wordt afgestemd. Dit geeft de mogelijkheid om voor iedereen waarmee we werken het juiste traject te bieden. Waardoor meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in iemand leven kan ontstaan.

​Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar TRB® je bij kan helpen.

​Liefs,
Carola & Kelly 🪷

Meer info op www.magicofjoy.nl

Er is ruimte voor max 10 deelnemers

Friday 01 March 2024 van 19:00 tot 21:30

Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“As above, so below. As within, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Rob Overdevest

Klank & ademreis

Wauw! Ik voelde me bij Carola en Rens helemaal veilig en kon daardoor alles wat af zou kunnen leiden los laten. De muziek en klanken namen me mee op deze reis. Krachtig, 🥲 🙏dankbaar.

Lees meer

Jessica

BRTT & TRB groepssessie

Carola en Rens zorgen voor een hele fijne en rustige sfeer, je voelt je meteen welkom. Ze geven je vooraf duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je en begeleiden je op een zachte manier door het proces. Ook proberen ze al je vragen te beantwoorden en geven ze je advies. De combinatie van BRTT en TRB is erg bijzonder. Echt een aanrader als je je breathwork wil verdiepen. ♥️✨

Lees meer

Iris Pennings

I AM retreat van CaYA (women only)

Bizar wat deze vrouwen samen kunnen creëren. Een magisch weekend vol inzicht, loslaten, ontdekken en verbinding. Ik ben zo dankbaar voor deze reis met jullie! ❤️

Lees meer

Klank & ademreis (women only)

Meer evenementen van SOUL CARE

Wednesday, 29 May. om 15:00
Mama Aya & breathwork
SOUL CARE ~ Reconnect to your soul
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademwerk
Friday, 31 May. om 19:30
Klank & ademreis SPECIAL
SOUL CARE
Soundhealing Cacao ceremonie Ademcirkel
Wednesday, 05 Jun. om 19:30
Klank & ademreis
SOUL CARE
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Sunday, 09 Jun. om 15:00
Inner Bliss ceremonie
SOUL CARE ~ Reconnect to your soul
Ademwerk Plantmedicijn Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 07 Jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Sunday, 09 Jun. om 18:45
Discover your breath workshop | met adem en yin yoga
Yoga met Nicolle
Ademwerk Yoga
Thursday, 30 May. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Tuesday, 16 Jul. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl