Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Reiki 1

Saturday 13 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Hannah Arendtweg 103, 1349 Almere, Nederland

Over dit evenement

Linnet van der Wal is als reiki Master opgeleid bij Mundo Armonia in de traditionele Reiki Usui Shiki Ryoho-lijn van Shinobu Saito. Zij was een van de oorspronkelijke 22 Reiki Masters die Hawayo Takata in de jaren 1970 in de westerse wereld initieerde.

Tijdens de cursusdag leer je werken met de vitale reiki levensenergie en word je in lijn gebracht met de reiki energie (initiatie); je bent dan verbonden met de Reiki-energie die het mogelijk maakt om de energie te ontvangen en door te geven.

Na de cursusdag ben je gekwalificeerd om de Universele Vitale Energie via de handen te kanaliseren en als gekwalificeerd reiki 1 beoefenaar te werken.

Je ontvangt een diploma en om reiki te blijven oefenen en steeds meer vertrouwd te raken met de energie is er de mogelijkheid om als observant bij de andere geplande cursussen te zijn. Hierin kun je de inhoud verfrissen en samen met anderen oefenen.

Reiki is het pad van bewustwording, meditatie en zelfinzicht. Om te blijven verdiepen zijn er zowel in Almere Oosterwold als in Hilversum oefen avonden vanuit de opleiding Mundo Armonia waar Linnet is opgeleid als reiki Master. https://www.mundoarmonia-academy.com/reiki-usui-I

Als je na Reiki 1 verder wilt kun je je inschrijven voor Reiki 2:

Tussen reiki 1 & 2 zitten minimaal 2 maanden.

Reiki 2 is een verdiepende cursus
En kost 140 euro, hierin leer je op afstand te helen en word je in lijn gebracht om te werken met 3 versterkende reiki symbolen.

Heb je de smaak te pakken en wil je je na de reiki 2 cursus nog verder verdiepen dan kun je je inschrijven voor het reiki mastership.

Tussen reiki 2 en mastership zit minimaal 1 jaar.

Reiki mastership is 600 euro en duurt 3 maanden waarin je elke maand een hele dag cursus hebt met in de tussentijd oefenwerk….

Maar geen haast….de weg van Reiki is het pad van meditatie, subtiliteit en bewustwording. Waarin er alle tijd en zachtheid is om te leren en te verdiepen om tot een groter zelfinzicht te komen.
Saturday 13 April 2024 van 10:00 tot 17:00

Hannah Arendtweg 103, 1349 Almere, Nederland

Over de organisatie

“Linnet weet een veilige space neer te zetten en verbind op een unieke wijze. ”

Linnet organiseert zangcirkels, workshops, concerten en reiki 1&2.

Reviews

Thera

Reiki 1

Wat een heerlijke dag! Linnet zorgt voor diepgang en een luchtige noot en dat is een combinatie die alles lekker laat stromen!

Lees meer

Anke

Workshop Stem & Lichaam

Onder de deskundige en liefdevolle (bege)leiding van Linnet en Martijn heb ik met gebruikmaking van mijn stem een reis door mijn lichaam gemaakt, die me diep heeft geraakt en nieuwe inzichten heeft gebracht. Dank aan alle deelnemers voor deze fijne ervaring.

Lees meer

Anna

Workshop Stem & Lichaam

Wat een fijne dag. Linnet begeleide de groep op een menselijke en warme manier. Dit in combinatie met technische achtergrond informatie maakt dat ik mijn stem en lichaam nu én beter begrijp én een stukje beter kan aanvoelen. Dank!

Lees meer

Reiki 1

Meer evenementen van Linnet

Thursday, 30 May. om 20:00
Zangcirkel
Linnet
Stembevrijding Zangcirkel De stem van binnenuit

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 02 Jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Tuesday, 30 Apr. om 19:30
Healing Breathwork with live Music
Integrated Tantra
Ademwerk Meditatie Lichaamswerk
Sunday, 02 Jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Friday, 03 May. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl