Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao Bliss ceremonie

Saturday 13 April 2024 om 12:30 tot Sunday 14 April 2024 om 12:00

Grootschermer, Nederland

Over dit evenement

Lijkt moeder "Aya" je nog net iets te heftig? Cacao Bliss bevat naast de rauwe cacao, Magic Truffels en 37 andere kruiden ook Caapi, 1 van de 2 bestanddelen dat in moeder "Aya"zit.

Cacao Bliss is niet zo intens als "Aya", het is een veel zachter plantmedicijn. Een voordeel is dat je het makkelijk in fases (per uur) kunt opbouwen. Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.
Op een liefdevolle manier.

Je kunt de spirit van de planten beschouwen als jouw teacher. Cacao Bliss is een plantmedicijn gemaakt vanuit een alchemie van verschillende planten om je vanuit zielsniveau te helen. Een nieuw geneesmiddel voor de Ziel, een krachtige combinatie van Moeder Natuur.Ze stellen je in staat om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma en alles waar je je (onbewust) aan vasthoudt los te laten zonder te spreken, alleen door te ademen en voelen. Deze technieken gaan je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al je (zwaardere) emoties die je met je meedraagt met als gevolg een lichter gevoel, een helder weten en een betere connectie met jouw intuïtie. Rond 12/13 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Wat brengt Cacao Bliss jou?

Cacao Bliss is een medicijn dat je helpt je hart te openen (het portaal naar je ziel), je dichter bij jouw eigen kern brengt wanneer je vastloopt in het leven of veel twijfelt, als je zoekende bent naar wat je werkelijk wilt of gewoonweg niet lekker in je vel zit. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn en het verruimen van je bewustzijn.

Tijdens een Cacao Bliss reis worden er nieuwe neurologische verbindingen gemaakt tussen je hersencellen wat betekent dat je je herinneringen kunt her-evalueren.

Trauma, post-traumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Een reis met Cacao Bliss geeft je inzichten, visioenen, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en meer. Het is misschien niet altijd waar je op hoopt, en dit kan direct ook de les zijn.

De ceremonie kan dus behalve verlichtend ook zeer confronterend en uitdagend zijn. Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je van plan bent mee te doen aan een Cacao Bliss ceremonie. Ben je werkelijk bereid diep in jezelf af te reizen en je problemen of dat wat je dan ook kan tegenkomen onder ogen te zien?

Cacao Bliss kan helpen bij:

Angsten
Burn-Out
Stress
Onzekerheid
Hart openen: uit je hoofd, in je hart
Spirituele groei
Zelfliefde
Innerlijke rust
Depressie
Eenzaamheid
Zelfinzicht
Zelfliefde
Zielsmissie ontdekken
Verdieping
Onzekerheid
Faalangst
In vrede komen met het verleden
Trauma helen
Rouwverwerking
Vinden van jouw diepere levensmissie
Blokkades oplossen
Stoppen met dingen of relaties die je niet meer dienen
Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier

Wat vraagt Cacao Bliss van jou?
De 4 belangrijkste sleutelwoorden tijdens een Cacao Bliss ceremonie zijn:

Overgave
Vertrouwen
Acceptatie
Loslaten

Het is niet precies van te voren te voorspellen wat er tijdens jouw reis naar boven komt maar weet: je krijgt precies wat je aankunt en niet meer!

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 april 2024 faciliteren wij, Kimm en Renate, een Cacao Bliss Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep, op een prachtige locatie in de natuur bij Alkmaar.

Programma
Om 12:30 uur zaterdagmiddag starten we met de sacred ceremonie. We openen de cirkel met een ontmoeting, het delen van een intentie, een zachte adem meditatie en een (optioneel) Rapéh ritueel (3e oog opener), waarna we op reis gaan met het sacred plantmedicijn Cacao Bliss. Na afloop van de reis eten we gezamenlijk een heerlijke plantbased maaltijd waarna we overnachten op de lokatie
De volgende ochtend gaan we weer een laagje dieper met de BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie) en TRB® (Trauma Release Breathwork) sessies. BRTT® en TRB® werken door de vele lagen van lichaamspantsering heen om zo fysieke, emotionele en mentale spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Investering in jezelf €333
Dit is inclusief:
Cacao Bliss Ceremonie
Optionele Rapéh ronde
Sound Healing
BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie)
TRB® (Trauma Release Breathwork)
Sfeervolle ceremoniële plek bij Alkmaar in de natuur.
Plantbased maaltijd, ontbijt, gezonde snacks, water & kruidenthee
Professionele begeleiding

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Kimm Bakkers (rePOSE-healing) en
Renate Laauwen (Bravemind)

Beide hebben een waardevolle wijsheid om te delen en zijn ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk.

Na aanschaf van je ticket zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Nadat het aanmeldformulier ingevuld is terug gestuurd, nemen we telefonisch contact met je op. Zo bespreken we waar jouw behoeftes en verlangens liggen en kunnen we samen kijken of het jouw moment is om deze reis te maken. Ook bespreken we de eventuele fysieke & psychische aandoeningen en medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan. We hebben bewust gekozen om te werken met kleine intieme groepen zodat we deze persoonlijke aandacht kunnen faciliteren en iedereen zich kan overgeven aan het proces in een veilige setting.


Als je nog vragen hebt, stuur ons dan een mail naar info@repose-healing.com of stuur Kimm een appje.


Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Renate Laauwen @renatelaauwen

P.S. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits we jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Let op: voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen. Je tekent hiervoor een verklaring van te voren.


Saturday 13 April 2024 om 12:30 tot Sunday 14 April 2024 om 12:00

Grootschermer, Nederland

Over de organisatie

“'Everything I was searching for was within me all along'”

Mijn missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel.

Reviews

Marieke Van Berne

Cacao Bliss ceremonie

Wat een mooie en bijzondere reis heb ik gemaakt bij lieve en kundige Kimm en Renate. Zij creëren een serene, liefdevolle en helende omgeving, waarin ik me vanaf moment 1 veilig voelde. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik op een diepere laag heb kunnen inchecken onder begeleiding van prachtige muziek. Ik heb zoveel liefde gevoeld. Grace 🩷

Lees meer

Anoniem

Tension | Stress Release & Trauma Release Breathwork

De sessie werd uitstekend en liefdevol begeleid in een hele veilige en warme setting. Zowel aanpak als locatie waren top. Ik heb er veel aan gehad en raad dit iedereen aan!

Lees meer

Angelique Bergsma

Magic Truffel ceremonie

Onbeschrijfelijk mooie ervaring gehad waarin alles klopte. Kimm is zo puur en liefdevol waardoor je je veilig voelt. Ook de ruimte was zo fijn en prachtig. Ik gun iedereen deze ervaring ( in mijn geval de truffel ceremonie ) ik kom zeker terug, want dit heeft prachtige deuren geopend om nog meer te willen ontdekken 🤍🪽

Lees meer

Cacao Bliss ceremonie

Meer evenementen van rePOSE healing

Saturday, 11 May. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Thursday, 16 May. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Thursday, 30 May. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Friday, 31 May. om 10:00
Magic Truffel ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 28 Apr. om 14:30
Sacred Shamanic Breathing and Healing Ceremony in Kokos
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Sunday, 28 Apr. om 15:00
Ecstatic Dance•Sing• Celtic Beltane Ceremony• by Golden Moonlight
LOVE events by Golden Moonlight
Ecstatic Dance Mantra zingen Innerlijke Reis
Saturday, 04 May. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Sunday, 05 May. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl