Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

BREATHWORK & KUNDALINI met Blauwe lotus

Friday 08 March 2024 van 18:30 tot 21:30

Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over dit evenement

Blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel) kunnen de energie in ons lijf stagneren. Dit kan zorgen voor fysiek ongemak en een emotionele disbalans. Breathwork & Kundalini met Blauwe lotus helpen jou om op een dieper niveau te (re)connecten met je lichaam en met jezelf.

Het samenspel van Blauwe lotus en Kundalini zorgt voor een magisch ontspannen gevoel en helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen. We gebruiken een verbonden ademtechniek die de levensenergie vrij laat stromen. Het brengt je uit je hoofd en in contact met je lijf. Dit zorgt voor een helingsproces op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch vlak. 

Het ontwaken van de kundalini
Daar waar we met ademwerk fysiek de blokkades in ons lijf doorbreken, werkt Kundalini op energetisch vlak en zorgt het voor een energetische reiniging.

Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. Kundalini energie is bij iedereen van nature in lichte mate aanwezig. Het is je levensenergie, maar door de hectiek van deze huidige maatschappij stroomt deze energie vaak te weinig door het lijf.

Door deze slapende energie aan te wakkeren, geef je jezelf toegang tot een van de grootste energiebronnen in je lijf. Het laat je in je eigen kracht staan, waardoor je steeds meer vanuit je werkelijke zelf gaat leven.​

Blauwe lotus: Kundalini activator
De Blauwe lotus wordt door de oude Egyptenaren beschouwd als een heilige plant, voor spirituele verlichting. Het speelde een grote rol in rituelen en werd beschouwd als een symbool van wedergeboorte en vernieuwing.

De Blauwe lotus heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en brengt ontspanning, in de vorm van een aangenaam, dromerig en licht euforisch gevoel. Het kan effectief zijn voor het verlichten van angst, stress en spanning, en een gevoel van veiligheid en kalmte creëren. 

Meer informatie vind je op: www.yinlife.n/breathwork-en-kundalini
 
LET OP: Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts mbt de inname van Blauwe lotus en het verbonden ademwerk. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op via info@yinlife.nl of Instagram @yinlife.nl

DONATIE
Omdat iedereen het verdient om de zorg te ontvangen die nodig is om met meer rust, geluk en vrijheid te kunnen leven, heeft Yin Life een donatiepot. Niet iedereen heeft de financiële middelen om deel te nemen aan een event, laten we elkaar daarom helpen waar dat kan.

Lieve groet,

Natascha

Friday 08 March 2024 van 18:30 tot 21:30

Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over de organisatie

“"Live a Yin Life and find your inner nature"”

Yin Life Yoga & Ademwerk gericht op het loslaten van spanning, stress en andere blokkades die jou in de weg staan om in vreugde en vrijheid te leven.

Reviews

Silke Hendrik

BREATHWORK ONLINE - voor diepe rust & ontspanning

Ik vond het een hele mooie & vooral krachtige sessie. Deze werd heel mooi begeleid en ondersteund met prachtige muziek. Het heeft mij doen loslaten, inzichten gegeven en voelde mij vooral krachtig en gedragen. De totale ontspanning aan het eind was MAGISCH! Liefs Silke

Lees meer

Johan

VOLLE MAAN - met microdose truffel

Hele mooie avond. Fijne sfeer. Elke keer weer bijzonder! Zeker een aanrader.

Lees meer

Peter Sneekes

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Hoe fantastisch kan het zijn om je innerlijk kind te mogen verwelkomen als hij net geboren is. Wetende dat zijn moeder geen liefde kan opbrengen, maar dat ik hem de liefde in mag fluisteren, zodat hij gezien wordt en er mag zijn. Zodat ook ik gezien wordt en er mag zijn...

Lees meer

BREATHWORK & KUNDALINI met Blauwe lotus

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 22 Apr. om 19:00
Trauma Release & Breathwork groepsessie
Praktijk Do
Ademcirkel Ademwerk Innerlijke Reis
Thursday, 25 Apr. om 19:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Saturday, 04 May. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Friday, 26 Apr. om 19:30
Ademceremonie
Paula van Diepen
Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl