Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL Full Moon editie & Cacao

Sunday 25 February 2024 van 10:00 tot 12:00

de-ruimte Amstelveen (voor persoonlijke ontwikkeling), Kostverlorenweg 1, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over dit evenement


๐—ž๐—จ๐—ก๐——๐—”๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—œ ๐—ก๐—ฅ๐—š๐—ฌ ๐—”๐—ช๐—”๐—ž๐—˜๐—ก๐—œ๐—ก๐—š - FULL MOON EDITIE MET CACAO.

"๐‘…๐‘’๐‘๐‘œ๐‘›๐‘›๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘ค๐‘–๐‘กโ„Ž ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข๐‘’ ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›๐‘๐‘’"

๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—™๐—–๐—”๐—ฅ๐—˜ ๐—ฆ๐—จ๐—ก๐——๐—”๐—ฌ
We beginnen deze bijzondere ochtend met een cacao ceremonie. Het plantmedicijn Cacao helpt om je hart te openen, om meer in verbinding te komen met jezelf waardoor je een nog diepere ervaring van de Kundalini NRGY Awakening kan beleven.

Volle maan staat voor transformeren en loslaten van wat je niet meer in je leven wilt. De combinatie van de transformerende volle maan, hartopenende cacao en Kundalini NRGY Awakening zal zorgen voor een hele mooie, bijzondere ochtend.

๐—ž๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ
Het is de basis van elk leven. Het zit in elke cel en stroomt zo subtiel door ons lichaam dat je het niet kunt zien of aanraken. Het is de bron van alle bewegingen in ons lichaam, de bewuste en de onbewuste als ademhaling en bloedstroom maar ook die van genezing op celniveau.

Kundalini levensenergie is latent in ieder van ons aanwezig. Je zou het kunnen zien als een enorm reservoir met gevoel van eenheid waar we in de loop van ons leven van afgescheiden raken door alles wat we meemaken. We zijn de verbinding met onze essentie kwijtgeraakt en gebruiken hierdoor maar een fractie van haar potentieel. Als deze Kundalini energie eenmaal ontwaakt is dan is, bij regelmatige beoefening, herbedrading van de hersenen een gevolg (neuroplasticiteit). Hiermee kun je je zelf herconditioneren en je leven dus voorgoed veranderen.

๐—ž๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—ก๐—ฅ๐—š๐—ฌ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด
Deze energetische ervaring heeft als doel de gestagneerde stroming van levensenergie weer op gang te brengen zodat je je opnieuw kunt verbinden met je ware essentie. Energie die vrij kan stromen zorgt ervoor dat je kunt blijven luisteren naar je intuรฏtie en de fluistering van je ziel. Kundalini NRGY activeert jouw eigen levensenergie en daarmee jouw zelfhelend vermogen. Het zuivert je systeem van emotionele blokkades, beperkende overtuigingen, trauma en stagnerende energie.

Tijdens een NRGY sessie komen we in verbinding met een veld van intelligente energie dat jou uitnodigt om van binnenuit te ontwaken. Als je de uitnodiging aanneemt en de deur doorstapt dan volgt er een prachtige innerlijke reis van zelfontdekking.

In fases wordt alles wat de connectie met jezelf in de weg staat opgeruimd zodat je kunt herverbinden met je ware essentie en weer de eenheid kunt ervaren. Je bereikt een hogere staat van bewustzijn, je vibratie wordt hoger en je waarneming verandert. Het lichaam wordt teruggebracht in een staat van harmonie en balans. Je komt weer thuis bij jezelf en ervaart een ongekende innerlijke kracht waardoor je stap voor stap andere keuzes kunt gaan maken om zo je volle potentieel te gaan leven.

๐—ข๐—ฝ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€
Soms kunnen er dingen naar de oppervlakte komen die je liever niet ervaart maar die wel nodig zijn om blokkades los te laten en de energie weer vrijuit te kunnen laten stromen. Ik bied de veilige bedding zodat jij je veilig kunt voelen om dit proces aan te kunnen gaan. Ik vraag jou om met een open mind de sessie in te gaan en nieuwsgierig te zijn. Je mag vertrouwen hebben dat het juiste zich hoe dan ook aan zal dienen, in porties die jouw systeem aan kan, zodat jij uiteindelijk kunt loslaten en ruimte kunt gaan voelen.

๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
Voor iedereen is de ervaring elke keer weer anders en uniek. Elke sessie reinigt en zuivert, geeft inzichten, creรซert ruimte en bevrijding op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Elke sessie worden energetische blokkades en stagnaties getransformeerd en ga je een laagje dieper, op het tempo dat jouw systeem aan kan. We zijn allemaal uniek, dus heeft ieder van ons een unieke ervaring. Vergelijk jezelf niet met personen die je online op filmpjes voorbij hebt zien komen, zij hebben vaak al meerdere sessies achter de rug. Bij een volledige bewustzijnservaring zijn er bijvoorbeeld nauwelijks fysieke bewegingen. Het รฉรฉn is niet minder dan het andere. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Wat zo fijn is aan Kundalini NRGY Awakening is dat er geen labels geplakt hoeven te worden op een gevoel, emotie, beweging of juist het uitblijven van een beweging. Je ligt op de mat, ontvangt, doorvoelt en laat los, elke sessie een laag dieper.

Het is een prachtige reis naar binnen en ook hier geldt '๐‘‚๐‘›๐‘๐‘’ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘ ๐‘’๐‘’ ๐‘–๐‘ก, ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘๐‘Ž๐‘›'๐‘ก ๐‘ข๐‘›๐‘ ๐‘’๐‘’ ๐‘–๐‘ก'. Het gaat er eigenlijk niet om wat er tijdens de sessie op de mat gebeurt, maar om de grote veranderingen in je leven na de sessies. Je gaat herontdekken wie je werkelijk bent en hier je leven op aanpassen.

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Tijdens de sessie lig je op een yogamat met je ogen dicht. Gedurende de reis wordt er gebruik gemaakt van luide muziek om de gedachten te verstillen maar ook om jou te begeleiden op jouw innerlijke reis.

Ik nodig vervolgens jouw levensenergie uit om te ontwaken en het is aan jou om de uitnodiging aan te nemen en door de deur heen te stappen. Ik werk voornamelijk in het veld maar ook intuรฏtief met aanrakingen op activatiepunten en chakraโ€™s. Het is een een natuurlijke, energetische ervaring en jouw eigen levensenergie die ontwaakt waardoor er een prachtige innerlijke dans kan plaatsvinden. Er kan niets geforceerd worden. De energie heeft een intelligentie die precies zal doen wat je systeem op dat moment nodig heeft zodat jij weer kunt verbinden met je essentie.

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
โ€ข Zintuigen worden actief
โ€ข Energie voelen bewegen door je hele lichaam
โ€ข Fysiek bewegen, yoga houdingen
โ€ข Diepe staat van ontspanning
โ€ข Voelen van emoties
โ€ข Visuele ervaring
โ€ข Loslaten van traumaโ€™s
โ€ข Verruiming van je bewustzijn
โ€ข Harmonie en balans ervaren
โ€ข Diep begrip van het leven krijgen

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
โ€ข Gevoel van eenheid en verbondenheid met jezelf en alles om je heen
โ€ข Meer zelfliefde en zelfvertrouwen
โ€ข Uitlijning chakraโ€™s met als gevolg innerlijke balans
โ€ข Meer flow en rust
โ€ข Gevoel van tevredenheid, minder piekeren, meer in contact met intuรฏtie
โ€ข Meer in contact met emoties
โ€ข Krachtiger voelen en eigenaarschap nemen
โ€ข Eigen waarheid durven spreken
โ€ข Inzichten levenspad/zielsmissie
โ€ข Verhoging frequentie en energieniveau

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜€
โ€ข Bewuster leven, gezondere keuzes maken voor lichaam en geest.
โ€ข Gezondheidsproblemen vallen weg, verlichting van stress en spanning in je lichaam
โ€ข Meer levensvreugde, verbeterde creativiteit en productiviteit
โ€ข Belangrijke levensvragen worden beantwoord
โ€ข Starten met het leven van je zielsmissie
โ€ข Leven met open hart
โ€ข Verhoogd energieniveau en vitaliteit
โ€ข Diepe verbinding met aarde, mens en dier
โ€ข Mediamieke gaven worden ontwikkeld
โ€ข Verhoogd bewustzijn en loslaten van beperkende overtuigingen

๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ-๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€
Kundalini NRGY: Epilepsie, psychose, psychische instabiliteit, zwangerschap (eerste en laatste trimester)
Cacao: hoge bloeddruk en hartritmestoornissen, zwangerschap, antidepressiva

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie in plaats van op het verteren van het eten. Eet het liefst 3 dagen voor de sessie zo gezond mogelijk en probeer op de dag van de sessie koffie te laten staan.

Verwachtingen over de sessie mag je loslaten omdat het toch altijd anders gaat dan je denkt maar je altijd wel precies krijgt wat je nodig hebt.

Wees nieuwsgierig en kom met open mind. Door je in te schrijven neem je de energetische uitnodiging al aan. Tijdens de sessie zal ik de deur open zetten, het is aan jou om er dan door heen te stappen.

Voel je welkom. โค๏ธ

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
In verband met de voorbereidingen openen de deuren 10 minuten voordat de sessie begint. Op je gemak kun je dan een plekje zoeken en nog wat drinken. Er zijn yogamatten en dekens aanwezig. De gehele sessie duurt ongeveer 2 uur waarvan je minimaal 1 uur ligt dus neem gerust een eigen deken, schapenvachtje of matje mee voor extra comfort. Draag comfortabele, warme kleding in laagjes en neem dikke sokken mee.

๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ๐˜€๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ: max 8

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ
Nienke is naast Kundalini NRGY facilitator Transformatie Coach en Hypnotherapeut. Ze is gepassioneerd over het in beweging krijgen van het onderbewuste in de mens zodat hetgeen wat jou ervan weerhoudt om je volste potentieel te leven getransformeerd wordt. Eรฉn van de methodes die ze hiervoor met liefde gebruikt is Kundalini NRGY Awakening.

Heb je nog vragen? Stuur me dan svp even een berichtje.
Op mijn Instagram account (De Transformatie Studio) vind je meer informatie.


๐˜ฟ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง
Door deel te nemen aan een Kundalini NRGY sessie van De Transformatie Studio, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat.
Kundalini NRGY is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Kundalini NRGY kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan.
Kundalini NRGY is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen in het laatste trimester van de zwangerschap. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Kundalini NRGY en/of De Transformatie Studio hebt.

Sunday 25 February 2024 van 10:00 tot 12:00

de-ruimte Amstelveen (voor persoonlijke ontwikkeling), Kostverlorenweg 1, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

“What you seek is seeking you - Rumi”

De Transformatie Studio richt zich op bewustzijnsverruiming en het in beweging krijgen van het onderbewuste.

Reviews

Anabela Rodrigues

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Cacao ceremonie

Zondag weer een sessie gevolgd en ben weer opgeladen en voel weer rust in mezelf. Dank je wel.

Lees meer

Hans Lieben

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Cacao ceremonie

Heerlijke plek even tijd voor jezelf , Nienke is een superfijne facilitator !

Lees meer

Denise Deets

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Cacao ceremonie

Het was de eerste keer blauwe Lotus voor mij. Het voelde aan als of er iets in gang is gezet van binnen. Elke sessie geeft mij weer lichamelijke rust en geestelijke rust.

Lees meer

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL Full Moon editie & Cacao

Meer evenementen van De Transformatie Studio

Saturday, 03 Aug. om 10:30
Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie
De Transformatie Studio
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Kundalini activatie
Sunday, 04 Aug. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) New Moon met Blauwe Lotus ceremonie
De Transformatie Studio
Kundalini activatie Blauwe Lotus Cacao ceremonie
Sunday, 11 Aug. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) BIRTHDAY SPECIAL | Cacao & Blauwe Lotus
De Transformatie Studio
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Thursday, 15 Aug. om 10:30
Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie
De Transformatie Studio
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Kundalini activatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 14 Sep. om 13:00
The Kundalini Experience, movement to empower
Yogapepper
Kundalini activatie Kundalini Yoga
Thursday, 15 Aug. om 19:00
Kundalini & Consciousness Activation - Breda
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Trauma Release Energiewerk
Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Friday, 09 Aug. om 20:15
Kundalini & Consciousness Activation - Den Haag
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Energiewerk Trauma Release
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl