Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Helende Nieuwsjaars Lichtcirkel Cacao Ceremonie & Sound Healing

Sunday 14 January 2024 van 15:00 tot 17:30

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Op zondag 14 januari ontvangen we je op een oude boerderij gelegen in het buitengebied van Amsterdam, voor een Helende Lichtcirkel Nieuwjaars Cacao Ceremonie & Sound Healing Concert.

We zijn terug in het nieuwe jaar en deze keer met een intieme Lichtcirkel ceremonie, onder de gepassioneerde begeleiding van ceremonialist en sound healer Yolentha Ram en zanger en muzikanten Elias Widukind en Jelle Schipper.

"Unite Head with Heart ~ for balance and peace within yourself, for your beloved ones and for the Earth, which is in desperite need for more peace, love and light."

Tijdens deze magische nieuwjaars lichtcirkel cacao ceremonie op 14 januari, wordt je geraakt middels inspirerende muziek, het zingen van 'sacred songs', mantra en ontvang je een helende sound scape dankzij de prachtige instrumenten, kristallen klankschalen en stem klanken.

De Lichtcirkel ceremonies bieden een helende en verbindende ervaring waar mannen en vrouwen, van alle leeftijden, soorten en maten welkom zijn. We creëren een veilige ruimte waar je tot op het niveau van de ziel geroerd en geïnspireerd zal raken, middels de betoverende klanken, prayers en rituelen. Het is een plek van thuiskomen in eenheid en veiligheid - waar we allen gelijk zijn aan elkaar en van hart tot hart elkaar mogen ontmoeten.

- Live Muziek & Zang: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek. Voeding voor je ziel die je op het niveau van je hart zal ontroeren.
- Sound Healing: Ervaar de genezende kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
- Cacao Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en helpt jouw hoofd met hart in verbinding. Een gids die je ondersteunt af te reizen naar een diepere innerlijke verbinding, rust en liefde.
- Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie die ondersteunt in jouw helende reis en ruimte biedt voor waardevolle inzichten.
- Nieuwjaars concert: we zullen bewust stilstaan bij de start van dit nieuwe jaar, hoe wil jij het nieuwe jaar ervaren? Is er nog iets wat je bij het oude mag laten? We zullen intenties vormen voor ons eigen pad en prayers doen voor het collectieve veld.

We ontvangen je op zondag 14 januari bij 'The Farm' in Diemen, een heerlijke plek omringd met natuur. Adres: Overdiemerweg, er is parkeergelegenheid maar er wordt aangeraden om op de fiets te komen, met het OV of met elkaar mee te rijden. Het exacte adres ontvang je na aanmelding.

Inloop 14:45 - 15:00 uur
Aanvang: 15:00 uur
Einde circa 17:30 uur
Jouw bijdrage & Investering: € 52,50
Community prijs & prijs vanaf 2 tickets: € 47,50*
*Meld je hiervoor aan voor de nieuwsbrief van Yolentha via haar website: www.yolentharam.com en je ontvangt een kortingscode via haar nieuwsbrief.

Praktische informatie:
#Dresscode: Draag lichte, natuurlijk gekleurde kleding. Dus bij voorkeur geen zwarte en/of gekleurde kleding maar wel tinten zoals wit, beige, licht bruin.
#Gezamenlijk bouwen we een prachtig altaar: een krachtplek om het veld tijdens de ceremonie energie te sturen en vast te houden. Neem iets mee voor het altaar, denk aan bloemen, veren, stenen, kristallen, iets anders wat je dierbaar is.
#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder.
#Je hoeft geen ervaring te hebben met het zingen van mantra's en liederen.
#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. Most of the ceremony will be music, singing and sounds. You will receive the transmission:)

We kijken er ontzettend naar uit om jullie een inspirerende avond te bezorgen.

In Liefde,
Yolentha Ram, Elias Widukind en Jelle Schipper


Yolentha Ram
Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Haar sjamanistische drums, kristallen klankschalen en handpan neemt ze vaak mee. Ze werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistische beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk.
Kleinigheidje en leuk weetje: 11-11 is Yolentha haar verjaardag en ze viert dit ontzettend graag met jou.


Elias Widukind
Elias brengt de wereld van muziek dichter bij ons: van traditionele medicijnliederen uit Zuid-Amerika, mantra's uit verschillende hoeken van de wereld, tot nieuwe creaties uit zijn eigen repertoire. In zijn optreden nodigt hij je uit om af te reizen naar je hart en je op je gemak te voelen. Door samen te zingen, creëren we magie en harmonie. We nodigen de geest uit om te beseffen dat de stem in essentie vrij is van regels, vrij van beperkingen, vrij van verplichtingen. Elias begon ongeveer 10 jaar geleden met zingen, nadat hij geactiveerd werd door plantgeneeskunde om muzikant te worden. Sindsdien heeft hij talloze zangcirkels, cacaoceremonies en meezingconcerten aangeboden in Duitsland en Nederland. Vorig jaar nam hij zijn soloalbum 'Luminous' op, dat in mei 2023 is uitgebracht. Hij maakt ook deel uit van de Duitse kirtanband 'LunaSol', die in het voorjaar haar debuutalbum 'Trust' heeft uitgebracht.

Jelle Schipper
Info volgt.


CONTRA-INDICATIES
Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van te voren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie.

ps. houd je spambox in de gaten.

Sunday 14 January 2024 van 15:00 tot 17:30

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

Helende Nieuwsjaars Lichtcirkel Cacao Ceremonie & Sound Healing

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Saturday, 14 Sep. om 16:00
Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Healing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 08 Sep. om 14:00
Cacao Ceremonie & Crystal Sound Bath
Ukiyo In Flow
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Reiki
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Saturday, 24 Aug. om 15:00
The Violet Flame of the Dragon
so’hannah
Ecstatic Dance Blauwe Lotus Cacao ceremonie
Sunday, 21 Jul. om 14:30
Mexicaanse Cacao Ceremonie & Vrouwencirkel in Amsterdam
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl