Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sari Vrouwencirkel - Zelfliefde

Zaterdag 13 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

Deze vrouwencirkel staat in het thema van zelfliefde. We gaan ons verbinden met elkaar op zielsniveau en met onze eigen essentie, de bron van oneindige liefde. Zelfliefde is onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn, zonder alle maskers, en alle kanten van jezelf accepteren. Maar óók de ander onvoorwaardelijk liefhebben en accepteren. We zijn immers spiegels voor elkaar. Hier gaan we tijdens de vrouwencirkel mee spelen. Tijdens de innerlijke reis gaan we licht schijnen op de schaduwkanten in onszelf en die helemaal omarmen en liefhebben. Tevens gaan we de rust en liefde ervaren die altijd in ons aanwezig is en waar we altijd contact mee kunnen maken.

Bovenal wordt het een liefdevolle en veilige space, waarin jij helemaal jezelf mag zijn en je mag laten dragen in een bedding van vertrouwen en support. Kwetsbaarheid verbindt en dat gaan we tijdens deze vrouwencirkel ervaren.

Zaterdag 13 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Kwetsbaarheid verbindt.”

Naast mijn praktijk voor holistische therapie en reiki organiseer ik vrouwencirkels om vrouwen samen te brengen; delen, helen en verbinden.

Reviews

Isa

Sari Vrouwencirkel - Zelfliefde

Fijn dat dit mijn eerste vrouwencirkel mocht zijn. Het warme welkom en de knusse sfeer zorgden ervoor dat ik snel kon ontspannen. Anouk begeleidt je goed om met elkaar én met jezelf in verbinding te komen. Met name de Innerlijke Reis bracht me weer in contact met mijn ‘ware ik’. Bijzonder vond ik hoe veilig ik me voelde om ook emoties te delen. Iets waar ik normaal gesproken moeite mee heb. Na de cirkel voelde ik me licht, vredig en verbonden. Daar geniet ik nu nog steeds van. Heel blij met deze ervaring 🌸

Lees meer

Anoniem

Sari Vrouwencirkel - Zelfliefde

Het was een bijzondere en verbindende vrouwencirkel. Anouk heeft een fijne, liefdevolle energie. De mix van onder andere de meditaties, de oefeningen, de reiki, de kaarten en de muziek maakten het een waardevolle middag.

Lees meer

Lieke

Sari Vrouwencirkel - Zelfliefde

Het was voor mij de eerste vrouwencirkel, dus ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar het was een hele mooie en fijne ervaring. Anouk weet een veilige sfeer te creëren, ondanks je met een groep onbekende vrouwen bent. Dit zorgt meteen voor verbinding en rust. Het is fijn dat je niks 'moet' delen en dat alles oke is. Alles mocht er zijn. Anouk is laagdrempelig in contact en weet waar ze het over heeft. Ik ging heel ontspannen en rustig naar huis. Echt een aanrader!

Lees meer

Sari Vrouwencirkel - Zelfliefde

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 21 jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Zaterdag, 18 mei. om 19:00
The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session
Your Frequency
Rite of the Womb Cacao ceremonie Vrouwencirkels
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl