Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel

Monday 23 May 2022 van 20:00 tot 21:30

Elst, Nederland

Over dit evenement

Je ademhaling volgt de staat van je zenuwstelsel gedurende de hele dag, iedere staat van zijn heeft zijn eigen adempatroon. Tijdens het ademwerk breng ik je met verschillende technieken door meerdere staten heen. Geen urenlange ademsessie, maar de juiste minimale effectieve dosis die nodig is.
Doordat we je zenuwstelsel gaan activeren waait er flink wat stof op, wat de kans krijgt om weer te landen tijdens het down regulerend ademwerk. Dit kan heftig aanvoelen in je lijf en het mooiste van ademwerk is dat jij bepaalt hoe diep je wilt gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld plantmedicijnen houdt jij altijd de controle over het proces.

Bewust ademen is een manier om jezelf recht in je ogen aan te kijken en dat kan best confronterend aanvoelen. Je zult misschien niet voelen of krijgen wat je verwacht, maar wel precies wat je op dat moment nodig hebt. De energie en impact van ademwerk is iets wat ik iedereen zou gunnen, en met wat simpele tools zet je het gemakkelijk in op de momenten dat jij het kan gebruiken.

Praktische informatie:

- Zorg voor comfortabele kleding
- Zorg dat je geen volle maag hebt
- Neem vooraf contact op als onderstaande van toepassing op je is; gebruik antidepressiva, hooggevoelig, epilepsie, long en/of hart problemen, depressie of angst/paniek aanvallen.
- Investering 35,-
- Kleine groep, maximaal 6 deelnemers

Ik heb een diepe passie voor de kracht van je adem, het menselijk lichaam, verbinden en persoonlijke ontwikkeling. Professionele begeleiding met liefdevolle aanwezigheid, nieuwsgierigheid en een open hart is wat je van mijn aanwezigheid mag verwachten.

https://www.adembaas.nl
Telegram: https://t.me/adembaas

Warme groet, Jos
Lvl 2 Breathwork Professional

Monday 23 May 2022 van 20:00 tot 21:30

Elst, Nederland

Over de organisatie

“Het leven is niet maakbaar, neem regie met ademwerk”

Ademwerk geeft controle over je stress en gemoedstoestand voor goede dagen.

Reviews

Delano Boyd

Live Breathwork Event

Een fijne dag gehad bij Jos! Ik had al eerder een aantal ademsessies ergens anders gedaan, maar elke sessie blijkt weer anders te zijn, en Jos wist me te verrassen. Ik heb een fijne tijd gehad, met natuurlijk - je raadt het al - ademwerk! Samen met de groep hebben we niet alleen kennis gedeeld, maar ook echt iets bijzonders gecreƫerd. We hebben ons kwetsbaar opgesteld en een goede ademsessie gehad. En laten we de overheerlijke BOEM-shiva niet vergeten. Echt een smaaksensatie en aanrader om eens te maken. Al met al was het een dag met verbinding, ademwerk, lekker eten en goed gezelschap van zijn trouwe viervoeter (een echte knuffelbeer). Bedankt Jos, je bent een topper. Keep it going!

Lees meer

Kirsty Wolters

Hypnotische Ademsessie

Deze sessie was een waardevolle investering in mijzelf! Erg mooie ervaring en zeker aan te raden. Bedankt <3

Lees meer

Ellen Karis

Breathwork Biohack Experience *Live Event*

Bedankt voor je hele fijne ademsessie vanochtend!! Je nam me mee op een heel mooie reis, een feestje voor al mijn zintuigen. Je creƫerde een veilige en rustige sfeer waar ik een stukje van mezelf mocht ontdekken wat ik nog niet kende. Al met al een bijzondere ervaring rijker!

Lees meer

Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 31 May. om 19:30
Crazy Cozy Cuddle Pyjama Party in Amsterdam
Neptunus Wellbeing
Knuffelworkshops Lichaamswerk Mindfulness
Sunday, 26 May. om 11:00
Dancing Deeper
Healing by Moving
Lichaamswerk Ecstatic Dance Live muziek
Sunday, 19 May. om 14:30
Terug naar de bron
Adem in Balans
Ademwerk Lichaamswerk Verbinding
Saturday, 01 Jun. om 12:00
IJsbad & Adem workshop Ouderkerk a/d IJssel
Air Academy
Adem
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl