Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intensive Tantra Training - basistraining level 1

Monday 18 March 2024 van 19:30 tot 21:45

Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Update: Er is nog plek voor 2 vrouwen. Voor mannen is er een wachtlijst.
Stuur een mail naar Jet voor meer info: jet@blissyourbody.nl.

In de Intensive Tantra Training kun je op een veilige én tegelijkertijd uitdagende manier de kracht en wijsheid van tantra ervaren, een diep transformatieproces doormaken en tantra werkelijk in je dagelijks leven integreren.

Voorjaar 2024 geven we de basistraining level 1 alweer voor de 9e keer. Na al die jaren kunnen we wel stellen dat deze training staat als een huis. Tegelijkertijd kijken we na iedere ronde weer wat er nog verbeterd kan worden.

Deze training is bedoeld voor jou als je:
* bewust kiest voor een diepgaande training van drie retreats met aandacht voor integratie van tantra in je dagelijks leven
* al ervaring met tantra hebt en/of uitgebreide ervaring met persoonlijke groei in andere trainingen en opleidingen; je bent verder al (enigszins) 'thuisgekomen' in je lichaam
* je interesse hebt in álle aspecten van tantra (lichaamsgericht werken, intimiteit & seksualiteit, spiritualiteit & non-dualiteit)
* weet dat tantra heel wat meer is dan het volgen van ‘leuke workshopjes’ en je je realiseert dat je naast bliss soms ook pijnstukken in jezelf kunt tegenkomen
* je prettig voelt in een frisse, dynamische sfeer en bij een ervaringsgerichte aanpak
* qua leeftijd tot de doelgroep behoort (twintigers, dertigers en veertigers)
* onderdeel wilt zijn van een warme, ondersteunende community (zo kun je na level 1 meedoen aan de tweewekelijkse bijeenkomsten van de Bliss Your Body - kula en in 2025 kun je doorstromen naar level 2)

Online kennismakingsbijeenkomst
We starten met een online kennismakingsbijeenkomst zodat je het team en de andere deelnemers alvast leert kennen. Ook krijg je op deze avond het theoretisch kader van de training te horen. We vertellen over de visie van Bliss Your Body op tantra en wat je zoal kunt verwachten.

Bij de training hoort een online programma waarin je - voor tussen de blokken door - informatie en praktische tools vindt. Denk daarbij aan demo-video’s, begeleide meditaties in de vorm van audio’s en muzieklijsten.

Blok 1: Awakening of the Body
In deze eerste retreat werken we intensief met het fysieke, emotionele en energetisch lichaam. Via dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditatie en diverse vormen van aanraking (waaronder de-armouring) maak je meer en meer contact met je lichaam. Dit maakt dat je je ook bewust(er) wordt van de blokkades in je lijf. Je natuurlijke levensenergie zal meer en meer gaan stromen, wat je vitaliteit en levensvreugde vergroot. Je leert in dit blok diverse meditatietechnieken en ook is er de nodige aandacht voor verbinden met je hart en met de groep als geheel.

Blok 2: Heart & Sexuality
In dit tweede blok werken we met de thema’s contact, intimiteit en seksualiteit. Je onderzoekt waar jouw liefdesenergie (hart) en seksuele energie (bekken) stromen en waar er mogelijk nog blokkades, pijn, schaamte etc. aanwezig zijn. In dit blok werken we ook deels met de mannen en de vrouwen apart. Hoewel dit blok zeker intiem te noemen is, vinden er bij Bliss Your Body tijdens sessies geen seksuele handelingen plaats, ook niet in dit blok.

Blok 3: Opening to Spirit
In deze derde retreat komen thema’s aan de orde als: jouw verbinding met het grotere geheel en met de goddelijke stroom, bewustzijn van egostrategieën en mind, leven en sterven en het neerzetten van jouw levenswerk. Naast het lichaamswerk is er ook ruimte voor mindfulness, meditatie, rituelen, stilte en prayer. Tevens doen we een cacao-ceremonie. Met dit alles kun je steeds sterker gaan ervaren hoe het is als je leeft vanuit je ware zelf (essentie) en je je overgeeft aan de stroom van het leven.

Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in je werk.

Intervisie & reflectie
Tussen de blokken door kom je samen met je intervisiegroepje en heb je af en toe contact met een vast maatje. Daarnaast schrijf je tussendoor steeds een kort reflectieverslag over je persoonlijke proces.

Vanuit welke visie werken we?
We combineren een neo-tantrische aanpak met aspecten uit klassieke tantra. Daarnaast werken we o.a. met de-armouring en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

VOORJAARSGROEP 2024
Online kennismakingsbijeenkomst: maandag 18 maart (19.30 - 21.45 uur)
Blok 1: Vrijdag 29 maart 10.00 uur t/m paasmaandag 1 april 16.30 uur
Blok 2: Donderdag 23 mei 10.00 uur t/m zondag 26 mei 16.30 uur
Blok 3: Donderdag 4 juli 10.00 t/m zondag 7 juli 16.30 uur
Integratiedag: zondag 8 september van 10.00 - 17.00 uur

Locaties
Blokken: op een mooie plek in de buurt van Zwolle. Tegen vergoeding (25 Euro) is het mogelijk om op de avond van te voren al aan te komen.
Integratiedag: Midden van het land

Begeleiding
Jet Biesboer & Bliss Your Body-team
De mannengroep tijdens blok 2 wordt begeleid door trainer, coach en voormalig Bliss-teamlid Floris Alberse.

Kosten
De kosten zijn 2699 Euro. Het bedrag is inclusief een online startbijeenkomst, drie meerdaagse retreats (4 dagen) op een heerlijke locatie, de integratiedag, een bijbehorend online-programma, alle vegetarische/biologische maaltijden en verblijf (slapen in meerpersoonskamers; eigen kamer tegen extra vergoeding van 20 Euro per nacht beschikbaar).

Je meldt je aan door een ticket met de aanbetaling te kopen. De rest van het bedrag betaal je begin februari. Je krijgt hierover vanzelf bericht.

Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Tot 8 weken van tevoren (gerekend met 18 maart als startdatum) kun je kosteloos annuleren (minus 25 Euro servicekosten). Zie www.blissyourbody.nl voor de Algemene Voorwaarden met daarin de precieze annuleringsvoorwaarden.

Leeftijden
De groep is bedoeld voor mensen tot ongeveer 49 jaar die houden van de dynamische stijl van Bliss Your Body.

Groepsgrootte en -samenstelling
De groep bestaat uit 16 tot 22 deelnemers. We streven naar een gelijke verdeling van mannen en vrouwen. Wel ontmoet je zowel vrouwen als mannen in oefeningen en meditaties. Zie jij jezelf als non-binair, dan ben je eveneens van harte welkom.

Maaltijden
Alle maaltijden zijn vegetarisch of veganistisch, zorgvuldig bereid en zo veel mogelijk biologisch.

Certificaat
Als je alle retreats, de online startbijeenkomst en de integratiedag hebt gevolgd, mee hebt gedaan aan de tussentijdse intervisiebijeenkomsten en een reflectieverslag hebt ingeleverd waarin je je groeiproces in privé en werk beschrijft, ontvang je het certificaat.

Aanmelden en meer informatie
Meld je aan door een aanbetaling te doen in de ticketshop. Voor de tweede betaling (begin februari) ontvang je vanzelf bericht van ons.

Als je nog niet bekend bent bij Bliss, vermeld dan in het opmerkingenveld wat je al aan tantra-ervaring hebt.
Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij ons bekend zijn? Neem dan eerst nog contact op met Jet, via jet@blissyourbody.nl.

Als we je aanbetaling hebben ontvangen, nemen we via de mail of telefonisch contact met je op om je aanmelding te bevestigen of te bespreken. Soms vindt eerst nog een oriënterend (telefonisch) gesprek plaats.

Factuur
Wil je een factuur ontvangen? Zorg dan dat je bij de aankoop van je ticket alle juiste gegevens (bijv. van je eigen bedrijf) invult. Na aanschaf kun je via ons een factuur aanvragen. Mogelijk zijn dit dan twee facturen: een voor de aanbetaling en een voor de restbetaling. Voor de tweede betaling krijg je in februari de link toegestuurd.
Op de facturen zal staan 'Intensive Training basistraining level 1'. Andere omschrijvingen zijn niet mogelijk.

Website
De complete beschrijving van deze training met recente reviews van deelnemers die je voorgingen, vind je op www.blissyourbody.nl.

Monday 18 March 2024 van 19:30 tot 21:45

Zwolle, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra brengt meditatie, lichaam, bewust leven, aanraking en mindfulness samen ”

Bliss Your Body combineert westerse neo-tantra met klassieke oosterse tantra en heeft een jonge, nuchtere en dynamische stijl van werken.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Mike Ter Meulen

Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)

Perfect om te proeven van tantra

Lees meer

Jordie

Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen

Laagdrempelig, warm en ontwapenend! Wendy en collega’s zorgen voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich kwetsbaar durft op te stellen en alles toegelaten mag worden wat er dan ook is. Wij komen terug!

Lees meer

Wendy De Bonte

Kennismakingsworkshop Tantra

Een liefdevolle, stevige bedding van fijne mensen. Op een speelse vrolijke manier kennis maken met tantra dmv een aantal oefeningen. Heel fijn vond ik de veiligheid die er geboden werd in altijd kunnen terugtrekken en weer aansluiten. Liefs en tot een volgende keer!

Lees meer

1. Choose your tickets
Ticket (vrouw)

€ 2.699,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Intensive Tantra Training - basistraining level 1

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Friday, 08 Mar. om 19:00
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Uitverkocht
Sunday, 10 Mar. om 18:45
Tantra Drieluik voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Relaties Meditatie
Friday, 15 Mar. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (tot 45 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Sunday, 24 Mar. om 10:00
Touched by Touch - een cursus over wensen, grenzen en consent
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Friday, 15 Mar. om 11:00
De Grond - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 26 Apr. om 14:00
Keelchakra - 3 day Tantra Retreat: throat chakra
Tantra Awakening
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl