Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

awaken.

Zaterdag 03 februari 2024 van 10:00 tot 17:00

Ede, Nederland

Over dit evenement

π‘Žπ‘€π‘Žπ‘˜π‘’π‘›.

awaken. is er voor vrouwen die zich meer willen openen en meer expressie willen geven aan wie ze zijn. Het is hier om je te herinneren aan je kracht en je zachtheid. Je eb en vloed, je vermogen om te dansen met het leven. Het zal je verbinden met je speelsheid, je plezier en je levenslust. Jouw everflowing hart, je baarmoeder vol met verhalen en wijsheid. Jouw afkomst.

Het brengt je bij 𝘦𝘴𝘴𝘦𝘯𝘡π˜ͺ𝘦.

In 3 dagen tijd, ga je je verbinden met de Maiden energie, de Mother energie en de Crone energie. Je zult verschillende aspecten van deze vrouwelijke energieΓ«n in jezelf gaan onderzoeken, uitdrukken en openen.

π˜›π˜©π˜¦ π˜”π˜’π˜ͺπ˜₯𝘦𝘯
Zij verbindt je met je speelsheid, je energie voor nieuwe avonturen, nieuwsgierigheid en je kinderlijke onschuld. De Maiden heeft zin om te experimenteren met het leven, het leven te leren kennen Γ©n aan de wereld te laten zien wie zij is.
Deze eerste dag zullen we ons verbinden met het innerlijke kind, met hechtingsstijlen en met hoe jij je levensenergie ervaart.

π˜›π˜©π˜¦ π˜”π˜°π˜΅π˜©π˜¦π˜³
Op deze dag ga je de verbinding met je hart verdiepen, de vrouwelijke pool. De Mother is een vrouw in volle bloei. (Ze hoeft geen moeder te zijn btw) Ze IS de verbinding met het leven zelf. Vol expressie, krachtig, helder, voedend. Je grondt in jouw eigen energie en exploreert hoe je je verbindt met het leven in jou & om je heen.

π˜›π˜©π˜¦ 𝘊𝘳𝘰𝘯𝘦
Zij is degene die weet. De wijze oude eik, vol met prachtige wijsheid en intuΓ―tie. Ze is de heks en de wijze. Op het moment dat je je opent voor de donkere en verborgen plekken in je bekken,je baarmoeder en je buik, zul je je openen voor de grootste magie en pure wijsheid van het leven.

Deze prachtige, diepe en transformatieve reis vindt plaats op 3 febuari, 17 februari en 2 maart 2024 in Ede. De dagen zullen beginnen om 10.00 uur en zo rond 17.00 uur eindigen en zijn inclusief koffie/thee, een heerlijke vegetarische lunch en snacks.
Investering: € 550,-

We zullen met een intieme groep van 6 vrouwen zijn.

Ik kijk ernaar uit je daar te ontmoeten!
Lynne

Zaterdag 03 februari 2024 van 10:00 tot 17:00

Ede, Nederland

Over de organisatie

“~ You move through life exactly the way you allow life to move through you ~”

Therapie en lichaamswerk gericht op het creΓ«ren van een vrij, vervullend en authentiek leven.

Reviews

Jolanda Van den Berg-Spruit

awaken.

Awaken was voor mij een liefdevolle dag waarin ik een hele waardevolle diepe verbondenheid heb ervaren met de aanwezige vrouwen. Ik heb in zachtheid contact kunnen maken met het kind in mij. Het kind een stem kunnen geven en de ruimte om er te zijn. Er was ruimte voor diepgang en speelsheid. Lynne is op een ontspannen en liefdevolle manier volledig aanwezig en beschikbaar om bij de groep en elke aanwezige vrouw aan te sluiten en zo precies het goede proces door te maken voor dat moment. Ik heb echt weer een ervaring opgedaan en heb weer een stapje in mijn eigen proces van 'embodyment' gezet. Een dag om dankbaar voor te zijn.

Lees meer

awaken.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl