Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Let's come togathering

Saturday 16 March 2024 om 13:00 tot Sunday 17 March 2024 om 18:00

Scouting Columbus, Hoefpad 5, 5223 JK 's-Hertogenbosch, Netherlands

Over dit evenement

Let's come togathering!

Wat kun je verwachten?
Een knus samenzijn met workshops die de creativiteit prikkelen: muziek, dans, meditatie en speelsheid staan centraal. Je innerlijk kind staat voorop!

Verder nemen we je graag op reis naar persoonlijke ontwikkeling doormiddel van natuurcoaching vanuit de achtergrond positieve psychologie. Het voelen: wat is voor mij belangrijk?

'S avonds is er een kampvuur en Ecstatic dance. In de ochtend wordt yoga aangeboden.

Kom gezellig! Er is ruimte voor 20 personen.
2 grote slaapzalen in het scoutinggebouw en voor de buitenslapers is er een groot terrein om het gebouw waar je een tent op kan zetten. neem een slaapmat en je slaapzak (of tent) mee. mocht je dit nu niet hebben kan je contact opnemen met de organisatie voor enkele mensen zijn er slaapspullen te regelen.

De kosten zijn 85 euro per persoon. Voor ontbijt en lunch vragen we nog een bijdrage (in totaal 15 euro). We bieden ook budgettickets aan voor wanneer je niet zoveel te besteden hebt en er graag bij wilt zijn!

Locatie & bereikbaarheid
The let's come togathering is op een prachtige plek in het zuiden van het land. Nabij en omgeven door een mooi natuurgebied. Goed te bereiken met de auto en ook goed met ov. Lopend ongeveer 20 minuten vanaf Centraal trein station Den Bosch.

Zaterdagavond is er potluck, dus neem mee en deel je eten.
Vega heeft de voorkeur met de potuck, zodat iedereen mee kan delen en eten.

We zien je graag daar!

Met hartelijke en speelse groet!💛

Organisatie Let's come togathering.

planning:
Zaterdag
13:00
Aankomst gebouw Columbus waar we landen doormiddel van een meditatie landen en kort even inchecken hoe iedereen erbij zit.
Het lichtteam wordt aangekondigd. Dit is het team waar je bij terecht kunt als je even iets kwijt wilt of ondersteuning nodig hebt bij stukken die geraakt kunnen worden tijdens het weekend.

Korte uitleg: locaties en regels, slaapzalen of tenten.

Keuze blokken voor de verschillende workshops:
Een aantal workshops worden er gedurende de dag aangeboden. Hierbij word een korte uitleg gegeven over wat je kunt verwachten. Onder dit bericht kun je ook een samenvatting lezen van wat er wordt aangeboden gedurende de dagen. Bij de openingscirkel gaan we stemmen tussen verschillende workshops en dan is het de meeste stemmen gelden. Mogelijk zijn er delen van workshops die gelijktijdig kunnen plaatsvinden mocht iemand zich aangesproken voelen en een deel willen dragen neem dan contact op met de organisatie dan kun je als ondersteuner een helper zijn.

14:00 - 15:00
boswandeling

Een mooi natuurgebied op loopafstand met een stukje geschiedenis over het oude spoor wat loopt over het water. Deze is te bewandelen met mooie natuurpaden wat lijkt alsof je in een sprookje wandelt.

15:00 - 16:00

keuze blokken:
cursus blok 1: innerlijke raadgever
cursus blok 2: cirkel van beweging

16:00

Na deze tijd gaan we langzaam terug naar het gebouw om onze spullen klaar te leggen voor de overnachting en ons klaar te maken voor de potluck.

17:30-18:30
Podluck
*neem eigen borden, bekers/mokken en bestek mee. In koffie en thee wordt voorzien.

20:00 - 21:00
cursus blok 3: Vormen van rust. (in de grote zaal van het scoutinggebouw)

22:00 - 23:00
ecstatic dance.

Zondag programma:

9:00 - 10:00
Ontbijt

11:00 - 11:30
Cursus blok 4:
Yoga
*neem een yoga matje mee van thuis.
~11:30
Veilige plek meditatie

12:00 - 13:00
cursus blok 5:
7 stappen meditatie wandelen zonder oordeel
*verzamelen ingang natuur kleine wandeling in de natuur dit is bij het gebouw.

13:00 - 14:00
cursus blok 6:
Waarderend interview
*groepjes van 3 ieder groepje krijgt een hand-out.

15:00 - 16:00
cursus blok 7:
De talking stick

17:00 - 17:30
afsluitingsceremonie
*Iedereen mag hier op geheel eigen wijze afscheid komen nemen.informatie cursussen:

De innerlijke raadgever
is een begeleide meditatie, hier neem ik je mee op reis naar je innerlijke ik. Deze kan je vragen stellen en heeft misschien ook een belangrijke boodschap te vertellen. Eenmaal contact met deze wijsheid kan je helpen bij het maken van moeilijkere beslissingen.

Cirkel van beweging
We gaan met natuur onderdelen werken waarbij we gaan kijken waar staan we nu is er iets in de natuur wat dat symboliseert. Praat hierover in groepjes van 2.
Vervolgens gaan we kijken naar waar we naartoe willen bewegen breng dit terug naar je cirkel en reflecteer hierover. Door duidelijk in woorden te kunnen brengen wat je voelt kan deze oefening je tot nieuwe inzichten en doelen brengen.

Vormen van rust
Waar gaat jou energie gedurende de dag vooral naartoe? Welke soort rust zijn er en welke mag je meer uitnodigen in je leven? Met deze oefening krijgen jullie een handout waarin je bepaalde delen zou kunnen herkennen je gaat in tweetallen de behoeftes na om vervolgens te kijken wat je kunt doen om meer ruimte te creëren en dit om te zetten in acties.

Yoga
Een yoga om lekker mee wakker te worden en je goed in je lijf te voelen.

Veilige plek meditatie
Deze begeleide meditatie zorgt dat je makkelijk terug kan komen bij jezelf en wordt aangeboden door Maartje die het in haar dagelijks werk als psycholoog weleens toepast.

7 stappen meditatie wandelen zonder oordeel
Je wordt begeleidt om elke stap die we doorlopen een verdiepende verbinding te maken met het lichaam en je helemaal op jezelf te kunnen concentreren. De natuur spiegelt ons en tijdens deze wandeling wordt je uitgenodigd hier verbinding mee te maken.

Waarderend interview
Met deze oefening in 3-tallen leer je je eigen kwaliteiten, sterke punten en waarden ontdekken vanuit een succesvolle situatie.

De talking stick
In de cirkel van de talking stick mag een iemand delen wat er op zijn hart ligt vanuit de ik vorm deel je wat je ervaren hebt gedurende het weekend. Je gedachten, gevoelens of emoties zijn welkom waarin de rest luistert. Spontaniteit mag er ook zijn de stok pakken waarin je even de stilte wilt omarmen en daarna de stok weer in het midden legt of doorgeeft. tijdens de workshop wordt geen advies gegeven en alles wat gedeeld wordt blijft binnen de groep in vertrouwen.

Algemene mededeling:
De workshops zijn een opzet van het programma en kunnen aan veranderingen onder hevig zijn. Hierdoor kunnen onderdelen verplaatst worden of wegvallen. We missen nog enkele helpers voor het klaarzetten van koffie, thee of gehele aankleding van de zalen. Ook helpers tijdens onderdelen van de workshops zijn welkom om contact op te nemen met de organisatie.

Vergeet niet alle spullen voor overnachting mee te nemen. Tandenborstel, handdoeken warme kleding. bestek, mokken en borden eventueel een tent er is genoeg buitenveld om te kunnen slapen. We gaan kijken of we de wasbak kunnen gebruiken als teiltje zodat iedereen gewoon zijn eigen vaat daarin kan afwassen. We sluiten allemaal samen af en maken de ruimte schoon voor oplevering. Natuurlijk zou het fijn zijn als iedereen hierin een klein steentje bijdraagt mochten er mensen eerder weg moeten. Tenslotte veel plezier toegewenst namens de organisatie de Let's come togathering!

Saturday 16 March 2024 om 13:00 tot Sunday 17 March 2024 om 18:00

Scouting Columbus, Hoefpad 5, 5223 JK 's-Hertogenbosch, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Een knus samenzijn met workshops die de creativiteit prikkelen: muziek, ecstatic dance, meditatie/visualisaties en natuur staan centraal.

Let's come togathering.

1. Choose your tickets
sponsor ticket +onbijt/lunch🍎

we willen het event voor iedereen toegankelijk maken vandaar de lage prijs. mocht je iets meer kunnen missen en willen sponsoren dan is deze Vip ticket beschikbaar.🌞

€ 125,80
Including € 0,80 service fee
regular ticket +ontbijt en lunch🍎

ticket met overnachting.

€ 85,80
Including € 0,80 service fee
ticket voor de kleine beurs +ontbijt en lunch 🍎

€ 65,80
Including € 0,80 service fee
ticket voor de kleine beurs

om het voor iedereen toegankelijk te houden, ook met kleine portemonnee. zonder lunch of ontbijt en wel alle ervaringen

€ 55,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Let's come togathering

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 01 Mar. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ muziek+sprekers
Sparkle Eye
Film Natuur
Friday, 29 Mar. om 19:00
Ecstatic Spring Gathering
Ecstatic North
Gatherings Ecstatic Dance
Thursday, 28 Mar. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Daten met een vleugje tantra
PLAY! Eindhoven
Verbinding Tantra Dating
Saturday, 18 May. om 13:00
Festival de Zweefmolen
de Zweefmolen
Festivals Open Floor Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl