Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Let's come togathering

Zaterdag 16 maart 2024 om 13:30 tot zondag 17 maart 2024 om 18:00

Scouting Columbus, Hoefpad 5, 5223 JK 's-Hertogenbosch, Netherlands

Over dit evenement

Let's come togathering!

Wat kun je verwachten?
Een knus samenzijn met workshops die de creativiteit prikkelen: muziek, dans, meditatie en speelsheid staan centraal. Je innerlijk kind staat voorop!

Verder nemen we je graag op reis naar persoonlijke ontwikkeling doormiddel van natuurcoaching vanuit de achtergrond positieve psychologie. Het voelen: wat is voor mij belangrijk?

'S avonds is er een kampvuur en Ecstatic dance. In de ochtend wordt yoga aangeboden.

Kom gezellig! Er is ruimte voor 20 personen.
2 grote slaapzalen in het scoutinggebouw en voor de buitenslapers is er een groot terrein om het gebouw waar je een tent op kan zetten. neem een slaapmat en je slaapzak (of tent) mee. mocht je dit nu niet hebben kan je contact opnemen met de organisatie voor enkele mensen zijn er slaapspullen te regelen.

De kosten zijn 85 euro per persoon. Voor ontbijt en lunch vragen we nog een bijdrage (in totaal 15 euro). We bieden ook budgettickets aan voor wanneer je niet zoveel te besteden hebt en er graag bij wilt zijn!

Locatie & bereikbaarheid
The let's come togathering is op een prachtige plek in het zuiden van het land. Nabij en omgeven door een mooi natuurgebied. Goed te bereiken met de auto en ook goed met ov. Lopend ongeveer 20 minuten vanaf Centraal trein station Den Bosch.

Zaterdagavond is er potluck, dus neem mee en deel je eten.
Vega heeft de voorkeur met de potuck, zodat iedereen mee kan delen en eten.

We zien je graag daar!

Met hartelijke en speelse groet!đź’›

Organisatie Let's come togathering.

planning:
Zaterdag
13:30
Aankomst gebouw Columbus waar we landen doormiddel van een meditatie landen en kort even inchecken hoe iedereen erbij zit.

Hey beste deelnemers van the let's come togathering,

Wij Linda en Mark kijken echt uit naar aankomend weekend. We zijn blij met de leuke groep die zich heeft aangemeld! We verwelkomen jullie graag aankomende *zaterdag 16 maart om half 2 aan bij Scouting Columbus: Welpen aan Hoefpad 5 in Den Bosch*.

We sturen in deze mail nog even een lijst met spullen die handig zijn om mee te nemen dit weekend:
-potluck (eten om te delen voor zaterdag avond)
- eigen borden, mok en bestek.
- een yoga matje (voor zondag de yoga les)
- een meditatiekussen (of iets anders zachts om op te zitten)
- warme kleding voor buiten (vooral zondag gaan we ong 2-3 uur het bos in)
- een notitieboekje voor als je aantekeningen wilt maken
- danskleding (waarin je je lekker kan bewegen)
- handdoek(en) (er zijn 3 douches op locatie aanwezig)
- toiletspullen
- pyama
- slaapspullen zoals (opblaas)matje, slaapzak en kussen.(Voor in de grote slaapzaal.)
- tent (voor als je niet in de slaapzaal wilt slapen maar buiten)

We hebben het scoutinghuisje gehuurd tot zondag 18:00. Samen zorgen we ervoor dat we deze weer netjes achterlaten en al onze spullen meenemen. Mochten er tijdens dit weekend gebeurtenissen zijn dat je geraakt wordt dan is Linda Ooms ons vertrouwens persoon (06-24815687). Verder wensen wij jullie veel plezier op dit mooie avontuur.
Tot zaterdag!

Keuze blokken voor de verschillende workshops:
Een aantal workshops worden er gedurende de dag aangeboden. Hierbij word een korte uitleg gegeven over wat je kunt verwachten. Onder dit bericht kun je ook een samenvatting lezen van wat er wordt aangeboden gedurende de dagen. Bij de openingscirkel gaan we stemmen tussen verschillende workshops en dan is het de meeste stemmen gelden. Mogelijk zijn er delen van workshops die gelijktijdig kunnen plaatsvinden mocht iemand zich aangesproken voelen en een deel willen dragen neem dan contact op met de organisatie dan kun je als ondersteuner een helper zijn.

14:00 - 15:00
boswandeling

Een mooi natuurgebied op loopafstand met een stukje geschiedenis over het oude spoor wat loopt over het water. Deze is te bewandelen met mooie natuurpaden wat lijkt alsof je in een sprookje wandelt.

15:00 - 16:00

keuze blokken:
cursus blok 1: innerlijke raadgever
cursus blok 2: cirkel van beweging

16:00

Na deze tijd gaan we langzaam terug naar het gebouw om onze spullen klaar te leggen voor de overnachting en ons klaar te maken voor de potluck.

17:30-18:30
Podluck
*neem eigen borden, bekers/mokken en bestek mee. In koffie en thee wordt voorzien.

20:00 - 21:00
cursus blok 3: Vormen van rust. (in de grote zaal van het scoutinggebouw)

22:00 - 23:00
ecstatic dance.

Zondag programma:

9:00 - 10:00
Ontbijt

11:00 - 11:30
Cursus blok 4:
Yoga
*neem een yoga matje mee van thuis.
~11:30
Veilige plek meditatie

12:00 - 13:00
cursus blok 5:
7 stappen meditatie wandelen zonder oordeel
*verzamelen ingang natuur kleine wandeling in de natuur dit is bij het gebouw.

13:00 - 14:00
cursus blok 6:
Waarderend interview
*groepjes van 3 ieder groepje krijgt een hand-out.

15:00 - 16:00
cursus blok 7:
De talking stick

17:00 - 17:30
afsluitingsceremonie
*Iedereen mag hier op geheel eigen wijze afscheid komen nemen.



informatie cursussen:

De innerlijke raadgever
is een begeleide meditatie, hier neem ik je mee op reis naar je innerlijke ik. Deze kan je vragen stellen en heeft misschien ook een belangrijke boodschap te vertellen. Eenmaal contact met deze wijsheid kan je helpen bij het maken van moeilijkere beslissingen.

Cirkel van beweging
We gaan met natuur onderdelen werken waarbij we gaan kijken waar staan we nu is er iets in de natuur wat dat symboliseert. Praat hierover in groepjes van 2.
Vervolgens gaan we kijken naar waar we naartoe willen bewegen breng dit terug naar je cirkel en reflecteer hierover. Door duidelijk in woorden te kunnen brengen wat je voelt kan deze oefening je tot nieuwe inzichten en doelen brengen.

Vormen van rust
Waar gaat jou energie gedurende de dag vooral naartoe? Welke soort rust zijn er en welke mag je meer uitnodigen in je leven? Met deze oefening krijgen jullie een handout waarin je bepaalde delen zou kunnen herkennen je gaat in tweetallen de behoeftes na om vervolgens te kijken wat je kunt doen om meer ruimte te creëren en dit om te zetten in acties.

Yoga
Een yoga om lekker mee wakker te worden en je goed in je lijf te voelen.

Veilige plek meditatie
Deze begeleide meditatie zorgt dat je makkelijk terug kan komen bij jezelf en wordt aangeboden door Maartje die het in haar dagelijks werk als psycholoog weleens toepast.

7 stappen meditatie wandelen zonder oordeel
Je wordt begeleidt om elke stap die we doorlopen een verdiepende verbinding te maken met het lichaam en je helemaal op jezelf te kunnen concentreren. De natuur spiegelt ons en tijdens deze wandeling wordt je uitgenodigd hier verbinding mee te maken.

Waarderend interview
Met deze oefening in 3-tallen leer je je eigen kwaliteiten, sterke punten en waarden ontdekken vanuit een succesvolle situatie.

De talking stick
In de cirkel van de talking stick mag een iemand delen wat er op zijn hart ligt vanuit de ik vorm deel je wat je ervaren hebt gedurende het weekend. Je gedachten, gevoelens of emoties zijn welkom waarin de rest luistert. Spontaniteit mag er ook zijn de stok pakken waarin je even de stilte wilt omarmen en daarna de stok weer in het midden legt of doorgeeft. tijdens de workshop wordt geen advies gegeven en alles wat gedeeld wordt blijft binnen de groep in vertrouwen.

Algemene mededeling:
De workshops zijn een opzet van het programma en kunnen aan veranderingen onder hevig zijn. Hierdoor kunnen onderdelen verplaatst worden of wegvallen. We missen nog enkele helpers voor het klaarzetten van koffie, thee of gehele aankleding van de zalen. Ook helpers tijdens onderdelen van de workshops zijn welkom om contact op te nemen met de organisatie.

Vergeet niet alle spullen voor overnachting mee te nemen. Tandenborstel, handdoeken warme kleding. bestek, mokken en borden eventueel een tent er is genoeg buitenveld om te kunnen slapen. We gaan kijken of we de wasbak kunnen gebruiken als teiltje zodat iedereen gewoon zijn eigen vaat daarin kan afwassen. We sluiten allemaal samen af en maken de ruimte schoon voor oplevering. Natuurlijk zou het fijn zijn als iedereen hierin een klein steentje bijdraagt mochten er mensen eerder weg moeten. Tenslotte veel plezier toegewenst namens de organisatie de Let's come togathering!

Zaterdag 16 maart 2024 om 13:30 tot zondag 17 maart 2024 om 18:00

Scouting Columbus, Hoefpad 5, 5223 JK 's-Hertogenbosch, Netherlands

Over de organisatie

“spelend ontdekken met waardes helpen om het innerlijke Compas te volgen. ”

Een knus samenzijn met workshops die de creativiteit prikkelen: muziek, ecstatic dance, meditatie/visualisaties en natuur staan centraal.

Reviews

Laura

Let's come togathering

Een mooi weekend om tot jezelf te komen. Een fijne planning waarin ruimte vrij is en niet alles als een “moet” voelt, het toch ook rust geeft en de tijd toch mooi gevuld om te groeien. Nog aan het na komen van het tot mezelf komen. Dankjewel!

Lees meer

Anoniem

Let's come togathering

Heerlijk vernieuwend event. Lekker buiten zijn en verbinden in een niet al te grote groep op een leuke locatie nabij de natuur. Leuke oefeningen om tot verbinding te komen. Fijne locatie. Zeker voor herhaling vatbaar !

Lees meer

Let's come togathering

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 jul. om 19:00
Conscious Dating 25-50 jaar hetero
Gaia center
Liefde Hartsverbinding Verbinding
Zondag, 01 sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Donderdag, 24 okt. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Dinsdag, 30 jul. om 16:00
Play vakantie - Zinderende Zomer (Week 2)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl