Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Ritual Play

Thursday 23 November 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Ben helemaal jezelf, voel je uitgenodigd en speel je vrij!

Bij Ritual play wordt je verwelkomd om speels met jezelf en de ander om te gaan, geïnspireerd op de vrijheid en durf die we als kind hebben. Ritual play geeft je de kans om je bewust en open uit te drukken in het hier en nu. Wat er in jou leeft mag naar buiten komen, waarbij je al doende kunt gaan ontdekken wat er tussen jou en de ander mag ontstaan.

Het observeren en loslaten van oordelen, de geest ontspannen en je gedachten observeren, wetende dat je er niet naar hoeft te handelen. In plaats daarvan het gebruik van lichaamsbeweging, adem en geluid.

Ervaar hoe je jouw plek kunt innemen op het gedeelde spelveld, ontdek jezelf, leer puur en eerlijk te zijn in omgang met de ander, ben samen zonder inspanning en ontspan volledig in wie jij bent.

Stel je eens voor wat voor verbinding er dan zou kunnen ontstaan...

★★★ SETTING ★★★
De workshop vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een landingsmeditatie. Theo vertelt je alles over de avond en de speelontmoetingen worden ingeleid met een structuur die kaders en veiligheid bieden. De ontmoeting bestaat uit twee personen, op een klein eilandje van zachte matrassen of yogamatten. Je zult meerdere Ritual Play ervaringen hebben met verschillende mensen. Aan het einde van de workshop sluiten we gezamenlijk in een cirkel af en is er nog wat ruimte om na te praten met een kopje thee.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome.

★★★ OVER THEO ★★★
Theo heeft meer dan 13 jaar ervaring in de begeleiding van mensen. Onder andere als Maatschappelijk Werker, Meditatieleraar, Ecstatic Dance ceremonieleider, Coach en Lichaamswerker. Met veel liefde en plezier brengt hij van harte mensen in beweging én verstilling. Ritueel Play is ontwikkeld door Marina Kronkvist. Theo heeft bij haar in Finland de opleiding als facilitator gevolgd.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Theo Mokkink
Kosten: €28,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Speciaal voor openhartige 20ers en 30ers
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Thursday 23 November 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

In samenwerking met

Reviews

Yvonne Peerdeman

PLAY! Eindhoven - Ritual Play

Geweldig! Vrij spelen, zo voelde het. Vanuit rust en een heel simpel kader kregen we de ruimte met onszelf en elkaar in contact te gaan. En steeds nagaan wat in het moment het fijnste was om te doen of niet te doen. Dat is heel vaak de intentie in workshops/events, maar dit keer was het heel kort en helder neergezet. Verder vooral doen en zonder te praten in contact. Daarna kort even delen. Voor en na ieder 'spel' even in contact met jezelf. Daardoor steeds anderen en ook jezelf weer ontmoeten. Wat een vrijheid en ontspanning. Heerlijk!

Lees meer

Laiyan Cheng

PLAY! Eindhoven - Release your sensual Goddess

Play! sensual inner goddess bijgewoond. verbonden, verademend en empowered. Ik vond de manier hoe de avond is opgedeeld van 'sharen' naar ervaren naar 'sharen' en weer ervaren, gewoon precies goed! Je kon je hart luchten en dan weer volop met de oefening bezig zijn. Ik heb heerlijke energie mogen omarmen en veel mogen meenemen. Het was mij eerste keer maar ik voelde me meteen op me gemak, dat ik alles kon delen. Heel veel dank aan de organisator en Joey

Lees meer

Jeroen Biesta

PLAY! Eindhoven - Hoofd, buik, hart opstelling

Ik vond het een zeer unieke ervaring. Van te voren voelde ik me gespannen en onzeker. Kon ik me niet indenken hoe ik iets van een ander zou kunnen representeren of hoe een ander dit voor mij zou kunnen. Het werd allemaal heel fijn uitgelegd en begeleid en ik vond het zelf verrassend hoe ik en anderen reageerden terwijl we een onderdeel van een ander representeerde. Het voelde als vanzelf gaan. Bedankt voor deze eerste kennismaking met opstellingen 🙏

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Ritual Play

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Tuesday, 05 Dec. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Pretty Playful Pakjesavond
PLAY! Eindhoven
Verbinding Leven vieren Gatherings
Thursday, 07 Dec. om 19:00
PLAY! Eindhoven Stembevrijding
PLAY! Eindhoven
Stembevrijding Adem Stemexpressie
Tuesday, 12 Dec. om 19:00
PLAY! Eindhoven - De kracht van mantra's (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Mantra zingen Live muziek Zangcirkel
Thursday, 14 Dec. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Dans! - Polarities Yin & Yang
PLAY! Eindhoven
Dansen in verbinding Tantric Dance Dansimprovisatie

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 30 Nov. om 19:15
PLAY Nijmegen - Intuitive Play
Play Nijmegen
Persoonlijke ontwikkeling Lichaamswerk Playfulness
Friday, 22 Dec. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Monday, 22 Jul. om 16:00
Play vakantie Week 1
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Thursday, 01 Feb. om 19:15
Play Heart: Daten met een vleugje tantra
Play Utrecht
Relaties Verbinding
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl