Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mantra-Concert Wageningen

Vrijdag 08 december 2023 van 19:30 tot 21:30

Wageningen, Nederland

Over dit evenement

Een speciale editie van de mantra-avonden; Samen met Rachel Weijman (harmonium, zang), Nam Premdeep (tabla) en Maurits Bierman (fluiten, percussie, zang) verzorgt Tom Jansen (gitaar, shrutibox, zang) een mantra-concert! Veel blijft hetzelfde, zoals het meezingen, het intunen en opwarmen. De grootste verandering is het muzikale samenspel met meer instrumenten, improvisaties, samenzang en dansbare mantra's.

Dus, wees welkom om te komen zingen, dansen, liggen, luisteren, lachen, bidden, en bewonderen!

__________________________________________________________________
Het woord Mantra stamt af van de Sanskriet woorden Manasah (geest/mind/gedachten) en Tra (bevrijding, of verhoging van bewustzijn). 



Mantra’s helpen ons dus uit het denken. Het herhalen van dezelfde klanken kan je in een soort lichte trance brengen. Zingen heeft ook een bewezen positief effect op onze ademhaling en kan helpen energie weer te laten stromen waar het geblokkeerd was. 



"The science of mantra is based on the knowledge that sound is a form of energy having structure, power, and a definite predictable effect on the chakras and the human psyche.” ~ Yogi Bhajan

Het samen zijn en zingen brengt voor iedereen weer wat anders. Plezier en genieten, of juist meer verstilling, ontspanning en diepgang. Het creëert vaak een gevoel van verbinding met elkaar, en jezelf. Of je merkt dat het zingen je helemaal oplaadt van binnen.

We zingen mantra’s uit verschillende delen van de wereld in o.a. Sanskriet, Engels en Hawaiiaans. Bijna alle mantra's die we zingen zijn snel mee te zingen, zodat je wordt uitgenodigd om te zingen vanuit je hart.



Het gaat er niet om dat je mooi kunt zingen of dat je goed je best moet doen. Het gaat om de uiting van de klank. Ervaring met zingen is niet nodig.

Er is een beperkte mogelijkheid tot korting wanneer je 2 of meer vrienden/familie meeneemt! Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen, neem dan contact op via info@tomerics.nl. De korting geldt maximaal tot een week van te voren.

We adviseren je om een lichte avondmaaltijd te nuttigen, zodat je meer fysieke ruimte en energie hebt om te zingen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in het prachtige yoga-centrum Suniya.

Adres:
Haagsteeg 4, Wageningen

Vrijdag 08 december 2023 van 19:30 tot 21:30

Wageningen, Nederland

Over de organisatie

“Music acts like a magic key, to which the most tightly closed heart opens. ”

Samen zingen en de magie van muziek ervaren, dmv. Kirtans, koor-workshops, muziektherapie/coaching, en lofzang optredens.

In samenwerking met

Rachel Weijman Coaching

Reviews

Peter

Mantra-Concert Wageningen

Heb enorm genoten! Jammer toen het weer was afgelopen. Absolute aanrader.

Lees meer

Elise

Mantra-Concert Wageningen

Zo'n heerlijke avond gehad. Heerlijk ontspannend, echt een cadeau voor mijzelf. Wat een mooie muziek, wat een mooie klanken, wat een waardevolle sfeer. DANK!

Lees meer

Thom

Mantra-Concert Wageningen

Sfeervolle locatie, precies genoeg bezoekers. Gastheer Tom laat iedereen welkom voelen op deze plek en in hunzelf. Hij en 3 andere muzikanten weten de mantras uitnodigend en verroerend over te brengen, met een mooie opbouw qua energie over de avond. Al met al erg ‘voedend’ om tijdens dit Mantra concert samen te zingen, te luisteren en te zijn.

Lees meer

Mantra-Concert Wageningen

Meer evenementen van MuziekDoetWonderen

Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Zondag, 15 sep. om 19:15
Het Play-Koor!
Play Utrecht
Zangcirkel Stembevrijding Muziekles

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 20:30
Concert Ralph de Jongh in Zwolle
Events Zwolle
Live muziek
Zaterdag, 04 mei. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Zaterdag, 08 jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in LEIDEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Vrijdag, 21 jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl