Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Balans in gezin en relatie: Gelijkspel

Monday 11 December 2023 van 19:00 tot 21:30

Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Jullie zijn ouders of aanstaande ouders. Het leven als gezin en als ouders in een relatie kan prachtig zijn. Tegelijkertijd heeft het zo zijn uitdagingen, soms heel praktisch (wie doet wat?), soms omdat er specifieke dingen aangeraakt worden. Het is de moeite waard te blijven investeren in je relatie, juist als ouders.

Schrijf je in voor deze workshop die (omdat het soms handig is dingen te ombineren ;) ook gelijk een datenight is voor jullie samen.

Wij nemen je mee naar nieuwe lagen van jullie relatie: langs intimiteit, communicatie en de balans in jullie gezinsleven.

** 83% van de relaties komt in een relatiedip wanneer er kinderen komen. Kinderen veranderen je relatie, laat je relatie meegroeien met deze verandering! **

Wat kunnen jullie verwachten na afloop van deze datenight (en workshop in één)?

- Houd tijd en energie over voor elkaar.
- Krijg de woorden om effectief te communiceren binnen jullie relatie.

Schrijf je snel in:
In een groep met andere (aanstaande) ouders of privé (zie voor privé workshop onze website: www.kleinezaken.com).

Wie zijn wij?
De workshops van Kleine Zaken worden gegeven door Lori en Tatum.

Lori:
Ik ben arts en docent psychologie en medische kennis. Mijn passie is het verbinding van het grote en het kleine, het maatschappelijke en individuele keuzes. Ik heb een lieve zoon van basisschoolleeftijd.
Vinden jullie het ook belangrijk een sterk team te zijn als gezin? Ieder gezinslid is belangrijk. Niet alleen een kind. Niet alleen een vader. Niet alleen een moeder. Als ieders behoeften meespelen zijn we veel sterker. Ouderschap is mooi, heftig, heftig mooi. De relatie van ouders is de basis, het fundament, van ieder gezin!

Tatum:
Ken je de uitdrukking ‘it takes a village to raise a child’? In onze maatschappij worden we steeds individualistischer, steeds meer ieder voor zich. Dit heeft veel voordelen en geeft vrijheid. Maar als het gaat om kinderen is het toch fijn om ervaring, hulp en ondersteuning te krijgen. Ouders geven vaak aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op het ouderschap. Hier ligt mijn passie voor Kleine Zaken! Er zijn voor ouders, kijken naar wat elke individuele gezinslid nodig heeft. Want ieder gezin is uniek!
Verder ben ik moeder van een babyzoon. Ik werk (naast Kleine Zaken) als neonatologie verpleegkundige op de Intensive Care (NICU) waar ik ouders ondersteun in de moeilijkste tijd van hun leven. Ik laat zien hoe ze hun baby kunnen leren kennen en ondersteunen in de ontwikkeling. Ik help ouders zich staande te houden in een wereld waarin ze opeens geleefd worden.

Voor meer over ons, ons aanbod (waaronder ook cursussen over de babytijd!) en interessante podcasts en artikelen: www.kleinezaken.com

Monday 11 December 2023 van 19:00 tot 21:30

Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“Kleine Zaken heeft ons geholpen onze eigen weg te vinden met ons gezin. ”

Bewust ouderschap gaat niet alleen om wat jij je kinderen geeft. Als iedereen in het gezin zich goed voelt, doet dat iedereen goed.

Balans in gezin en relatie: Gelijkspel

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 16 Mar. om 10:00
Zwangerschapsfotoshoot oud Gronings kerkje
LUISTER
Zwangerschap Zielsgeluk Ouder-kind
Saturday, 23 Mar. om 13:30
Cacao & Yoga Special Ceremony
Intuigo
Cacao ceremonie Gezondheid Yoga
Saturday, 16 Mar. om 10:30
Thema ochtend De Huid
Crystal Helder
Gezondheid Bewustzijnsontwikkeling Germaanse Geneeskunde
Saturday, 09 Mar. om 09:30
Workshop Psoas en stress inclusief thee en lekkers
Vita Yoga
Yoga Gezondheid Ontspanning
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl