Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Share & Create voor vrouwen zonder kind

Saturday 30 September 2023 van 13:30 tot 16:30

Resedastraat 46, 2565 DC Den Haag, Nederland

Over dit evenement

MOEDERS ZONDER KIND
Wij brengen vrouwen zonder kind met elkaar in verbinding omdat we geloven in de kracht van samenkomen. Iedere keer opnieuw ervaren en zien we in onze bijeenkomsten hoe waardevol het is als vrouwen herkenning en ondersteuning bij elkaar vinden én elkaar kunnen inspireren.
Wij geloven dat vrouwen zonder kind ook moeder zijn en op eigen wijze invulling geven aan hun moederhart. Het archetype ‘moeder’ is in iedere vrouw aanwezig.

SHARE & CREATE
In Share & Create middagen staat het verbinden met andere vrouwen zonder kind centraal én het creatief aan de slag gaan met een thema.
Deze Share & Create gaat over STEVIGHEID.
Hoe blijf je stevig staan als vrouw zonder kind? Hoe kan je bedding geven aan jezelf als het lastig wordt, als je geraakt wordt, of je kwetsbaar voelt? We gaan met opstellingen (systemisch werk)
verkennen hoe je stevigheid kan vinden door op je eigen plek te staan. Wat jij nodig hebt om je geaard en veilig te voelen in jezelf en om jezelf te kunnen dragen. Natuurlijk is dit een groot thema, wat niet in 1 middag helemaal getransformeerd kan worden, maar je krijgt nieuwe inzichten en handvatten en we zullen elkaar hierin dragen en inspireren. Zien, ervaren en voelen dat ieder haar eigen weg hierin heeft te gaan en we tegelijk ook tegen dezelfde uitdagingen en situaties aanlopen, zorgt voor herkenning en dat je er niet alleen voor staat.

Programma
• Aankomen en landen
• Ervaringen uitwisselen en delen in cirkel
• In tweetallen inquiry rondom thema stevigheid
• Opstelling(en) van jouw persoonlijke ervaring met stevigheid.
• Afronding

Praktische info
Datum: zaterdag 30 september
Tijd: 13:30-16:30 uur
Locatie: Resedastraat 46, 2565 DC Den Haag
Contact: moederszonderkind@gmail.com Michelle 06-41035166 Ruchama 06-41592741

BEGELEIDING
Ruchama Kramer (1979)
Ik heb nooit een kinderwens gehad. In mijn vak als voorheen verpleegkundige en nu als geestelijke verzorger en ritueel begeleider (celebrant) voor stervenden kom ik een groot moederhart tegen. Ik voel me regelmatig moeder in de zorg en ontferming voor anderen: patiënten, vrienden, familieleden en katten. Maar ook als ik door de natuur wandel of fiets kan ik getroffen worden door een moedergevoel over alles wat ik om mij heen zie. Op mijn 42e werd ik geheel onverwacht zwanger en is de zwangerschap na een korte periode geëindigd. De zwangerschap heeft mij onverwacht veel inzichten gegeven hoe ik mijn moederschap in de breedste zin van het woord in kan zetten in de wereld om mij heen. Ik heb veronderstellingen over mijzelf kunnen herijken en beseft dat wat ‘waar’ is even ‘onwaar’ kan zijn en vise versa.

Michelle de Bree (1976)
Ik heb lange tijd een kinderwens gehad, na 1 miskraam ben ik niet opnieuw zwanger geworden. M’n miskraam heeft me een mooie boodschap gegeven en heb ik goed kunnen verwerken en een plek gegeven. Sinds een aantal jaar voel ik me echt een moeder zonder kind én ben ik hondenmama van Sunny. Het leven zonder kind voelt nu heel kloppend voor mij. Ik ervaar een sterke verbinding met het kind in mezelf en met de kinderen in mijn omgeving. Ik ben me heel bewust hoe ik m’n moederschap kan inzetten in mijn werk als (energetisch) coach en docent, en moeders zonder kind voelt inmiddels ook als een kind van mij:)

REVIEWS
Ik vond het bijzonder en fijn om de moeders zonder kind cirkel mee te maken, met gelijkgestemden en toch heeft ieder haar eigen verhaal. Bedankt voor de liefdevolle en down to earth begeleiding, erg gewaardeerd. Voor mij was het heel goed op deze manier meer in mijn lijf te komen en ik laat de liefdevolle doorwerking nog verder werken.
Sheila

Michelle en Ruchama hebben op hele mooie wijze een ritueel georganiseerd voor vrouwen zonder kind. Tijdens het ritueel kon er van alles gedeeld worden wat normaal gesproken niet gedeeld wordt, dat werkte enorm bevrijdend en helend. Michelle en Ruchama zijn een ideale combinatie en zorgen ervoor dat je je veilig voelt om ruimte te geven aan dit thema.
Esther

Saturday 30 September 2023 van 13:30 tot 16:30

Resedastraat 46, 2565 DC Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren rituelen, bijeenkomsten en lezingen voor vrouwen die geen kind hebben en graag hun moederschap en moederhart op eigenwijze vormgeven.

Share & Create voor vrouwen zonder kind

Meer evenementen van Moeders zonder kind

Thursday, 23 May. om 19:30
Vrouwen zonder kind cirkel
Moeders zonder kind
Vrouwencirkels Lichaamswerk Verbinding
Thursday, 20 Jun. om 19:30
Vrouwen zonder kind cirkel
Moeders zonder kind
Vrouwencirkels Lichaamswerk Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 20 Jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Monday, 20 May. om 11:11
Sweatlodge - Seeds of creation
Wild Rose
Zweethut Vuur Ceremonie Sharing Circle
Friday, 24 May. om 18:30
Adem je vrij - Ademcirkel | Stress / Traumaverwerking
Marloes.world
Adem Systemisch werk Lichaamswerk
Wednesday, 19 Jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl