Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

GroepsMatrix: "Loslaten"; Een unieke transformatiereis

Tuesday 10 October 2023 van 19:00 tot 21:30

Oude Holleweg, Berg en Dal, Nederland

Over dit evenement

Op 10 oktober zetten we met elkaar een mooie avond neer met als thema: Loslaten!
Sinds een paar weken is de herfst gestart. De herfst is een tijd om los te laten wat je niet meer dient. Wat je van je af mag laten glijden, zodat het ruimte creëert voor nieuwe keuzes. Het is een tijd om naar binnen te keren en te reflecteren. Zodat de geleerde lessen van de zomer verankeren en ze uit kunnen groeien tot mooie nieuwe gewoontes. Zo word jij een nog mooiere versie van jezelf!

Loslaten kan voor iedereen anders zijn. Het kan gaan om (oud) verdriet, bepaald gedrag, overtuigingen, lichamelijke klachten, etc. Alles is mogelijk en alles is goed!
Verbind jezelf opnieuw met je ware essentie en met je nieuwe “ik”.

Dus wil jij even helemaal tot jezelf komen?
Loslaten wat je niet meer dient?
In verbinding komen met jouw eigen essentie?
Voor jezelf een mooie bestelling plaatsen op weg naar een mooiere versie van jezelf?
Wil je dit ervaren in een krachtig veld van verbinding?
Waar iedereen een persoonlijke bestelling plaatst, maar in het quantumveld direct meelift op de bestellingen van anderen?

Dan is deze avond voor jou!

De methode
De methode die we deze avond toepassen is Touch of Matrix. Touch of matrix is een bewustzijnsmethode, die op een snelle manier in staat is om patronen te doorbreken, overtuigingen los te laten en energie te transformeren. Het is een methode die zich continu verbindt met het NU-bewustzijn, met wat je WEL wilt. Het is gebaseerd is op quantum fysica.
Deze methode schoont programma’s op in jouw onderbewuste systeem; dat wat je je niet bewust bent maar wat wel grotendeels bepaalt hoe jij je voelt en omgaat met situaties.
Ons bewustzijn bestaat namelijk uit een bewust en een onbewust deel. Dit laatste betreft ongeveer 99% van het bewustzijn en als je hier dus contact mee kunt maken, valt er enorm veel te winnen op het gebied van gezondheid, transformatie en frequentiematching!
Werken met het onderbewuste én de energie van het quantumveld maakt het mogelijk dat je razendsnel kan transformeren naar de versie die jij graag wilt zijn. Hoe het met je gaat en wat je aantrekt in dit leven. Waar ben jij een match voor?

GroepsMatrix
Met een GroepsMatrix werk je aan jezelf maar helpt gelijk ook de ander. En die anderen zijn uiteraard ook ondersteunend in jouw proces.
Er wordt gewerkt met een groepsthema of individuele thema’s. Maar altijd zal er verbinding zijn tussen de deelnemers en de verschillende thema’s. Gaat jouw systeem ook “aan” op één of meerdere andere thema’s, dan ga je automatisch ook mee in deze verandering. Hierdoor zijn dit erg krachtige en diepgaande sessies op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
En we zetten hoog in tijdens een GroepsMatrix. Hoe wil je je wél voelen? Wie wil je wél zijn? Dat wordt jouw bestelling voor deze avond!

Hoe ziet een GroepsMatrix er globaal uit?
Voorafgaand krijg je een formulier waarop je jouw thema mag vermelden en een paar korte vragen die je mag beantwoorden.
Je wordt ontvangen met koffie/thee/water.
We beginnen met een voorstelrondje en een verbindingsopdracht om zo de matrix/het veld te creëren waarbinnen we gaan werken. Hierna volgt een meditatie.
Vervolgens gaan we het groepsthema bespreken. Iedereen heeft zijn eigen gedrag/patronen die hij/zij hierin wilt veranderen. De bestellingen worden daarom ook door iedereen individueel geformuleerd.
De sessie wordt ondersteund door stem en muziek en kan liggend of fysiek stappend door de ruimte plaatsvinden. Dit zal van te voren worden aangegeven.
Aan het einde vind altijd een nabespreking plaats, zodat iedereen de GroepsMatrix goed kan afsluiten.
Je gaat naar huis met nieuwe energie en tips en trucs om je te blijven verbinden met je wens.


Wie zijn wij?
Joyce en Nicolien zijn allebei gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut met een eigen praktijk. Joyce heeft haar praktijk in Valburg en Nicolien in Almere. Naast de specialisatie in GroepsMatrixen aan particulieren, bedrijven én op scholen geven Joyce en Nicolien ook individuele behandelingen.
Kijk voor meer informatie op www.joycekoffeman.nl en www.nicolienbroring.nl.

Datum: Dinsdag 10-10-2023
Tijd: van 19.00 tot ongeveer 21.30
Locatie: Casa de Madere (in Hotel Val Monte), Berg en Dal
Investering in jezelf: 69,00

Tuesday 10 October 2023 van 19:00 tot 21:30

Oude Holleweg, Berg en Dal, Nederland

Over de organisatie

“Everything is Energy and That is ALL there is to It! -Albert Einstein-”

Praktijk voor Energetische ondersteuning, Touch of Matrix, Bioresonantie, HSP coaching, Reiki en Transformatie. Wordt de mooiste versie van jezelf!

Reviews

Monique Van der wal

Werken met de biotensor

Het was heel interessant, duidelijke uitleg, en een prachtige tensor. Thanx Joyce.

Lees meer

Manon

Werken met de biotensor

Hele fijne middag gehad! Het was leerzaam, vol verbinding en met oprechte interactie onderling. Natuurlijk was het hoofdthema de biotensor, maar er was voldoende ruimte om ook andere (gerelateerde) onderwerpen te bespreken en de diepgang op te zoeken bij bepaalde biotensor 'uitslagen'. Zeker een aanrader!

Lees meer

Karin Oosthoek

Werken met de biotensor

Een super leuke workshop met allerlei oefeningen zodat je meteen aan de slag kan! Joyce doet dit op een hele leuke manier. Het was niet alleen heel leerzaam maar ook heel goed verzorgd. De biotensor, lesstof, fijne locatie en lekkere hapjes met natuurlijk een bakkie thee/water.

Lees meer

GroepsMatrix: "Loslaten"; Een unieke transformatiereis

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 23 Feb. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling
Sunday, 21 Jan. om 14:00
Voorstelling: Het geluksgevoel
Eric Mijnster
De stem van binnenuit
Saturday, 09 Dec. om 14:30
Kundalini NRGY Amsterdam
Kundalini NRGY Awakening Amsterdam
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Saturday, 17 Feb. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Energy Sex Workshop
Exploring Deeper
Conscious Sexuality Tempel Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl