Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Creatie vanuit de Bron

Zondag 24 september 2023 van 10:00 tot 17:00

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Het besef dat wij realiteit creëren in het kwantumveld is een van de grootste doorbraken in de spirituele wereld geweest en vervolgens is het onze grootste valkuil geworden. Dat komt omdat het publiek halve waarheden wordt verkocht over hoe het scheppingsproces via de mens werkelijk verloopt. Creatie binnen de pseudo-realiteit die in de matrix is opgebouwd, gebeurt disconnected van de Bron des levens en is altijd gebonden aan de (onzichtbare) grenzen en manipulatie van de bewustzijns-gevangenis die wij de matrix noemen. Scheppingskracht binnen die pseudo-realiteit is eindig omdat schepping niet gevoed wordt vanuit de Eeuwige Eenheid van de Bron des Levens. Daarom zien we dat zoveel mensen die denken dat ze de 'Law of Attraction' voor hun eigen welzijn en succes kunnen inzetten, uiteindelijk van een koude kermis thuiskomen.

Het creëren van 'persoonlijke realiteit' kan namelijk niet losgekoppeld worden van de scheppingskracht die wij vanuit de Bron ontvangen. Dat is namelijk zoiets als een elektrische auto aanschaffen (creëren) waar je daarna 100 kilometer mee rijdt en die vervolgens niet meer opgeladen wordt. Scheppingen op het niveau van het individu, op grond van wat het individu vanuit het door de matrix beperkte en gemanipuleerde referentiekader bedenkt, zijn ego-scheppingen die vroeg of laat uit elkaar vallen omdat het momentum niet ondersteund wordt door onze werkelijke krachtbron: de Bron des Levens waar wij allen uit voortgekomen zijn.

Na het zien van de film 'What the Bleep do we know ?!' in 2006 begon ik mijn jarenlange studies op dit gebied bij Joe Dispenza en Ramtha's School of Enlightenment (waar ik 6 jaar voor werkte en waar Joe zijn informatie vandaan heeft gehaald) om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat creatie vanaf ego-niveau het pad van de ziel juist dwarsboomt en ons afleidt van de redenen waarom ons Hogere Bewustzijn heeft gekozen om te incarneren in deze realiteit. Het was nooit de bedoeling dat wij zelf iedere dag opnieuw zouden 'bedenken' wie wij willen zijn en hoe onze dag eruit moet gaan zien. Het was de bedoeling dat wij onszelf zouden her-inneren wie wij al zijn, namelijk ons Hogere Bewustzijn (en 'I AM' –presence), en dat te belichamen in het hier en nu. Door onze verbinding met de Bron des Levens te herstellen, overstijgen wij de gemanipuleerde pseudo-realiteit en krijgen wij toegang tot hogere dimensies en grotere scheppingskrachten. Zolang wij onszelf echter blijven identificeren met het ego en wat het ego wil creëren, blijven we gevangene van de matrix-constructie zoals die ons wordt voorgeschoteld.

De vraag is dus: wil je scheppen binnen de box en daarmee jezelf in de box- en de box zelf in stand houden, of ben je klaar voor het echte goddelijke werk?
Stap 1 is: het herstellen van jouw verbinding met de Bron des Levens en daar jouw voeding en scheppingskracht uit ontvangen.
Stap 2 is: jouw Hogere Bewustzijn de koers laten bepalen en individuele ego-verlangens en beperkingen loslaten.
Stap 3 is: samen aangestuurd vanuit de Bron een NIEUWE multidimensionale werkelijkheid scheppen die voorbij alle eerdere beperkingen gaat.

Stop dus met het dwarsbomen van jouw ziel met jouw ego en de obstakels die je steeds opnieuw voor jezelf creëert door niet te luisteren naar je Hogere Bewustzijn. Start vandaag met scheppen vanuit de Bron en laat de beperkingen van de bewustzijnsgevangenis die de matrix werd achter je.

Op het programma staan:
- de structuur en de bewustzijnsniveau's van lichaam-ego-ziel-Hoger Zelf en Bron-Bewustzijn, theorie en praktijkervaring.

- de rol van belichaming van bewustzijn in relatie tot scheppingskracht.

- de rol van programmeringen en hoe deze bewustzijn en scheppingen sturen en beperken.

- de rol van overdracht vanuit onze voorouderlijnen en karma.

- de rol van density in het scheppingsproces.

- de rol van hoge frequenties, multidimensionaliteit en het ascensieproces in het scheppingsproces.

- de kracht van het HIER & NU over verleden & toekomst.

- de activering van jouw multidimensionaliteit binnen de matrix en de invloed daarvan op jouw realiteit en de collectieve realiteit, ofwel de activatie van multidimensionale scheppingskracht en de rol van de Bron des Levens daarin.

Wat neem je mee?
- een schrijfboekje en een pen
- kleurpotloden
- eventueel een flesje water
- je eigen lunch

Investering: € 120 (inclusief koffie, thee, versnaperingen)
Deur open & registratie: 10.00 uur
Aanvang: 10.30 uur
Einde: 17.00 uur

Deelnemers kunnen gebruik maken van Google Maps om de Meditatietuin te vinden. De Meditatietuin is gesitueerd in het Amstelpark, in een laag gebouw met rode deuren, tussen het Glazen Huis en het Rietveld-huisje (ook wel Galerie Oranjerie) in.

FIETS
Fietsen zijn niet toegestaan in het park en de gemeente controleert daar soms streng op. Deelnemers die met de fiets komen, kunnen deze bij de rode poort-ingang van het park neerzetten in de aanwezige fietsenrekken.

OV
Vanaf bushalte Amstelpark is het 10 minuten lopen naar de Meditatietuin. Vanaf station RAI (tram, metro, trein) is de loopafstand 15 minuten.

AUTO
Deelnemers die met de auto komen, kunnen deze op de ruime parkeerplaatsen langs het park aan de Europaboulevard-zijde parkeren. Op zondag is het gratis parkeren.

Heb je vragen nog vragen dan kun je mailen naar: laoziblessing@hotmail.com
tel: 06-45026247

Let op: jouw ticket dat je kunt uitprinten van Hipsy is jouw betaalbewijs en toegangsbewijs. Je ontvangt geen extra mails na jouw aanschaf van het ticket.








Zondag 24 september 2023 van 10:00 tot 17:00

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Be the Blessing you wish to see in the world.”

Blessing Amsterdam richt zich op belichaming van zielsbewustzijn, hoger bewustzijn en multidimensionaal bewustzijn, zowel individueel als in groepen

Reviews

Gerlanda Hobert

Creatie vanuit de Bron

Het was een fijne dag met voldoende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Alle lagen kwamen aan bod, creëren vanuit lichamelijke behoefte, ego, ziel, hoger zelf en de bron. Met aan het eind van de dag een integratie. Aanrader!

Lees meer

Wendy Van Kemenade

Lions Gate Portal Gathering

Goede duidelijke informatie in het theorie gedeelte van de dag. Daarnaast fijne begeleiding voor het gedeelte van de samenkomst waar we voor bijeen zijn gekomen (lionsgate portal activatie). Mooie locatie en goede vibes. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Annelies Van der Valk

Lions Gate Portal Gathering

Viola een mooie en fijne theorie en praktijk dag gecreëerd. Haar uitleg waar we ons bevinden was duidelijk en verhelderend, liet weinig tot geen vragen over. De aanloop naar het individuele/ groepsgerichte proces werk werd in een mooi afgebakend en veilige omgeving neergezet. T bewaken daarvan tijdens was ook duidelijk voelbaar. Bijt na bespreken was t voir mij goed voelbaar hoe we elkaar ondersteund en gedragen hebben. De ervaring van Viola zelf inde aarde kwam overeen met de mijn eigen ervaring. Deels was ik daar met Aartsengel Michael en Gabriel, via portal via andere dimensies, gangenstelsels aan t schoonmaken van eeuwen opgeslagen wonden, geketende wezens naar t licht mogen brengen. Deels eigen pijnen, ja van mij is daar ook nog zielstuk aanwezig-hier werk ik vandaag/komende dagen aan, doorleefd en getransformeerd naar licht. Kort en bondig. Super dag met veel inzichten, energie-ferquentie verhoging en healingen op allerlei vlakken. Dankbaar dat ik daar was Namaste 💙🦋💙

Lees meer

Creatie vanuit de Bron

Meer evenementen van Blessing Amsterdam

Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Woensdag, 21 aug. om 10:00
Stralend LichtHart gathering
Stralend LichtHart
Collectieve Evolutie Hartsverbinding Multidimensionaliteit
Vrijdag, 19 jul. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl