Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De energie van Mantra

Wednesday 25 October 2023 van 19:30 tot 21:15

Donkerelaan 55, 2061 JK Bloemendaal, Nederland

Over dit evenement

🌟Inhoud🌟
Tijdens deze avond gaan we de energie van mantra's ervaren.
Het samen zingen en chanten van mantra’s kan helpen om uit je hoofd te gaan en volledig in het moment te zijn. Kom het zelf ervaren!

Man-tra betekent letterlijk: het beschermen van ons actieve brein tegen zichzelf. We hoeven dus even niet waar te nemen, te labelen, iets te vinden. We wenden ons hiervan af en gaan op in de klank van de mantra. Mantra’s hebben vaak een eenvoudige structuur met betekenisvolle tekst die wordt herhaald. De herhaling zorgt ervoor dat de betekenis van de woorden en klanken kan indalen in ons systeem. Tijdens deze avond komen mantra’s uit verschillende stromingen aanbod. Zoals de Vedische mantra’s die hardop worden gereciteerd met de tanpura. De Devotionele mantra’s welke worden gezongen ondersteund door een melodie. En de Tantrische mantra’s welke meer gericht zijn op het werken met energie in ons lichaam.

Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of mantra’s. Je hoeft ook niet mee te zingen. Je mag op elk moment voor jezelf voelen of je wilt zingen of lekker luisteren. Bij het luisteren kan de trilling en de waarheid van een mantra al doordringen in je systeem en hiervoor hoef je niets te doen. Tussen de mantra door zijn we stil zodat we de werking van de mantra kunnen voelen.
We creëren een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en zijn. Wees welkom!

🌟Locatie🌟
De Muziekschuur, Donkerelaan 55, 2061 JK Bloemendaal, Nederland

🌟programma🌟
19:30 inloop met thee
19:45 opening en start
21:15 afronden en naar huis

🌟Over ons🌟
Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. Met veel enthousiasme geeft hij zijn kennis door via workshops en events. De weg naar huis gaat volgens hem via het hart. Het zingen van mantra's kan een krachtig middel zijn om in contact te komen met je hart. Rik zal de mantra's vanuit de Tantrische stroming begeleiden.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen klankpraktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. Samen mantra’s zingen is een prachtige manier om te verbinden en contact te maken met je kern. Giulia zal met haar tanpura (Indiaas snaarinstrument) en gitaar de mantra's begeleiden.

Wednesday 25 October 2023 van 19:30 tot 21:15

Donkerelaan 55, 2061 JK Bloemendaal, Nederland

Over de organisatie

“Ontspanning voor lichaam, geest en ziel.”

In je Kern organiseert evenementen met als doel ontspanning voor lichaam, geest en ziel. Zoals klankreizen, klankconcerten en mantra's zingen.

Reviews

Pascale Sterrenburg

TRE & Sound

Lieve Esther en Giulia, Wat was de TRE&Sound middag fijn!! Buiten storm en regen, binnen zachte, warme energie en prachtige klanken. Jullie vullen elkaar zo mooi aan. Ik vond de combinatie van TRE en sound diep ontspannend en helend.. het hielp me om los te laten, te verzachten en weer tot mezelf te komen. Ik had na afloop nog even geen woorden, maar hierbij heel veel dank. Was een cadeautje :)

Lees meer

Lucette Vermeijden Borstkanker Herstel Pilates

TRE & Sound

Zo heerlijk! Alle rust, alle aandacht, en professionele begeleiding Esther Bijl en prachtige sound healing van Giulia Bijvoet. Het is bijna een therapeutische massage. En dat dan 2 uur lang 😍🙏🏼

Lees meer

Jessica Marcus

TRE & Sound

Een warm bad voor je hele systeem. De combinatie van Esthers’ TRE oefeningen en Giulia’s klanken is de ultieme manier om je zenuwstelsel compleet tot rust te brengen. Echt een aanrader!

Lees meer

De energie van Mantra

Meer evenementen van In je Kern

Friday, 22 Dec. om 19:30
De energie van Mantra
In je Kern
Mantra zingen Muziekavond Live muziek
Saturday, 30 Dec. om 15:00
TRE & Sound
In je Kern
Yoga Klankschalen Soundhealing
Saturday, 13 Jan. om 20:00
Klankconcert | Thema Winter
In je Kern
Klankschalen Klankreis Klankreis-Soundbath
Thursday, 25 Jan. om 19:30
Volle Maan Klankreis
In je Kern
Klankreis-Soundbath Soundhealing Klankschalen

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 22 Dec. om 19:30
Mantra concert in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Sunday, 31 Dec. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen OUD & NIEUW PARTY 2023/2024
NijmegenDanst.NL
Live muziek Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Wednesday, 27 Dec. om 19:00
Mantra Healing Concert | Eindejaarsviering
Mandira
Mantra zingen Kirtan Concert
Monday, 18 Dec. om 19:15
Play Utrecht: Knus Ligconcert
Play Utrecht
Verbinding Muziekavond Live muziek
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl