Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intimate Dancing

Saturday 16 September 2023 van 19:00 tot 22:00

Planeet Mars vzw, Land van Waaslaan 78, 9040 Gent, België

Over dit evenement

Intimate Dancing is een workshop waar flow centraal staat. De flow van je lijf, de flow van de ontmoeting met de ander, de flow van muziek, de flow van emoties, de flow van ervaringen, de flow van het leven!

We starten met een opwarming om aan te komen in de ruimte en in je lijf. Daarna oefenen we verder in ‘embodiment’ en (be)grenzen. We werken met intenties, therapeutische dansoefeningen en groeien naar een geleide ‘free flow’ met ruimte voor aanraking, dans en/of meditatie. We ronden af met een vrijblijvend deelmoment.
Via dans en intiem samenzijn leer je jezelf en de ander beter kennen. Soms zacht, soms wild, soms liefdevol, soms uitbundig. Consent, vertrouwen en veiligheid staan voorop in de ontmoeting. We dansen met respect voor onszelf, elkaar en alles om ons heen. Er is ruimte om spanning te ontladen, je emoties te doorvoelen en uitdagende stukken door te werken. Ruimte om in verbondenheid samen te komen.

Laat je (ver)leiden. Kom ontladen. Geef je over. Vertraag, groei en bloei.

* * *
Intimate Dancing is LGBTQI+ en BIPOC vriendelijk. We ijveren ervoor een zo inclusief mogelijke ruimte te faciliteren waar iedereen zich veilig en thuis mag voelen. Iedereen kan mee doen, ook als je een beperking hebt of ziek bent. Contacteer ons graag als je specifieke noden hebt!

* * *
Bijdrage: Normale bijdrage: 30 €, Sociale bijdrage: 15 € (beperkt in aantal), Solidaire bijdrage: 40 € (hiermee steun je mensen met een beperkt budget), Breng iemand mee - tarief: 50 € (kom je met 2, dan krijg je elk 5 euro korting!)

* * *
Dance Flow Guidelines: Voor een harmonieuze flow van de avond hanteren we enkele afspraken waarvan we vragen dat iedere deelnemer ze onderschrijft. Je kan ze hieronder nalezen.
Dance Flow: We werken met diverse flows die we vrij door elkaar gebruiken. Lees er meer over in de berichten van dit Facebookevenement.: Free Flow, Ground Flow, Yes/No Flow, Contact Flow, Intimate Flow, Sound Flow, Breath Flow, Trust Flow, Space Flow, Voice Flow.

* * *
Praktisch:
19u: Deuren open
19u30: Start workshop Intimate Dancing (deuren sluiten)
22u: Einde workshop Intimate Dancing

* * *
Jouw begeleiders zijn Joke en Piero. Joke is een danstherapeute en danst ook professioneel in showbusiness. Piero is een intimiteitscoach en organiseert onder meer knuffelworkshops in Gent. De perfecte match om Intimate Dancing in de wereld te zetten!

Joke creëert graag een uitnodigende setting om ieders eigenheid te kunnen laten bestaan in dans en beweging. Met aandacht voor limieten en verlangens houdt Joke ervan om mensen met verschillende achtergronden de beweging van hun lichaam te laten verkennen, dicht bij henzelf en in verbinding met de ander. Joke haar missie is om elk persoon dichter bij zijn/haar/hun lichaam en dus bij zichzelf te laten komen, op een veilige en rustige manier.
http://jokedewinde.be (Almost Full Moon)

Piero creëert graag een veilige, warme en stimulerende groepsomgeving die uitnodigt tot transformatie en heling. Piero wil mensen inspireren om bewuster intimiteit te beleven en samen taboes, blokkades, geweld en trauma's de wereld uit helpen. Piero droomt van een wereld waarin zelfzorg en zelfverwezenlijking hand in hand gaan met liefde, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.
www.wareintimiteit.be

* * *
Wij (h)erkennen de eigen privileges en traumastukken uit het verleden en heden en zijn ons ervan bewust van hoe die mogelijks mensen kwetsen of benadelen. We hebben net zoals iedereen blinde vlekken en staan open voor feedback, zelfreflectie en verzoening. Met ons levensrugzakje bouwen we samen aan een veilige dans- en ontmoetingsplek voor jou.

* * *
Dance Flow
Dans met respect voor elkaar
Raak enkel aan met consent
Voel de energie van de ander
Blijf dicht bij jezelf
Vergeet niet te ademen
Respecteer de ruimte
Draag zorg voor je lijf

* * *
Annuleren? De annulatievoorwaarden van Ware Intimiteit gelden ook voor dit evenement: https://wareintimiteit.be/heldere-afspraken

Saturday 16 September 2023 van 19:00 tot 22:00

Planeet Mars vzw, Land van Waaslaan 78, 9040 Gent, België

Over de organisatie

Joke De Winde (Almost Full Moon) organiseert evenementen rond conscious dancing: Ecstatic Dance,Intimate Dancing en Familieopstellingen. Regio Gent BE

Almost Full Moon

Reviews

Marijn Dewulf

Intimate Dancing

Uitstekende organisatie en begeleiding, fijne groep, smaakt naar meer!

Lees meer

Eric De Bachere

Ecstatic Dance DJ Esta Polyesta - Goedleven Gent

Laatste minuut nog ingeschreven, het was FANTASTISCH! Dank U wel.

Lees meer

M. Hendriks

Ecstatic Dance DJ Yarun Dee + workshop Chakra Breathing-Goedleven Gent

Heerlijk gedanst in een prachtige zaal met goed geluid en goede DJ. Bedankt Peter en Joke.

Lees meer

Intimate Dancing

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Apr. om 19:30
Conscious Single Night
Open hart kracht
Tantra Dansen in verbinding Authentic Relating
Friday, 26 Apr. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Friday, 26 Apr. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ IRADI
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Thursday, 16 May. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl