Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingsdag - Laat jouw systeem stromen -

Saturday 09 December 2023 van 9:45 tot 17:00

Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Nazareth, België

Over dit evenement

Opstellingsdag in groep:

Opstellingen laten zien hoe oude en huidige systemen een rol spelen in jouw leven en kunnen inzichten opleveren die leiden tot het vrijer laten stromen van jouw systeem.

Wat zijn opstellingen?
Vaak worden we geconfronteerd met situaties, problemen, patronen die zich in ons leven voordoen en zich blijven herhalen. We merken dat we steeds tegen dezelfde dingen aanlopen en krijgen dit moeilijk veranderd. Soms weten we helemaal niet hoe dit komt, soms hebben we hier wel zicht op, maar krijgen we er geen beweging in. Dit kan gaan om uiteenlopende thema's zoals: relatieproblemen, bindingsangst, gebrek aan zelfvertrouwen, vermoeidheid tot psychische problemen zoals depressie, verslaving, angsten en zaken zoals burn-out, werkgerelateerde problemen, enz..

Opstellingswerk is een methode die kan gebruikt worden om inzicht te krijgen in welke elementen en dynamieken uit de systemen waar jij deel van uit maakt(e) een impact hebben op jouw leven. Je krijgt een visualisatie van het patroon en de bijhorende dynamieken waar je mee te maken hebt in je leven. Dit kan gaan over je privé of je professionele leven. Vaak vinden vastgeroeste patronen hun oorsprong in het gezinssysteem waarin we zijn opgegroeid en is dit ook waar we naar gaan kijken. Systemisch werken betekent dat we oog hebben voor het enorme web die alle personen en gebeurtenissen binnen een systeem (een familiesysteem of organisatiesysteem bv.) met elkaar verbindt en effecten veroorzaakt in het verleden, heden en de toekomst.
Bij opstellingen gaan we verder dan enkel "praten over". We gaan voelen, ervaren en beweging brengen in de onderstroom.

Bij opstellingen in groep wordt gebruik gemaakt van representanten. Je vraagt deze mensen om personen of elementen te vertegenwoordigen uit het systeem waar jij een zicht op wil krijgen.

Door wie:
De opstellingen worden begeleid door Veerle Vanhooren, oprichtster van praktijk Innerstroom. Opgeleid in diverse coachingsopleidingen, waaronder systemisch coachen en de jaaropleiding (familie)opstellingen bij Vidende.
Meer info: www.innerstroom.be

Hoe ziet deze dag eruit?
We komen samen in kleine groep voor een opstellingsdag waarbij er plaats is voor 3 mensen die een eigen vraag inbrengen.
Er wordt echter ruimte gemaakt voor vraaginbrengers én respresentanten om te delen, om contact te maken met ons eigen systeem/lichaam, om te voelen wat ons raakt en met lichaamsgerichte oefeningen te integreren en te bewegen zodat dit voor elke deelnemer voeding kan geven in het eigen groeiproces.

Praktisch:
We starten de dag om 9u45 en ronden af rond 17u.
Er is 1 uur middagpauze voorzien.
Deze dagen gaan door op vrijdag 7 juli, zaterdag 2 september, zaterdag 9 december 2023.

Prijs:
Telkens inclusief begeleiding, water, thee, versnaperingen, fruit, exclusief middagmaal

Éénmalige opstellingsdag:
De bijdrage als vraagsteller bedraagt 128 euro, als representant 48 euro.
Tot 2 augustus geldt een vroegboekkorting van 10 euro.

Ervaringen van deelnemers:
L.G.:
"Veerle haar manier van werken voelt voor mij zeer veilig, respectvol, belichaamd, zacht en toch stevig. Ze slaagt erin een heel mooi evenwicht te vinden tussen enerzijds een nederigheid die zich uit in een diep respect voor de wijsheid van het lichaam, een diep respect voor de heelheid van elk mens en een diep respect voor de wijsheid van het wetende veld. Anderzijds weet Veerle hierin balans te brengen met een gepaste stevigheid die afbakent, veiligheid biedt en naar de kern van de zaak durft gaan. Heel dankbaar voor wat ik allemaal heb mogen voelen als representant op deze opstellingsdag. Zo ontzettend waardevol om meer inzicht te krijgen in mijn familiesysteem en te mogen voelen dat onder alles liefde zit, hoe vervormd het soms ook naar buiten mag komen."

V.V.:
"Ik vind Veerle een hele goede opsteller. Als kwaliteiten hierbij zou ik haar omschrijven als zacht vrouwelijk en een duidelijk juist aanvoelen van wat nodig is/gezegd kan worden in het moment.
Ze staat stevig gegrond in haar schoenen en tegelijk kan ze helemaal mee resoneren met ieders gevoel, wat ik als een enorme kracht heb ervaren.
Door iedereen (tijdens en/of achteraf) te betrekken bij het proces en de ruimte te geven om te delen, creëert ze een mooie onderlinge verbondenheid tussen alle deelnemers. Chapeau!"

J.T.:
"Ik heb de opstellingsdag bij Veerle als enorm verrijkend en heilzaam ervaren. Veerle schept een emotioneel veilig kader en ik voelde veel vertrouwen in haar leiding, haar rustig openstellen voor wat zich aandiende, haar therapeutische voelsprieten en wijze woorden. Zelf was ik vooral aanwezig als representant. Door de begeleiding en het deelmoment kon ik zoveel zelf voelen over mijn eigen processen. Iedereen kreeg de ruimte om te delen wat moest gedeeld worden en dat werd aangevuld met therapeutische duiding van Veerle. Heel verdiepend dus, ik zou het iedereen aanraden!"
E.D.:
"Een opstellingsdag bij Veerle was verrijkend en diepgaand. Een warm welkom en voldoende ruimte om te zakken, een mooie start. Veerle creëerde op een rustige en duidelijke manier een veilig kader voor ons, als deelnemers om te kunnen onderzoeken. Veerles kwaliteiten zijn haar empathisch vermogen, helder formuleren van vragen, ruimte scheppen en ook containen. Het niet zoeken nr de ‘juiste oplossing’, wel het blootleggen en zien van systemen zonder alles te moeten begrijpen, is wat me is bijgebleven. Magisch en diep transformerend werk… Chapeau (petje af😉)

Saturday 09 December 2023 van 9:45 tot 17:00

Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Nazareth, België

Over de organisatie

“Van overleven naar leven! Breng jouw (inner)stroom terug op gang!”

Laat jouw innerstroom weer stromen: individuele lichaamsgerichte sessies, (Ritual) dance workshops, opstellingsdagen en retreats, sensual dance, etc.

Opstellingsdag - Laat jouw systeem stromen -

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Mar. om 13:00
Familieopstelling
Harm Kuypers
Familieopstellingen
Saturday, 16 Mar. om 13:00
'open' familieopstellingen
Ergens voor staan
Familieopstellingen Systeemopstellingen Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 10 Mar. om 10:00
Familieopstellingen dag 10 maart (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Thursday, 25 Apr. om 10:00
Familie opstellingen met San en Iet
Down2Earth met iet
Familieopstellingen Healing De stem van binnenuit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl