Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Friday 13 October 2023 om 16:00 tot Sunday 15 October 2023 om 17:00

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over dit evenement

In deze 3-daagse nemen wij je mee je lijf in; we nodigen je uit jezelf te openen voor je innerlijke leiding en jouw zielsenergie te belichamen. We komen samen op een fijne, natuurlijke plek in midden Nederland waar de beddende en liefdevolle energie voelbaar is. Deze retraite voor mannen en vrouwen, is openend, helend en activerend.

Onze reis gaat via 3 ingangen: je gaat je openen voor je zielsenergie waarin het her-inneren van je multidimensionale zelf ligt. Je gaat ervaren welke imprints daarover heen gekomen zijn gedurende je leven. Je brengt je lichaam in beweging zodat het zichzelf kan helen. Dit geeft ruimte om je zuivere kern dieper te belichamen. Om meer vanuit vrijheid en je oorspronkelijke natuur te Leven.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
De retraite gaat over leven vanuit je oorspronkelijke essentie. Door lichaam en ziel samen te brengen en zo je wijsheid te belichamen.

* Het openen van je kanalen en het verbinden met je zielsenergie door krachtige en zuiver afgestemde lichttaal activaties en energetische healing.
* Het in beweging brengen van gestagneerde energie in je lichaam, zodat vitale levensenergie vrij komt en vol(ler) gaat stromen door middel van Trauma Release Exercises, intuitief bewegen, aanraken en aangeraakt worden & Chi Kungs.
* Het vrijmaken en opschonen van beperkende imprints door sharing, reflectie, verbinding en rituelen (o.a. bij het vuur).

Je ontvangt een persoonlijke, met de hand gemaakte licht frequentie tekening, waarmee we gaan werken tijdens de retraite. De codes die erin zitten zijn doorgegeven door jouw zielsenergie en helpen je te helen, activeren en herinneren. Afstemmen op de tekening is een uitnodiging te verbinden met jouw pure, originele staat van ZIJN. (Voor het maken van je tekening heeft Chantal je naam, geboortedatum en -plaats nodig; die vul je in op het aanmeldformulier).

We vertoeven op een fijne plek die uitnodigt tot verstilling en tot verbinding met de natuur. Een plek waar je tot jezelf kan komen, kan opladen & herbronnen, jezelf dieper kan openen vanuit overgave. Met puur en heerlijk eten om je in dit proces te ondersteunen.

VOOR WIE?
Voor iedereen die:

* Het verlangen heeft om voller in het lijf te komen en dieper thuis te komen in jezelf. Om zo meer te leven vanuit je innerlijke leiding.
* De verstoringen die tussen jou het het Leven gekomen zijn op wil ruimen en zuiveren, zodat het weer kan stromen.
* Zich wil openen voor zijn/haar zielsenergie & oorspronkelijke Medicine. De bereidheid heeft zich in overgave open te stellen om dit te ontvangen, zodat het jou kan vinden.
* Een ‘ja’ voelt om een deep dive te maken in zichzelf. En een bedding en ondersteuning wil bieden aan de groep. Waardoor we met elkaar een diepgaande, intense en veilige innerlijke reis kunnen maken.

De groep zal bestaan uit maximaal 12 mensen.

Elementen die in de retraite aan bod zullen komen:
> Bodywork: intuitieve dans- & beweging, Chi Kungs. Het openen van het lichaam via aanraking en Trauma Releasing Exercises (TRE®)
> Lichttaal activaties & energetische healing
> Innerlijke alchemie
> Sharing
> Rituelen (oa. bij het vuur en met water)

CHANTAL CLARIJS & MIRJAM DIEPENDAAL
In deze retraite brengen Chantal en Mirjam hun ervaring samen in het begeleiden van diepgaande trainingen en cirkels. Vanuit hun eigenheid vormen ze samen een krachtige en liefdevolle combinatie. Er wordt een veld gecreëerd dat beddend en veilig is. Waarin alles welkom is en gezien mag worden en waar heling kan plaatsvinden. Chantal en Mirjam beschikken over een breed palet aan expertise om groei en bewustzijn te faciliteren.

Over Chantal: ‘Onze lichamen zijn kanalen waarmee we kunnen verbinden met onze zuivere zielsessentie. Afgestemd op de liefdevolle frequenties van het bronveld, laat ik het leven door mij heen ontvouwen in natuurlijke vorm. Door mijn jarenlange ervaring als danser en danscoach ben ik vertrouwd met het lichaamsbewustzijn, en kan ik belichaamd de licht vibraties op aarde verankeren. Wat terugkomt in mijn begeleiding als energetisch healer; op lichaamsgerichte wijze maak ik met spirituele heling verstoringen vrij. Dat doe ik oa. met gezongen en gesproken lichttaal die verbonden is met het veld van golden wisdom keepers.’
www.puuropgevoel.nu

Over Mirjam: ‘Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur en oude wijsheid herinneren, dat is het pad dat ik al een flink aantal jaren bewust bewandel. En waarin ik mensen ook begeleid. Lichaamswerk is daarin voor mij de ingang, vanuit innerlijke alchemie. Ik ervaar steeds subtieler hoe het lichaam - als het oude trauma en verstopping los kan laten - een krachtig thuis wordt om te leven vanuit je kern in verbondenheid met het grotere geheel. Ik ben al jaren student bij een Hopi Elder & Grandmother en voel me verbonden met de Native Indian traditie. Het leert me hoe het wereldse en het spirituele in balans en schoonheid te leven.’
www.diependaal-coaching.nl

WAAR & WANNEER
De retraite vindt plaats bij Centrum De Oase in Nieuwland. Een prachtige retraite plek vol groen, stilte en bezieling. www.oasenieuwland.nl

Ontvangst: vrijdag 13 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur
Afronding: we sluiten zondag 15 oktober rond 17.00 à 17.30 uur af

PRIJS & BETALINGSINFO
De prijs van de retraite bedraagt € 635,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren.
Heb je een eigen bedrijf of werk je als ZZP-er, dan is de prijs exclusief 21% BTW voor zelfstandigen.

Met jouw aanbetaling van € 150,- is jouw plek definitief voor je gereserveerd. Het tweede deel betaal je na onze telefonische kennismaking.

De prijs is inclusief:
* 2 overnachtingen (vrijdag & zaterdag). Je hebt je eigen bed in een verzorgde slaapruimte, die je deelt met 1 tot 3 anderen. Je kan ook je eigen kleine tentje mee nemen en die op zetten op het terrein; er zijn een paar plekjes. Ook kan je verblijven in je eigen camper.
* Alle maaltijden: diner op vrijdag & zaterdag, ontbijt en lunch op zaterdag & zondag. Het eten wordt speciaal voor ons bereid en is vegetarisch, puur en goed verzorgd.
* Materialen (matjes, kussentjes, bolsters)

En exclusief:
Een optioneel linnenpakket (€ 15,-). Je kan ook je eigen slaapzak & beddengoed meenemen. Handdoeken.

Na je aanmelding en aanbetaling hebben we telefonisch contact met elkaar om wat uitgebreider kennis te maken en samen stil te staan bij jouw wens en intentie voor de retraite. Hierna betaal je het resterende bedrag.

Vanaf je definitieve opgave na aanmelding ben je altijd het gehele retraite bedrag verschuldigd en vindt in principe geen restitutie meer plaats. Mocht je je onverhoopt toch moeten afmelden en er kan iemand van de wachtlijst jouw plaats kan innemen, dan ontvang je je geld retour, minus
€ 50,- administratiekosten.

Friday 13 October 2023 om 16:00 tot Sunday 15 October 2023 om 17:00

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Kijk niet naar buiten voor je antwoorden, maar kijk naar binnen.”

Ik begeleid mensen terug naar hun pure zelf voor een zuiver, licht en liefdevol leven.

Reviews

Mariska

Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Wat een ongelofelijke intense en liefdevolle reis heb ik mogen maken. Ik zoek naar woorden om de ervaring zo goed als het lukt te omschrijven. Alles klopte. De veilige bedding, de diepe aarding, de geopende portalen en de ongeziene wereld. Alles was aanwezig om diepziel te duiken en op plekken in jezelf te komen die klaar liggen om ontdekt te worden. Met de warme ondersteuning van Mirjam en Chantal in de vorm van stevig geaarde ‘reddingsboeien’ zodat je tussendoor even op adem kunt komen wanneer de reis overweldigend kan aanvoelen. Werkelijk alles mag er zijn bij deze twee mooie vrouwen. Een diepe buiging voor jullie, voor de mooie mensen die ook deelnamen, voor de geweldige plek en eigenaren van de oase en voor mijzelf. Mede dankzij alle natuurwezens bij de oase ontstond er een magisch veld die voorbij gaat aan alles wat je maar zou kunnen wensen. ✨♾️✨

Lees meer

Willeke

Lichttaal transmissie & sound healing cirkel | Breda

Fijn om zo op de valreep in te mogen springen en aan te sluiten op dit prachtige veld. Het wordt warm en integer neergezet in een prachtige bedding. Veel liefde, prachtige muziek, zang en samenzijn. Een herkenning en bevestiging wie ik ook ben.

Lees meer

Kelly Van hoek

Lichttaal 'The Circle of Light connection'

Het was een warme en liefdevolle bedding, die de mooie vrouwen ons gaven. Het fijne van deze middag vond ik dat ik gewoon weer even naar binnen kon keren.

Lees meer

1. Choose your tickets
Deelname retraite | Aanbetaling

De totale prijs van de retraite bedraagt € 635,- (inclusief aanbetaling). Vroegboekprijs tot 8 september bedraagt € 595,-

€ 150,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 02 Nov. om 11:00
Letting Go Deeper - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Sunday, 22 Oct. om 18:30
Tantric Journey - avondcursus (tot 45 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Friday, 29 Sep. om 19:00
Kennismaking met Tantra bij Bliss Your Body
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Friday, 29 Sep. om 17:00
ECSTATICA x Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl