Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lions Gate Portal Gathering

Dinsdag 08 augustus 2023 van 10:30 tot 17:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

De 8:8 Lions Gate Portal is een kosmische alignment tussen de aarde en Sirius A, de spirituele zon, waarbij er een gigantische deur, een portal, opent tussen de wereld van de materie op aarde en de hogere dimensies. Omdat deze alignment gebeurt tijdens constellatie 'Leeuw' wordt deze opening de Lions Gate genoemd. Tijdens deze opening is er een enorme influx van licht en ascensiecoderingen die ons DNA gaan activeren en onze evolutie naar multidimensionale mens versnellen. De sluier tussen de dimensies wordt tijdelijk nog verder opgeheven en er is direct contact mogelijk met galactische wezens, gidsen, zielsfamilie en engelen.
Hoe dichter we bij 'The Event' komen, hoe krachtiger deze portal zal werken om de mensheid en de planeet op te tillen in frequentie.
Uiteraard willen we deze mogelijkheid ten volle benutten en onze krachten daarin bundelen.
Op deze bijzondere dag gaan we dit jaar in Amsterdam aan de slag om de Lions Gate Portal en de portal boven Amsterdam te verbinden en 'kanaal' te zijn voor deze enorme upgrade van bewustzijn op de planeet.
Deze gathering is dus voor degenen die zich herkennen in een rol als kanaal, gatekeeper, spaceholder of lichtwerker in service van het ascensieproces, ter ondersteuning van het collectief en Moeder Aarde. Deze dag is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Door op deze dag samen te werken kunnen we een enorme boost voor het collectief en voor onszelf faciliteren.
Op het programma staan:
- kennis en informatie over fysiek en interdimensionaal kanaal zijn
- wat doet een gatekeeper?
- wat doet een spaceholder?
- welke vormen van lichtwerk /schaduwwerk zijn mogelijk?
- werken met velden
- werken in verbinding met anderen
- in service zijn
- werken met grote groepen
- voorbereiding op 'The Event'

In de middag gaan we actief aan de slag met de Lions Gate Portal voor onszelf en al degenen die op deze dag vanuit hun eigen locatie intunen op deze bijzondere portal. Na afloop evalueren we ieders rol, proces en ervaring.

Docent: Laozi Viola Blessing - Blessing Amsterdam

Registratie en deur open, koffie en thee: 10.30 uur
Aanvang: 11.00 uur
Einde: 17.30 uur

Deze gathering is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Neem je eigen lunch mee. We hebben een lunchpauze van een uur.

Investering: € 110 + € 0,80 reserveringskosten

Wat neem je mee?
- een schrijfboekje en een pen
- een meditatiemasker/slaapmasker
- eventueel een flesje water
- je eigen lunch

Deelnemers kunnen gebruik maken van Google Maps om de Meditatietuin te vinden. De Meditatietuin is gesitueerd in het Amstelpark, in een laag gebouw met rode deuren, tussen het Glazen Huis en het Rietveld-huisje (ook wel Galerie Oranjerie) in.

FIETS
Fietsen zijn niet toegestaan in het park en de gemeente controleert daar soms streng op. Deelnemers die met de fiets komen, kunnen deze bij de rode poort-ingang van het park neerzetten in de aanwezige fietsenrekken.

OV
Vanaf bushalte Amstelpark is het 10 minuten lopen naar de Meditatietuin. Vanaf station RAI (tram, metro, trein) is de loopafstand 15 minuten.

AUTO
Deelnemers die met de auto komen, kunnen deze op de ruime parkeerplaatsen langs het park aan de Europaboulevard-zijde parkeren. Op zaterdag en zondag is het gratis parkeren. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur is het betaald parkeren à € 2,50 per uur. Een dagkaart kost € 15,–. U kunt bij de automaat alleen met een pinpas betalen, of met een Parkeer APP.

Heb je vragen nog vragen dan kun je mailen naar: laoziblessing@hotmail.com
tel: 06-45026247

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland



Dinsdag 08 augustus 2023 van 10:30 tot 17:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Be the Blessing you wish to see in the world.”

Blessing Amsterdam richt zich op belichaming van zielsbewustzijn, hoger bewustzijn en multidimensionaal bewustzijn, zowel individueel als in groepen

Reviews

Gerlanda Hobert

Creatie vanuit de Bron

Het was een fijne dag met voldoende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Alle lagen kwamen aan bod, creëren vanuit lichamelijke behoefte, ego, ziel, hoger zelf en de bron. Met aan het eind van de dag een integratie. Aanrader!

Lees meer

Wendy Van Kemenade

Lions Gate Portal Gathering

Goede duidelijke informatie in het theorie gedeelte van de dag. Daarnaast fijne begeleiding voor het gedeelte van de samenkomst waar we voor bijeen zijn gekomen (lionsgate portal activatie). Mooie locatie en goede vibes. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Annelies Van der Valk

Lions Gate Portal Gathering

Viola een mooie en fijne theorie en praktijk dag gecreëerd. Haar uitleg waar we ons bevinden was duidelijk en verhelderend, liet weinig tot geen vragen over. De aanloop naar het individuele/ groepsgerichte proces werk werd in een mooi afgebakend en veilige omgeving neergezet. T bewaken daarvan tijdens was ook duidelijk voelbaar. Bijt na bespreken was t voir mij goed voelbaar hoe we elkaar ondersteund en gedragen hebben. De ervaring van Viola zelf inde aarde kwam overeen met de mijn eigen ervaring. Deels was ik daar met Aartsengel Michael en Gabriel, via portal via andere dimensies, gangenstelsels aan t schoonmaken van eeuwen opgeslagen wonden, geketende wezens naar t licht mogen brengen. Deels eigen pijnen, ja van mij is daar ook nog zielstuk aanwezig-hier werk ik vandaag/komende dagen aan, doorleefd en getransformeerd naar licht. Kort en bondig. Super dag met veel inzichten, energie-ferquentie verhoging en healingen op allerlei vlakken. Dankbaar dat ik daar was Namaste 💙🦋💙

Lees meer

Lions Gate Portal Gathering

Meer evenementen van Blessing Amsterdam

Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl