Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

(VOL) Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2

Thursday 11 April 2024 om 19:30 tot Sunday 20 October 2024 om 17:00

Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Update: De training zit vol. Stuur me een bericht als je op de wachtlijst wilt. De volgende training start in april 2025. Mail naar: wendy@blissyourbody.nl.

De Intensive Tantra Training - verdiepingstraining (level 2) is bedoeld voor mensen die level 1 hebben afgerond, al de nodige ervaring in tantra hebben en voelen dat er nog veel meer lagen in zichzelf, in tantra en in het leven te ontdekken zijn. Er is ook altijd plek voor een paar mensen die level 1 niet hebben gedaan maar wel elders voldoende ervaring hebben opgedaan.

Wat biedt level 2?
* steeds gemakkelijker toegang tot een staat van non-duaal gewaarzijn, waardoor er steeds meer acceptatie en rust in je leven zal komen
* verdere activatie van de kundalini-levensenergie via lichaamswerk, meditatie, meerhands de-armouring en yoni/lingam healing
* beoefening van meditaties uit klassieke tantra waaronder een diepe practice om eventuele karma-erfenis vanuit je voorouders op te schonen, alsmede het gebruik van mantra’s en mudra’s
* meer inzicht in jouw overtuigingen die je nog weghouden van non-dualiteit, via o.a. het werken met de ‘Six Realms’
* groei van je beleving van seksualiteit in verbinding met spiritualiteit
* ondersteuning bij het verder ontwikkelen van je sadhana
* integratie van tantra in privé en werk
* onderdeel zijn van een groep ervaren en toegewijde tantrika’s (kula)
* de mogelijkheid om deel te nemen aan langere verdiepingsretreats – alleen voor level 2 mensen

Wat is het verschil met level 1?
De unieke kwaliteit van level 2 is dat we hier nog meer inspiratie uit de klassieke tantra halen die weer allerlei nieuwe meditaties te bieden heeft. Ook is er (nog meer) aandacht voor het verder ontwikkelen van je dagelijkse spiritual practice.

De meditaties in level 2 zijn soms intenser maar soms juist ook subtieler van aard. Hoe langer je het tantrapad bewandelt, hoe minder je immers hoeft te ‘doen’ om veel te voelen. Level 2 levert je niet per definitie meer piekervaringen op, maar dat is ook niet waar het uiteindelijk om gaat…

Wat verwachten we van je?
Voor deelname aan level 2 is het nodig dat je level 1 hebt afgerond, dat er al de nodige ‘rijpheid’ in je proces voelbaar is en dat je een duidelijke toewijding en commitment naar het tantrapad voelt.

Het kan dat we na je aanmelding eerst nog een gesprek hebben om te kijken of level 2 inderdaad voor jou op dit moment kloppend is.

Online kennismakingsbijeenkomst
We starten – net als in level 1 – met een online kennismakingsbijeenkomst zodat je het team en de andere deelnemers alvast leert kennen. Ook krijg je op deze avond het theoretisch kader van deze verdiepingstraining te horen. We vertellen nog weer meer over de visie van Bliss Your Body op (klassieke) tantra en wat je zoal kunt verwachten. Bij bij level 2 zit een online programma waarin je – voor tussen de blokken door – informatie en praktische tools vindt. Denk daarbij aan demo-video’s, begeleide meditaties in de vorm van audio’s en muzieklijsten.

Blok 1: Presence & Aliveness
In dit blok creëren we een veilige basis met elkaar en ga je verder met het vergroten van je lichaamsbewustzijn en het openen en activeren van de kundalini levensenergie. We gebruiken daarvoor o.a. dans, nieuwe meditaties, ademwerk, meerhandsde-armouring en rituelen. Tevens kijk je of en hoe een gezonde leefstijl jouw tantra-beoefening ten goede kan komen.
Tot slot verdiep je je eigen proces via sharing en inquiry en onderzoek je je eigen gedragspatronen aan de hand van de theorie van de Six Realms.

Blok 2: Heart, Sex(uality) & Ecstasy
In dit tweede blok werken we met de thema’s liefde, seksualiteit en extase. We werken met de (vermeende) polariteiten van Shiva-energie en Shakti-energie, o.a. door ook apart met de mannen en vrouwen te zijn. Je speelt op een uitdagende manier met de thema’s intimiteit en seksualiteit en onderzoekt wat jou nog weerhoudt van diepe extase. Bij dit alles verbinden we, opnieuw via diverse tantrameditaties de energie uit het bekken steeds ook met het hart en met het 3e oog, zodat je meer en meer de verbinding tussen seks, hart en spirit kunt ervaren.

Blok 3: Oneness & Surrender
In dit laatste blok staat het ervaren van overgave en eenheid in non-duaal gewaarzij centraal. Eenheid met een ander, eenheid met god maar vooral eenheid in jezelf.
We luisteren af en toe naar teachings van andere leraren en werken met diverse meditaties uit klassieke tantra, waaronder een krachtig ritueel om oud karma uit de familielijn te helen.
Je ondergaat een diepgaand non-duaal inwijdingsritueel, onderzoekt het thema leven en sterven weer op een andere manier dan in level 1 en ook is er weer een stilteperiode.

Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in privé en werk, onder andere via Systemisch Werken.

Intervisie & reflectie
Tussen twee blokken door heb je contact met een vast maatje én kom je steeds een keer samen met je intervisiegroepje. Daarnaast schrijf je tussendoor een reflectieverslag over je eigen proces. Ook deel je een talent met de kula.

Onderdeel van de kula
Als je de Intensive level 1 al hebt gedaan, ben je al onderdeel van de kula. Stroom je nieuw in level 2 in, dan krijg je na blok 2 toegang hiertoe. Kula betekent onder andere familie of gemeenschap en bij Bliss bestaat deze community uit mensen die de Intensive level 1 en/of level 2 hebben gedaan. Als lid van de kula kun je meedoen met de tweewekelijkse oefen-avonden in Utrecht en als je level 2 hebt gedaan, is het zeker fijn als je zelf ook af en toe een avond voorbereidt. Een paar keer per jaar ontvang je van mij een exclusieve nieuwsbrief met soms ook speciale kula-voordelen.
De kula bij Bliss bestaat nu uit ruim 130 tantrika’s en ieder half jaar komen daar weer nieuwe mensen bij.

Data 2024
Online kennismakingsbijeenkomst: maandag 8 april (19.30 – 21.45)
Blok 1: 18 t/m 21 april (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Blok 2: 13 t/m 16 juni (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Blok 3: 5 t/m 8 september (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Integratiedag: zondag 20 oktober (9.30 – 17.00)
Reserveblok: 12 t/m 15 december (en dan integratiedag in februari 2025)

De yoni/lingam healings vinden op een losse dag op een locatie in Utrecht plaats. De datum hiervan wordt in overleg met de groep bepaald.

Locatie
Een locatie in de buurt van Zwolle. Je slaapt hier op een één- of meerpersoonskamer met gedeeld sanitair.
Integratiedag: Utrecht

Kosten
De kosten zijn 2699 Euro. Je meldt je aan door de aanbetaling in de ticketshop te voldoen. De rest van het bedrag betaal je begin maart.

Bij de kosten zijn inbegrepen: online kennismakingsbijeenkomst, 3 blokken van 4 dagen, de integratiedag, een rijk online programma en alle vegetarische of veganistische maaltijden en verblijf op een meerpersoonskamer. Tegen een vergoeding (25 Euro) kun je de avond van te voren al aankomen. Een eenpersoonskamer is mogelijk tegen een meerprijs (20 Euro per nacht). Voor sommige diëten betaal je een klein extra bedrag aan de kok.

Kosten bij nieuwe instroom (zonder level 1)
Stroom je nieuw in level 2 in, dus zonder dat je level 1 hebt gedaan? Je betaalt dan een meerprijs van 200 Euro. Je ontvangt dan een online programma dat je vóór de start van het eerste blok doorneemt. In het programma vind je achtergrondinformatie over de visie van Bliss op (met name klassieke) tantra, maar ook allerlei meditaties uit level 1 waar we in level 2 verder mee werken. Deze voorbereiding zal je helpen om goed aan te kunnen sluiten bij de inhoud en vorm van level 2.

Aanmelden
Stuur een bericht als je graag nog mee wilt doen.

Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Factuur
Wil je een factuur ontvangen, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf? Zorg dan dat je bij de aanschaf van een ticket de juiste gegevens invult. Na afloop van de online kennismakingsbijeenkomst kun je bij de ticketshop Hipsy een factuur aanvragen. Als je in twee keer betaalt, zijn dat mogelijk twee facturen. Op de factuur zal staan ‘Intensive Training level 2’.

Info
wendy@blissyourbody.nl
www.blissyourbody.nl

Thursday 11 April 2024 om 19:30 tot Sunday 20 October 2024 om 17:00

Zwolle, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra brengt spiritualiteit op een nuchtere en lijfelijke manier in je leven!”

Bliss Your Body combineert de juicyness van westerse tantra met de diepgang van oosterse tantra.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Anoniem

Kennismakingsworkshop Tantra (voor 40-plussers)

Heel mooi! De workshop was goed voorbereid en ingericht, met passende begeleiding.

Lees meer

Peter Goossens

Kennismakingsworkshop Tantra (voor 40-plussers)

Erg prettige, rustige en laagdrempelige introductie workshop. Ik heb er van genoten.

Lees meer

Anoniem

Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen (kleine groep)

Het was een fantastische ervaring. Ik voelde me erg op mijn gemak. Kon me echt ontspannen. Ben dichter bij mezelf gekomen. Fantastische sfeer.

Lees meer

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
(VOL) Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Uitverkocht
Sunday, 02 Jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Friday, 07 Jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Sunday, 23 Jun. om 18:45
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Friday, 28 Jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 15 Jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Monday, 10 Jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl