Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verdiepingssessie ´ De helende beweging´.

Sunday 01 October 2023 van 10:00 tot 13:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Over dit evenement

De Helende beweging

De helende beweging is een krachtig format welke vanzelf ontstaan is tijdens eerdere verdiepingssessies.

Het combineert 3 disciplines namelijk de deelronde, meditatie/lichaamswerk en het nieuwe opstellen. Deze werkvorm biedt je de gelegenheid om in een korte tijd een krachtige transformatie te bewerkstelligen op het thema wat nu in jou leven actueel en aanwezig is.

De helende beweging werkt op een zeer diep niveau in je onderbewuste door en het kan soms voorkomen dat de werkelijke effecten pas na enkele dagen tot je doordringen. Het mooie aan deze werkvorm is dat we vrij snel naar de gevoels-laag gaan en we dus niet in verhalen of overmatige denkpatronen zullen verzanden.

We starten met een ontspannen en lichaamsgerichte check-in waarbij we via meditatie en lichaamswerk de stress van de dag van ons af zullen schudden. Dit is het moment om te landen en aan te komen met elkaar in onze nieuwe space. Daarna is er een relatief korte deelronde waarbij we, zonder op elkaar te reageren elkaar zien en horen. Deze deelronde helpt ons om in te tunen op het levensthema wat nu actueel en belangrijk voor ons is. Via het nieuwe opstellen zullen we dit thema vervolgens verder uit diepen. Het nieuwe opstellen is een krachtige opstellingenvorm welke grotendeels in stilte plaatsvindt.

Iedereen werkt met zijn eigen thema, dit maakt de werkvorm zeer actueel en levend.

Afsluitend breng ik nog een slot-element in, het kan zijn dat we enkele systemische principes bespreken of dat ik spontaan nog een familie opstelling begeleid om iets in de groepsenergie rond te maken.

De helende beweging duurt 3uur en vindt plaats in de ochtend van 10 tot 13. Voor de die-hard enthousiastelingen is het mogelijk om ook nog (als representant of vraagsteller) aan te sluiten bij het Familie Opstellingen programma in de middag. Iedereen kan meedoen maar ik adviseer enige bekendheid met innerlijk/energetisch werk en/of bewustwordingsprocessen.

Voel je welkom!

Begeleider: Merijn Boulogne
Sinds 5 jaar actief als Familie Opsteller en onder naam van mijn praktijk ´Veld van Waarheid´ vele honderden opstellingen mogen begeleiden. Naast het opstellingenwerk heb ik een ruime ervaring met cirkelwerk zowel als begeleider evenals deelnemer. De combinatie van deze twee intrigeert me omdat er een enorme kracht in verscholen ligt. Het cirkelwerk biedt de veilige space waarin dat wat nu aan het licht wilt komen vanzelf naar voren komt. Het opstellingenwerk zorgt ervoor dat we niet alleen aan de oppervlakte blijven maar ook echt krachtige transformatie op dit thema bewerkstelligen. De combinatie van deze twee is voor mij goud. Daarom doe ik, naast het dragen en begeleiden van de groep, zelf ook af en toe een beetje mee bij de sessies. Ik heb eenvoudigweg dat gecreëerd waar ik zelf het liefst aan mee zou willen doen 😊

Praktisch:
Plaats: Poortstraat 32 Utrecht
Data: 1 okt van 10:00 tot 13:00. De bijeenkomsten zijn maandelijks en je kunt je per bijeenkomst los aanmelden. Na afloop krijg je de mogelijkheid (voorrang) om de volgende bijeenkomst weer mee te doen (optioneel). De mogelijkheid is er zo om met een groepje een langere reis te maken maar je bent verder niet gebonden.

Aantal deelnemers: max 9
Duur per bijeenkomst: 3 uur van 10:00 tot 13:00 (0945 verzamelen)
Kosten: 84,70,- incl btw (zakelijke factuur op aanvraag)
Aanmelden: via Hipsy Ticketshop

Sunday 01 October 2023 van 10:00 tot 13:00

Centrum Osher, Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Loop je eigen pad en kom in flow!”

Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.

Reviews

Amber

Familieopstellingen verdiepingssessie

Altijd magisch om hierbij te zijn. Fijn dat er meer ruimte is om te delen wat er speelt, en altijd bijzonder wat voor opstellingen daar vervolgens uit komen.

Lees meer

Inge Smeets

Familie Opstellingen verdiepingssessie

De Verdiepingsessies zijn voor mij iedere keer een feestje. Ik voel me erg welkom en het zijn momenten waar ik kan landen en verbinden met actuele thema's in mijn leven. Er is ruimte om te delen en reflecteren. Merijn zet een prettige, ontspannen, gegronde sfeer neer die erg veilig aan voelt. Deze sessies zijn in het bijzonder ideaal als je al bekend bent met opstellingenwerk en er dieper in wilt duiken. Een enorme aanrader!

Lees meer

Inge Smeets

LIP Opstellingen (life Integration Process) met 6 vraagstellers

Merijn creëert een veilige space en begeleidt op een zeer fijne manier. Hij heeft feeling voor de groep, het veld én de deelnemers individueel. Op een intuïtieve, speelse en toch kundige manier weet hij precies zichtbaar te maken wat nodig is.

Lees meer

Verdiepingssessie ´ De helende beweging´.

Meer evenementen van Veld van Waarheid

Thursday, 29 Feb. om 13:00
LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Sunday, 10 Mar. om 10:00
Familieopstellingen verdiepingssessie
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Spirituele ontwikkeling
Sunday, 10 Mar. om 14:00
Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Saturday, 16 Mar. om 10:00
Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Ondernemen Persoonlijk Leiderschap

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 10 Mar. om 12:45
Sinewave Ritual
SinewaveHealing
Detox Healing Soundhealing
Friday, 29 Mar. om 11:45
Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag
Sanistrella
Healing Kundalini activatie Kosmisch Contact
Sunday, 07 Apr. om 10:00
Your Body as a Doorway
Tales of Bodyverse
Adem Healing Embodiment
Sunday, 07 Apr. om 10:00
Familieopstellingen dag 7 april (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl