Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Higher- and Multidimensional Consciousness Embodiment

Sunday 25 June 2023 van 10:00 tot 17:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

(language of the event is Dutch with optional English translation when needed)

In deze bijzondere tijd zijn we als mens getuige van onze eigen transformatie naar een goddelijk multidimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam is een voertuig voor ons individuele zielsbewustzijn en wordt momenteel geupgrade om ook ons hogere- en multidimensionale bewustzijn te be-vatten. Het belichamen van hoger bewustzijn (ons 'Hoger Zelf') is een interactief proces tussen lichaam en bewustzijn uit andere dimensies dat wij bij onszelf kunnen ondersteunen door daar actief mee te trainen.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een theoretisch kader, meditaties, praktische oefeningen en beweging om belichaming te faciliteren. Je leert onder andere:
- wat is bewustzijn in relatie tot materie en 'density', de matrix, de shift naar 5D en het ascensieproces;
- communiceren met- en belichamen van individueel zielsbewustzijn;
- communiceren met- en belichamen van 'Hoger Zelf' bewustzijn;
- kennismaken met multidimensionale delen van ons hogere bewustzijn.

Uit het kennismaken met- en het belichamen van jouw hogere- en multidimensionale bewustzijn komt voort dat je in het dagelijks leven deze aspecten gaat integreren. Je komt daarbij meer in je kracht en ontwikkelt nieuwe capaciteiten. Jouw hogere bewustzijn is een perfect navigatiesysteem om je door moeilijke tijden en situaties heen te loodsen. Doordat het hoger in frequentie is, ga je helderder waarnemen en stijg je boven het tumult van de wereld om je heen uit. Jouw koers wordt duidelijker en doordat je meer thuis komt in jouw oorspronkelijke essentie, ervaar je meer zingeving, harmonie en vrede in je leven.

Als jij een innerlijke 'yes' voelt, dan is deze workshop de volgende stap op jouw pad van multidimensionale zelfverwerkelijking.

Docent: Laozi Viola Blessing - Blessing Amsterdam

Locatie: De Meditatietuin, (Tuinzaal), Amstelpark 6, Amsterdam
Deur open: 10.00 uur, aanvang les 10.30 uur. Einde 17.30 uur.
Er is een lunchpauze van een uur (neem eigen lunch mee), deze kun je ook gebruiken om het prachtige Amstelpark te bezichtigen.

Wat neem je mee?
- een schrijfboekje en een pen
- een meditatiemasker/slaapmasker
- eventueel een flesje water
- je eigen lunch
Wat laat je thuis?
- je weerstand en je innerlijke saboteur.

Deelnemers kunnen gebruik maken van Google Maps om de Meditatietuin te vinden. De Meditatietuin is gesitueerd in het Amstelpark, in een laag gebouw met rode deuren, tussen het Glazen Huis en het Rietveld-huisje (ook wel Galerie Oranjerie) in.

FIETS
Fietsen zijn niet toegestaan in het park en de gemeente controleert daar soms streng op. Deelnemers die met de fiets komen, kunnen deze bij de rode poort-ingang van het park neerzetten in de aanwezige fietsenrekken.

OV
Vanaf bushalte Amstelpark is het 10 minuten lopen naar de Meditatietuin. Vanaf station RAI (tram, metro, trein) is de loopafstand 15 minuten.

AUTO
Deelnemers die met de auto komen, kunnen deze op de ruime parkeerplaatsen langs het park aan de Europaboulevard-zijde parkeren. Op zaterdag en zondag is het gratis parkeren.

Heb je vragen nog vragen dan kun je mailen naar: laoziblessing@hotmail.com
tel: 06-45026247

Sunday 25 June 2023 van 10:00 tot 17:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Be the Blessing you wish to see in the world.”

Blessing Amsterdam richt zich op belichaming van zielsbewustzijn, hoger bewustzijn en multidimensionaal bewustzijn, zowel individueel als in groepen

Reviews

Gerlanda Hobert

Creatie vanuit de Bron

Het was een fijne dag met voldoende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Alle lagen kwamen aan bod, creëren vanuit lichamelijke behoefte, ego, ziel, hoger zelf en de bron. Met aan het eind van de dag een integratie. Aanrader!

Lees meer

Wendy Van Kemenade

Lions Gate Portal Gathering

Goede duidelijke informatie in het theorie gedeelte van de dag. Daarnaast fijne begeleiding voor het gedeelte van de samenkomst waar we voor bijeen zijn gekomen (lionsgate portal activatie). Mooie locatie en goede vibes. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Annelies Van der Valk

Lions Gate Portal Gathering

Viola een mooie en fijne theorie en praktijk dag gecreëerd. Haar uitleg waar we ons bevinden was duidelijk en verhelderend, liet weinig tot geen vragen over. De aanloop naar het individuele/ groepsgerichte proces werk werd in een mooi afgebakend en veilige omgeving neergezet. T bewaken daarvan tijdens was ook duidelijk voelbaar. Bijt na bespreken was t voir mij goed voelbaar hoe we elkaar ondersteund en gedragen hebben. De ervaring van Viola zelf inde aarde kwam overeen met de mijn eigen ervaring. Deels was ik daar met Aartsengel Michael en Gabriel, via portal via andere dimensies, gangenstelsels aan t schoonmaken van eeuwen opgeslagen wonden, geketende wezens naar t licht mogen brengen. Deels eigen pijnen, ja van mij is daar ook nog zielstuk aanwezig-hier werk ik vandaag/komende dagen aan, doorleefd en getransformeerd naar licht. Kort en bondig. Super dag met veel inzichten, energie-ferquentie verhoging en healingen op allerlei vlakken. Dankbaar dat ik daar was Namaste 💙🦋💙

Lees meer

Higher- and Multidimensional Consciousness Embodiment

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 12 Oct. om 13:30
Jaargroep stembevrijding vrouwencirkel 2024-2025 ZATERDAG
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Monday, 22 Jul. om 13:30
ZOMERWEEK Stembevrijdende middagen in het Alkmaarse Badhuis
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding De stem van binnenuit Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl