Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen

Tuesday 12 December 2023 van 19:00 tot 22:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf? Gun jezelf dit cadeau! Met aandacht voor jou als vrouw, door andere vrouwen die hetzelfde verlangen. Je wentelen in vrouwelijke, shakti energie. Rust en ruimte voor jezelf en heel even uit deze gehaaste en veeleisende maatschappij zijn om jouw basis, jouw plek te hervinden in jezelf.

Op deze avond gaan we in groepjes van 2 of 4 masseren zodat je 4 of 6 handen over je lichaam kunt voelen gaan. Een heerlijke zinnenprikkelende ervaring. Je wordt uitgenodigd tot overgave door de vele handen. Je brein kan dit niet meer volgen waardoor je je nog makkelijker kan overgeven. Een ontmoeting tussen vrouwen van hart tot hart. Open je hart door elkaar te laten genieten en waardevolle en liefdevolle tijd aan elkaar te geven. Mochten er Shakti's zijn en het is mogelijk kan er altijd gekozen worden voor een Kashmierse tantra massage met zijn twee-en, maar wel in de fijne groepsenergie.

We starten deze avond met een passende meditatie en doen een voorstelrondje. We stemmen af en maken contact met elkaar op een zachte manier door o.a. dans. Daarna kiezen we partners voor de massage. Uiteraard mag je ook een vriendin of partner meenemen om mee te masseren. We masseren (deels) bloot, wat voor jou goed voelt.

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos
Kosten deelname: €35,- (massage olie, koffie/thee inbegrepen) of boek voor 3 x ineens: Trinity Ticket €90,00
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel ben je comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Aanbevelingen van vrouwen:
Nieuwsgierigheid naar Tantra maakte dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

Afgelopen week was ik op advies van meerdere mensen naar mijn eerste Tantra massage vrouwen avond bij Hart van MirA. En oh wat was dit spannend! Na de demonstratie sprak ik me uit: “Ik wil heel hard wegrennen en overgeven” Er was begrip, er werd geluisterd, het mocht er allemaal zijn. Dat maakte dat ik me veilig voelde en bleef. Ik voelde zelf ook dat ik hier een stukje kon helen, een stukje dichter bij mijn vrouw-zijn kon komen. Mijn hoofd vond er van alles van maar mijn hart sprak tegen.

**

Tantra gaat niet over seks maar over levensenergie. Seks is ook levensenergie. Maar levensenergie is zoveel meer dan seks. (en seks is zoveel meer dan, zoals wij in onze westelijke maatschappij, kennen.)

**

Wat een bijzondere mooie avond vol liefde, zachtheid, verbondenheid en vrouwelijke energie. Ik heb mogen voelen hoe krachtig deze energie is. Helemaal niet soft, zwak of “minder” zoals ik altijd heb gedacht. Zoals de maatschappij mij heeft leren denken.

**

Ik heb mogen ervaren hoe het is om vanuit gevoel, vanuit je hart te verbinden en je hoofd er niet mee te laten bemoeien. Ik heb mijzelf leren kennen door de handen van een ander. En oh my wat ben ik een prachtige sensuele vrouw!

**

Zo dankbaar dat dit bestaat. Eerst dacht ik. Ga ik dit doen? Maar oh wat is het heerlijk om even helemaal jezelf te kunnen zijn en verwend te worden. En geven is zo mogelijk nog fijner. Fijne sfeer en veilige bedding. Mij zien ze zeker terug.

**

Nieuwsgierigheid naar Tantra dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

Tuesday 12 December 2023 van 19:00 tot 22:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over de organisatie

“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen

Meer evenementen van Trinity Tantra

Sunday, 25 Feb. om 10:30
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Vrouwen workshops Massage
Thursday, 14 Mar. om 19:30
Ademcirkel 14 maart 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Sunday, 17 Mar. om 10:00
Introductie-/verdiepingsdag Taoïstische Tantramassagetraining: Warmen
Trinity Tantra
Massage Tantra Taoïsme
Tuesday, 26 Mar. om 19:00
Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Massage Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend - De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Sunday, 14 Apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Saturday, 16 Mar. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Polarity Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Lichaamswerk
Sunday, 25 Feb. om 13:00
Dans X Yoga
Yogis Choice
Dansworkshop Yoga Vrouwen workshops
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl