Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Laat je innerlijk licht weer stralen

Sunday 25 June 2023 van 12:00 tot 18:00

Liv Yoga & Mindfulness Centrum Leidse Hout, Groene Maredijk 100, 2334 CT Leiden, Nederland

Over dit evenement

Lieve, mooie vrouw,

Weet je soms niet meer hoe je moet ontspannen in de drukte van het leven? Merk je dat je uitgeblust op de bank zit zonder echt te kunnen genieten? Of voel je de liefde voor jezelf niet meer goed stromen? Misschien is jouw zenuwstelsel overprikkeld en heeft jouw lichaam rust en liefde nodig om te herstellen.

Geen zorgen, wij zijn er voor jou! Laat de stress van het dagelijks leven los terwijl we je tijdens onze One Day Retreat op zondag 25 juni van 12.00 -18.00 uur meenemen op een reis van zelfontdekking, rust en liefde. Wij willen je helpen om jouw innerlijke licht weer te laten stralen en de liefde voor jezelf te herontdekken. Want jij verdient het om in je kracht te staan en te genieten van het leven.

Wie zijn wij?
Gedurende de dag zul je worden begeleid door niet één, maar twee ervaren facilitators. Wij, Marleen & Isaura, willen deze dag bewust met zijn tweeën voor jou neerzetten zodat je kunt rekenen op dubbele expertise, (persoonlijke) begeleiding en ondersteuning. Marleen haar expertise ligt bij zowel het lichaamsgericht werk als het ademwerk en die van Isaura bij het lichaamsgericht werk en de cacao plus sound healing.

Wat kun je verwachten?
Wij willen je deze dag laten ervaren hoe je zelf jouw spanning, stress en emoties kunt ontladen en reguleren. We nodigen je uit om te verzachten, te voelen en te vertragen. We bieden je verschillende activiteiten aan, waaronder

🙏🏻 Lichaamsgericht werk; om opgehoopte spanning in je lichaam los te laten en het natuurlijke herstelproces van je lichaam te stimuleren,
🌟 Ademhalingstechnieken; voor meer rust en verzachting,
🧘🏻‍♀️ Meditaties; om je te verbinden met je innerlijke zelf,
☕ Cacao ceremonie; om je hart te openen en contact te maken met je intuïtie,
🌀 En sound healing; om je geest te kalmeren, jezelf te verkennen en te helen.

Al deze activiteiten zijn erop gericht om je te helpen ontspannen, los te laten wat je niet meer dient en te verbinden met je ware zelf.

Tijdens de dag kun je genieten van smakelijke en voedzame gerechten die met liefde zijn bereid, inclusief een heerlijke lunch en verfrissende tussendoortjes. Zo voed je niet alleen je lichaam, maar ook je ziel.

Voor wie?
Voor vrouwen tussen de 18 en 85 jaar. Je hebt geen ervaring nodig met de activiteiten die we aanbieden. Ons doel is juist om een ruimte te creëren waarin je jezelf kunt ontdekken en laten zien, en waarin we elkaar ondersteunen en inspireren.

Waar?
De locatie van onze dagretreat is Liv Yoga Leiden, omringd door groen en verscholen in het stadsbos van Leidse Hout. Het is de ideale plek om tot rust te komen en op te laden.

Jouw investering
Dit is jouw kans om een dag lang volledig te focussen op jezelf, te leren van twee experts en te groeien op zowel persoonlijk als spiritueel vlak. Je verdient het om even uit de dagelijkse sleur te stappen en jezelf te verwennen. Geef jezelf deze bijzondere ervaring cadeau voor €135 (aanbieding, geldig t/m 11 juni. Hierna €149), alles inbegrepen én je gaat niet met lege handen naar huis!

Een belangrijke vraag die je jezelf mag stellen: voel jij je gelukkig met het leven dat je leidt? Leef jij echt jouw leven of voel je dat je meer geleefd wordt? Deze dag is voor jou en jou alleen, in verbinding met jezelf en met steun van andere gelijkgestemde vrouwen.

Na deze dag:

- ervaar je meer rust in je lijf
- voel je meer zelfliefde
- weet jij meer over de werking van jouw zenuwstelsel
- heb je hernieuwde energie
- sta je in verbinding met je zelf
- voel je dat jíj mag stralen!

We begrijpen hoe belangrijk het is om je veilig en ondersteund te voelen tijdens een dag waarin je met jezelf aan de slag gaat. Daarom vinden wij het extra belangrijk om een warme, intieme en veilige omgeving te creëren zodat er alle ruimte is voor verbinding, groei en zelfontdekking.

Let op: er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze retraite en je de best mogelijke aandacht en begeleiding te bieden voor jouw welzijn en groei. We hopen dat deze dag een liefdevolle en inspirerende ervaring voor je zal zijn.

Veel liefs,
Marleen & Isaura

Sunday 25 June 2023 van 12:00 tot 18:00

Liv Yoga & Mindfulness Centrum Leidse Hout, Groene Maredijk 100, 2334 CT Leiden, Nederland

Over de organisatie

“Love is het answer”

Ik organiseer cacao ceremonies en sound healings dit in combinatie met coaching, lichaamsgerichte oefeningen, schrijfoefeningen en reiki.

Reviews

Anita Jansen

Birthday Special XXL Ceremony: Selflove

Het was magisch en helend, isaura draagt en geeft de ceremonie zo fijn, echt heerlijk ✨

Lees meer

Celina Slagter

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een echt cadeautje aan mijzelf! Zo’n fijne vibe, zoveel liefde en compleet mijzelf mogen zijn! Toen ik vanmorgen Staven 6 trok als dagkaart, was dat wederom de bevestiging dat ik echt gezien ben door jullie en de andere vrouwen! Zo dankbaar en heel graag tot de volgende! ❤️

Lees meer

Anouk Sluys

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een warm bad. Lieve vrouwen, bedankt voor de safe space en jullie fijne energie. Wat was dit bijzonder! Samen komen, verbinden en gewoon zijn. Much needed...ik ben weer opgeladen ♡

Lees meer

Laat je innerlijk licht weer stralen

Meer evenementen van Inner Fire Coaching

Saturday, 22 Jun. om 15:30
Maya geïnspireerde Vuurceremonie
Inner Fire Coaching
Cacao ceremonie Vuur Ceremonie Klankreis-Soundbath

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 08 Jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Friday, 21 Jun. om 19:30
Klanken in het Klooster - Zomer editie
Sound Lab
Ligconcert Klankreis Klankbad
Tuesday, 04 Jun. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl