Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Friday 07 July 2023 van 10:00 tot 17:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over dit evenement

WOMB HEALING - Rite of the Womb
Vrijdag 7 juli van 10-17 uur in Landsmeer

Deze vaststaande ceremonie (rite) van de baarmoeder is helend en transformerend voor iedere vrouw die hier aan deelneemt. Laat je inwijden in dit ritueel wat over de hele wereld wordt (door)gegeven op dit moment.

Dit is een ceremonie die mij diep heeft geraakt en ik vind het magisch dit te mogen delen met jou. De collectieve vrouwenwond zit in ons allemaal, door onze cultuur, door onze voorouder-lijnen en door de patriarchale tijd die we langzaam van ons af schudden. Vaak dragen we (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor we niet in onze volledige vrouwelijk kracht kunnen staan.
Dit ritueel helpt ons daarbij, een wedergeboorte van jouw vrouw zijn en maakt ruimte voor dat diepe krachtige weten in jou.

Het is de 13e inwijding uit de Munay Ki, herkomstig uit Zuid-Amerika. Het getal 13 is het vrouwen getal. Er zijn 13 manen in het jaar en voordat de patriarchale tijd aanbrak werd op vrijdag de 13e de godin in ons gevierd. We maken contact met de maanstand van het moment van de ceremonie. En ook met het vrouwelijke element water, wat ons verbindt en heelt.

Onze baarmoeder is een plek waar emoties worden opgeslagen, verbonden met het water element. Water staat voor beweging, passie, creatie, gevoel, sensualiteit en seksualiteit.

We gaan contact maken met jouw bekkengebied & baarmoeder. Door hier bewust bij stil te staan hier heling en liefde naar toe te brengen samen met gelijkgestemde vrouwen is magisch. Zodat je je herinnert wie je werkelijk bent en je helemaal in je vrouwelijke zachte kracht & wijsheid mag gaan staan.

Het wordt een dag vol ceremonie en verbinding, via cacao, sound healing, visualisatie, meditatie, water ceremonie, sharing & initiatie in The Rite of Womb.
De dag is van 10:00 - 17:00 uur inclusief een heerlijke vega lunch.
Prijs 122 euro
Lokatie Landsmeer
Parkeren in de buurt en gratis
event is in het Nederlands

Over Binkie:
Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, sisterhood (circles, journey, retraites), yoga, energetic healing en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. Ze geeft elke maandag, woensdag en vrijdag van 7:40 - 8:00 uur een online meditatie op facebook & youtube.
meer info op : www.binkie.nu

De dag voor het event vraag ik je alvast af te stemmen via een klein ritueel.
Info hierover wordt nog aan jou toegestuurd een paar dagen van tevoren, denk daarbij aan het noteren van de namen van je voorouders en een bad of douche ritueel als reiniging.

THE RITE OF THE WOMB

Was bestowed by a lineage of women through the spirit of the Amazon jungle to a lady shaman who would be responsible for sharing it. This gift of healing and life belongs to every woman in the world who wants to receive it. together we are a lineage of women who remembers that we did not come to suffer in this life, but to be the creatresses of our deepest longings and destinies.

This lineage of women freed themselves from suffering and wants us to remember:
‘The womb is not a place to store fear and pain. The womb is to create and give birth to life’.
by the Munay Ki Team
https://theriteofthewomb.com/

Neem gerust contact op bij vragen: info@binkie.nu :)

ps De 'Rite of the Womb' is ook onderdeel van de Sister Journey. Het is zo'n prachtig ritueel dat je het ook meermaals kan ondergaan. En misschien voel je daarna de 'calling' om het zelf ook door te geven :)

In liefde Binkie

Friday 07 July 2023 van 10:00 tot 17:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Lucienne Brouwn

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Rite of the womb ceremonie Prachtige plek, hartelijk ritueel ontvangst door Binkie. Gedurende hele dag fijne geluiden in de vorm van zang en andere instrumenten; die deze ceremoniele dag krachtig ondersteunden. Goed verzorgde vega lunch, hartopenend heerlijk cacao drankje gedronken, empowering rite of the womb ceremonie beleefd. Dit alles heeft mij vervuld en bijzonder mooi om te merken, dat Binkie dit allemaal moeiteloos kan delen, verbonden met the abundance of life in een zeer veilige bedding, waarin ik mezelf gedragen voelde. Deze dag heeft veel in mij teweeg gebracht; dank je wel Binkie!

Lees meer

Hermien

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Lieve Binkie en Loes, Ik heb een fantastisch weekend gehad met jullie en alle andere lieve vrouwen. Het was een warm bad waarin ik terecht kwam. Alles klopte, het heeft me goed gedaan en ik heb genoten van alle lieve aandacht, prachtige muziek, ceremonies, rituelen, heerlijke eten en prachtige omgeving. Heel erg dank je wel! Blij met jullie! Lieve groet van Hermien.

Lees meer

Birgit Krüger

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Lieve Binkie en Loes, Wouw, wat was het een fijn weekend. Ik kijk met dankbaarheid terug. Mooi om het thema zelfliefde met allemaal zo mooie en lieve vrouwen te mogen omarmen. De cacao ceremonie en de drum meditatie hebben diepe indruk op mij gemaakt.

Lees meer

1. Choose your tickets
Ticket 'RITE OF THE WOMB'

WOMB HEALING - The Rite of the Womb Raadhuisstraat 2 Landsmeer

€ 122,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
WOMB HEALING - Rite of the Womb

Meer evenementen van Binkie

Monday, 03 Jul. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Tuesday, 01 Aug. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Friday, 11 Aug. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Uitverkocht
Saturday, 09 Sep. om 10:00
SISTER JOURNEY sept-nov
Binkie
Vrouwen workshops Innerlijke reis Cacao ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Jun. om 09:00
Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE
EMOCARE
Gemengde Cirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Saturday, 24 Jun. om 10:00
Dag retraite ‘Terug in verbinding met jezelf’
Coach Bobbie
1-Dags retraite Ademcirkel Ijsbad
Saturday, 15 Jul. om 09:30
LEAP - Celebration of Life - community festive gathering
Lifeforce Energy Awakening Process
Cacao ceremonie Gatherings Energiewerk
Wednesday, 05 Jul. om 15:00
Conscious Camping Summerfestival 2023
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Festivals Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl