Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels

Wednesday 06 September 2023 van 19:30 tot 22:00

Schattekerkerweg 1B, 3641 PM Mijdrecht, Nederland

Over dit evenement

Willen jullie je verbinding op het gebied van intimiteit en seksualiteit verder verdiepen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jullie (alle soorten en vormen van koppels zijn welkom).

In deze cursus gaan we in een veilige setting aan de slag met oefeningen rondom verbinden met jezelf en de ander. De cursus bestaat uit vier vrijdagavonden waarop we iedere keer met een ander thema aan de slag gaan.

Data: woendagavonden 6 september, 13 september, 20 september en 27 september. De avonden zijn niet los te volgen.

Tijdens de avonden komen de volgende thema's aan bod:
1. De verbinding met jezelf en de ander
Zonder een gevoel van verbinding met jezelf is het moeilijk om echt te verbinden met de ander. Hier gaan we deze eerste avond mee aan de slag. Fijne oefeningen om te verbinden met jezelf om van daaruit de ander te ontmoeten.

2. Mannelijke/vrouwelijke energie en polariteit
We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons die we naar gelang de situatie inzetten. Deze avond gaan we deze twee energieën in onszelf verkennen en ontdekken welke dynamiek er tussen jullie samen is.

3. Verlangens en communicatie
Iedere relatie is gebaat bij goede communicatie. Deze avond leren jullie werken met de Wheel of Consent en grenzen aangeven.

4. Aanraking en sensualiteit
De laatste avond staat helemaal in het teken van authentieke verbinding, genieten en de zintuigen.

Renée is gecertificeerd Tantra Embodiment Teacher. Naast haar eigen cursussen heeft ze meerdere malen geassisteerd bij ervaren docenten en is ze één van de vaste docentes van Werkplaats voor Geluk. Daarnaast heeft Renée vanuit haar jarenlange ervaring als coach en geestelijk verzorger ruime ervaring met (individuele) begeleiding op het gebied van levensvragen, coachvragen en zingeving.


Nog een paar dingen:
* Een cursus rondom intimiteit en seksualiteit kan best spannend zijn. Ik zal er alles aan doen om een fijne en veilige sfeer te creëren, ik besteed veel aandacht aan consent en weet dat jouw grenzen altijd gerespecteerd zullen worden.
* Er vinden in deze cursus geen seksuele handelingen plaats. Tijdens de eerste drie avonden is er sowieso geen naaktheid. Bij de sensual play op de laatste avond kan ervoor gekozen worden kleding uit te doen (broekjes blijven ten alle tijden aan), maar alleen als dit voor jou goed en veilig voelt.
* Tijdens deze cursus kun je uitgenodigd worden om buiten je comfortzone te gaan, ook kan het gebeuren dat er gevoelens of emoties aangeraakt worden. Dat is welkom en er is support maar het is ook belangrijk dat verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf
* Tot vier weken voor aanvang van de cursus kunnen jullie kosteloos annuleren. Tot twee weken voor aanvang zijn jullie 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annuleren minder dan twee weken voor aanvang zal ik het volledige bedrag in rekening brengen. Neem sowieso altijd even contact met me op, ik probeer graag met jullie een passende oplossing te vinden – mogelijk kan jullie plek door iemand van de wachtlijst opgevuld worden of kunnen jullie een volgende keer meedoen.
* Geef in het opmerkingenveld alsjeblieft de naam van je partner op.
* De cursus gaat door bij minimaal twee deelnemende koppels.
* Als jullie vooraf vragen hebben of een vrijblijvend kennismakingsgesprek (ZOOM) willen voeren, laat het mij dan weten via post@reneeoverboom.nl

Wednesday 06 September 2023 van 19:30 tot 22:00

Schattekerkerweg 1B, 3641 PM Mijdrecht, Nederland

Over de organisatie

“Connection is why we're here, it is what gives purpose and meaning to our lives.”

Verbinding als sleutel naar innerlijke groei. Vanuit verbinding met jezelf, naar verbinding met de ander en de wereld en het al.

Reviews

A. Schwarze

Cacao ceremonie met Geleide Meditatiereis

Deze cacaoceremonie was een heerlijke ervaring. De begeleide meditatie was diep en het gevoel tijdens de cacaoceremonie, draag ik een paar dagen later nog bij mij. Dank je wel, Renée!

Lees meer

Bertha Van den Berg

Cacao ceremonie - Sacred Feminine

Heel bijzonder om je zo welkom te voelen met volstrekt onbekenden! Een warme liefdevolle energie waar je veilig kunt Zijn❤️

Lees meer

Alfons Vrijland

Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels (avond 4)

Hele fijne inspirerende avond gehad met mijn partner. Renée heeft ons meegenomen in onze mannelijke en vrouwelijke energie en we zijn hiermee gaan experimenteren. Biedt veel verdieping, ook om daar thuis verder mee te gaan. Fijne intieme mooie avond gehad onder begeleiding van Renée!

Lees meer

Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels

Meer evenementen van De Kracht van Verbinden

Uitverkocht
Friday, 13 Oct. om 19:30
Cacao ceremonie met Geleide Meditatiereis
De Kracht van Verbinden
Cacao ceremonie Sharing Circle Innerlijke reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Oct. om 13:00
Tantric Liberation Retreat | 20-22 okt | Lexmy, Denise & Marjolein
Lexmy - Spirit on Fire
Tantra Tempel Persoonlijke ontwikkeling
Sunday, 22 Oct. om 18:45
Tantric Journey - avondcursus (tot 45 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Tuesday, 07 Nov. om 11:00
Freedom in heart, sexuality & spirit - Tantra Verdiepingsretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Wednesday, 04 Oct. om 19:30
Healing Songs Circle ~ Zing je mee? <3
Mana Mana
Mantra zingen Verbinding Healing
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl