Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Smijtsessie!

Zondag 18 juni 2023 van 14:00 tot 17:00

VOGELFREI, Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Beste krachtpatser,

18 juni gaan we weer gooien, smijten, pleuren, en kapotslaan!

Wees van harte welkom om op een oud industrieterrein even helemaal los te gaan!

Het thema van deze sessie is de liefde! We gaan dus ook stilstaan bij wat je afschuwelijk vind aan relaties en wat je van je af wil slaan! We maken ook een vuurtje waardoor je al je verwachtingen, teleurstellingen en moetjes op op papier kunt schrijven en kunt verbranden. We laten los wat niet meer dient!

Mijn intentie van deze smijtsessies is om je vuur te bevrienden. Je kracht toe te eigenen en daarmee je grenzen te voelen. Je komt in contact met je duidelijke neen en je stevige ja's!

Ik voorzie oud smijtwaar, veiligheidsbrillen, handschoenen, hamers, knuppels en een vuurtje. Jij voorziet lichaamsbedekende kleding en dichte schoenen.

Na afloop drinken we een drankje om even op adem te komen en ruimen we daarna mindful de scherven op.

PS: Neem gerust iets mee dat van emotionele waarde is en dat je graag kapot wil slaan!

Waarom woedekracht?

In deze sessies kijken we breder naar wat woede is. We zien en eren het vuur in deze emotie. In woede zit veel levensenergie.
Met deze sessies leer je luisteren naar de wijsheid van woede en wat deze emotie ons te vertellen heeft. Het thema is relaties dus emoties die daarbij horen zoals jalozie, haat, afgunst, verdriet zijn ook heel welkom. Ik begeleid je graag in het kanaliseren van deze waardevolle gevoelens.

Woede komt op als onze grenzen niet gerespecteerd worden. Woede zorgt voor een duidelijkere grens tussen het ik en de ander. Je woede meer voelen zorgt dat je meer inzicht krijgt in wat je wil en wat je niet wil. Het geeft je de kracht en de informatie om te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt.
Als je je vuur goed weet te kanaliseren dan wordt je charismatisch en hartelijk.

De focus van deze sessie ligt op even helemaal losgaan. Wil je leren omgaan met je woede of het juist meer laten stromen, schrijf je dan in voor de woedkrachtcursusreeks.

Tot dan!

Zondag 18 juni 2023 van 14:00 tot 17:00

VOGELFREI, Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Feeling juicy!”

Theeceremonies, Crea Yoga, Woedekracht, Erotisch dichten, etc. Awarenest organiseert workshops die je in contact brengen met je heerlijke juicyness!

Reviews

Kirian

Woedekrachtcursus

Wat een kracht! Een maand na de laatste sessie merk ik dat ik nog steeds aangezwengeld wordt met nieuwe inzichten over mijn woede en (oude) emoties. Gitte is persoonlijk betrokken en zorgt hierdoor voor veiligheid in de groep, waardoor ik diep heb kunnen gaan en nieuwe stukken van mezelf heb aangekeken. Een erg waardevolle cursus die me meer inzicht heeft gegeven in de werking van emoties, welke plek woede hierin inneemt en het fijne en krachtige is dat er veel ruimte is voor praktische oefening. Een aanrader!

Lees meer

Bouke Van Balen

Woedekrachtcursus

Super cursus. Juiste balans tussen theorie en praktijk, en tussen zweven en aarden. Gitte is erg goed, en creëert een veilige ruimte waar je je kan en mag laten zien. Ik heb veel geleerd, over woede en mezelf, en dankbaar voor de praktische handvatten die ik mee heb gekregen! (Ja, ook voor mannen!)

Lees meer

Margreet Florentinus

Woedekrachtcursus

Pas een eerste keer geweest maar voor mij is de thematiek exact waar het bij mij om gaat. Veelbelovend dus. Dit thema is echt Gitte’s ‘ding’, ze is heel goed ingevoerd in de theorie. Ze voelt heel warm, respectvol en begrensd. I think she walks her talk! Heel fijn om hier te zijn ingestapt. Dankjewel Gitte en groep waarmee ik dit samen doe.

Lees meer

Smijtsessie!

Meer evenementen van Awarenest

Zondag, 26 mei. om 14:00
Vrouwencirkel | Single Lady Circle
Annika Sofie
Verbinding Vrouwencirkels Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Donderdag, 25 apr. om 20:00
Ontdek de transformatieve kracht van mythes en vertellingen
Mythical Journeys Initiative
Schaduwwerk Persoonlijke Ontwikkeling Bewustzijnsontwikkeling
Dinsdag, 07 mei. om 19:30
Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie
Rob Derksen door 'Vraag het aan Pam'
Persoonlijke Ontwikkeling Zielsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl