Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Unwrapping the Creative Mind

Monday 04 September 2023 om 13:00 tot Monday 20 November 2023 om 16:30

Ridderkerk, Nederland

Over dit evenement

Omdat ik ervan overtuigd ben dat creativiteit een onderdeel is van onze zielsmissie. Omdat ik zie dat het huidige systeem ervoor zorgt dat kinderen al in de basisschoolleeftijd verwijderd raken van hun creatiekracht.
Alles in onze maatschappij is erop gericht om vooral creatief te denken.

Daarom geef ik deze training. Een 3-maandentraject waarbij 6 x een hele middag bij elkaar komt in een kleine groep.

Deze training leert je om weer contact te maken met jouw creatiekracht. Om op een veilige manier je creativiteit weer een boost te geven. Je gaat op zoek naar je creatieve blokkades om die vervolgens op een mooie manier om te buigen. Met alle informatie die ik je geef zal jouw leven op verschillende vlakken een creatieve boost krijgen. Creativiteit maakt de wereld mooier.

Deelnemer Mirjam van de eerste editie:
"Ik heb meegedaan aan het traject "unwrapping the creative mind". 6x een hele middag allerlei verschillende dingen gemaakt. Blokkades doorbroken, nieuwe dingen ontdekt en geleerd te vertrouwen op mijn eigen kunnen. Zo mooie cursus, echt de moeite waard. Het is niet zomaar een "knutselclub". Nathalie leert je anders te denken over je eigen creativiteit. Ik heb geleerd dat niet alles perfect hoeft te zijn,.maar dat plezier in het creëren belangrijker is. Ik durf me nu te richten op dingen die ik normaal niet zou durven! Echt een aanrader!"

Monday 04 September 2023 om 13:00 tot Monday 20 November 2023 om 16:30

Ridderkerk, Nederland

Over de organisatie

“Verbinding in lichaam, mind, hart en ziel ”

Kunstenaar, Creativiteitsexpert en Coach voor Perfectionisten

Reviews

Veronica Bullée

Open Up Festival

Het Festival was echt een mooie waardevolle ervaring. Ik wist deels wat er georganiseerd werd, daar ik al jaren bij yoga studio Bliss diverse yogalessen en klankschalen sessies volg, gegeven door Barbara de Waard. Maar alles was zo leuk en leerzaam, met name het schilderen, begeleid door Natalie van Wingerden, was voor mij een bijzondere ervaring. Dit had ik nog nooit gedaan en omdat ik nogal een perfectionist ben was het ook best moeilijk, maar juist daarom zo leuk! Verder was alles zo goed op elkaar afgestemd dat alles wat op deze dag voorbij kwam mooi in elkaar paste. Het festival was helaas ook echt zo voorbij. De tijd ging zo snel! Daarnaast was de lunch echt super goed geregeld en echt heel lekker en gezond! Als laatste ook weer nieuwe dingen geleerd, mooie gesprekken gehad en dit alles kunnen delen met fijne mensen. Ik kijk uit naar het volgende evenement!

Lees meer

Louise Van Os

Open Up Festival

Het Open Up festival in een woord : Geweldig ! Bij binnenkomst werd ik meteen liefdevol en energiek ontvangen. 'Smudgen' is voor mij een nieuw begrip. (reinigen van negatieve energie met heerlijk geurende smeulende saliebladeren) Ik vergelijk het met een spirituele opkikker. Het voelde voor mij meteen al happy en bevrijdend. Ik stond meteen open voor de omhullende hugs, haha een goed en energetisch begin. Vele liefdevolle, nieuwe mensen ontmoet. Verhalen delen het voelt hartverwarmend. De verbinding is er. Het ervaren van de individuele aanvullende disciplines met elkaar. Ik wentel me onder een heerlijke warme zachte regendouche. Zo voel voor mij een beetje de dag. Zo relaxed en rustgevend. De meditaties, Barbara (Reiki master) je liet me even zweven. Even helemaal van de wereld, wat een ervaring. De Maya cultuur. Remco wat kan jij boeiend vertellen met de nodige luchtige woordspelingen tussendoor. Fijne, mooie intenties, geuren, kleuren, schilderen. Zoveel komt er voorbij als ik eraan terug denk. Eten en drinken : ' een lichte lunch' ? Een rijk, goed gevulde tafel met liefde en aandacht gemaakt zo zou ik het willen omschrijven. Dank jullie allen voor deze prachtige verbindende dag. Een hartegroet, Louise van Os

Lees meer

Loes

Open Up Festival

Het Open Up Festival was GEWELDIG! Ik ging er open (-: naartoe, zonder verwachting, maar wel met een gevoel van 'Dit gaat leuk worden!' De combinatie van meditaties, healing, creatief bezig zijn en informatie over de Maya cultuur was super leuk. De lunch was héérlijk en met liefde verzorgd. Nieuwe, leuke mensen ontmoet die ook bezig zijn met innerlijke groei. Het voelde als thuiskomen en de dag vloog voorbij. Ik ga volgende keer zéker weer! Dank jullie wel, lieve mensen. Liefs, Loes

Lees meer

Unwrapping the Creative Mind

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jun. om 10:00
Maak werk van je groene droom - WORKSHOP 💚
Green Dream Team
Nieuwe Aarde Natuur Creativiteit
Sunday, 02 Jun. om 11:00
Tribal Wisdom Trail 4
Tribal Wisdom
Creativiteit Jongeren Spirituele ontwikkeling
Thursday, 30 May. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn broer/zus !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Tuesday, 25 Jun. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn moeder !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl