Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op Wednesday 20 December 2023

De Kracht van Verbonden Adem: Niels en Anika vertellen het je graag

Altijd al benieuwd geweest naar het effect van Ademcirkels? Wellicht heb je al van de Wim Hof methode gehoord, of van fire breath. Dit is nog maar een klein stukje van deze wereld. Wat is de kracht van een Verbonden Ademsessie? Niels en Anika vertellen je het graag!

Dan beginnen we met de vraag: hoe ziet een Verbonden Ademsessie bij jullie eruit??
Na een half uurtje lichaamswerk en meditatie, ga je liggen op je plekje en doven we het licht. Gedurende 45 minuten adem je dan vol in en ontspannen uit door je mond. Dat lijkt lang, maar je wordt tijdloos. Daar waar de adem stokt of niet komt, nodigen we je uit, zodat de energie die vastzit weer kan gaan stromen. Dat daar waar je ooit gestopt bent met ademen, het weer opengaat. Door middel van adem werk je rechtstreeks op het zenuwstelsel en ga je tot in je cellen. Daar waar de informatie verschijnt. Daar zie je dat je al heel bent en dat je alles wat daarvoor zit kan thuisbrengen door middel van adem. Wat overblijft is eenheid en heelheid.

We zijn benieuwd naar jullie!
Hallo, wij zijn Niels en Anika. Wij zijn toegewijd om te leven vanuit het verbonden veld. Vanuit zijnskwaliteit. En dat doen we met onze beide benen op de grond in een dagelijks leven met drie kinderen en een groeiend bedrijf.

Tijdens onze eigen processen om in verbinding te staan met de essentie van het leven, kwamen we erachter dat Verbonden Ademen een prachtige tool is om dat veld toegankelijk te maken. We geven een Adem Opleiding, en al ruim zes jaar wekelijks Ademcirkels in de warme, houten studio in onze eigen achtertuin. Met wellness erbij. Echt een oase voor je lichaam en geest. Zodra je bij ons binnenstapt, ervaar je een gevoel van thuiskomen, zeggen vele van onze klanten. Onze missie is: zoveel mogelijk mensen thuis laten komen in bewustzijn, zodat de mensheid weer voelt dat hij verbonden is met alles wat leeft en dat er niets buiten hem is.

Niels kwam 12 jaar geleden al in contact met Verbonden Ademen, Anika kwam daar zeven jaar geleden bij. Hoe hebben jullie zelf de effecten ervaren?
Niels: De kracht van de adem is echt fantastisch. Het is zo simpel maar ongelooflijk diepgaand. Door het Verbonden Ademen merkte ik dat mijn lichaam steeds sensitiever werd en dat ik meer in contact kwam met mijn innerlijke zelf. Ademwerk heeft mijn bewustwording van het bewustzijn vergroot, waardoor eenheid ontstond.

Anika: Ik maak steeds meer contact met m’n innerlijk lichaam. Met de energie die daar stroomt naar mate de blokkades oplossen. Ik kan steeds meer zijn met de stroming die als essentie in mijn lichaam plaatsvindt. Het lichaam is zo’n mooi gevoelsinstrument. Door middel van Verbonden Ademen leer je dat te bespelen.

Wat willen jullie meegeven aan de community??
Onze boodschap aan de community is simpel: keer steeds terug naar wie je werkelijk bent. Vindt de vreugde van het gewoon aanwezig zijn. Door Verbonden Ademen schoon je je systeem op van basisspanning en kom je bij een verbonden basis. De enige reis die je te maken hebt is eenwording met wie je werkelijk bent. En vanuit daar kan alles. Lekker leven.

Wat staat er op de planning
In maart start de volgende Adem Opleiding, waarbij we wekelijks samenkomen gedurende drie maanden. We bieden een professioneel traject waarin je alles leert wat je nodig hebt om een veilige en veilige bedding neer te zetten voor je cliënt en daarnaast een diepgaand transformatieproces voor jezelf waarin we samen groeien in bewustzijn.

Voor meer info kun je kijken op ons profiel of kom lekker een keertje bij ons naar een Ademcirkel om kennis te maken.

Geschreven door Niels Mooij

Niels en Anika

Wij bieden ademsessies, adem opleidingen, cursussen, evenementen, retreats en persoonlijke en bedrijfs-coaching. In onze knusse studio ben je welkom.

Bekijk profiel
Adem is de weg naar binnen
Monday, 23 Sep. om 09:30
Adem Opleiding - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Monday, 24 Feb. om 17:00
100 Dagen in het Licht
Niels en Anika
Meditatie Relaties Bewustzijnsontwikkeling
Thursday, 25 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Saturday, 27 Jul. om 10:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - kleine groep met Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl